- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
Besik kadar onemli o kadar diyeyimYazıldı bakınca o kadar gereksiz geliyodu ki bana lazimsa alırız tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Besik kadar onemli o kadar diyeyimYazıldı bakınca o kadar gereksiz geliyodu ki bana lazimsa alırız tabi.
Bebeden önce kocayı bulmam gerekOlsun teyzeler halaların da tecrübesi mühim beben de olur inşallah.
Teri ceker dediydimBen çıplakken de terliyorum kotonuyla ne ilgiisi vaar
Kac aydan sonra durmamaya basladiÇocuğa bağlı bu durum
Benimki durmamıştı içinde.
Buna engel olamam ya ben de hiç kullanmasam da valizleri doldurur götürür geri getiririmhic kullanmadigim emzirme yastigi tabi kisisel rahatliklara gore degisir.sonra pamuk bezler altini silmek icin hala kullanmadim pampers islak mendil kullaniyorum.03 ayliklar evet hemen kuculuyor gene de lazim bebegin kilo alma durumuna gore diger aylara acele etmeyin duruma gore alirsiniz.burun aspiratoru olmazsa olmaz bence buhar makinasi da sart.gece burnunu cekerken agliyor.kış bebegiyse bol pijamalar icine pamuklu kulotlu corap alabilirsiniz.gazli bebek olabilir ki buyuk ihtimal sicak su torbasiyla yatagini isitirsiniz ayak altina koyarsiniz ilik.kanguru aldim cok minikken basini gogsume koyarken ok de simdi 3 aylik yuzu bana donuk durmayi sevmiyor kafa hakimiyeti tam degil o yuzden 4 aylikken tekrar denicem etrafi seyrederse belki keyif alir bu da şans isi kimi bebek kafayi koyuyor hemen gögse.evde elektrikli ana kucagi var dogumundan itibaren kullandim alisirsa ise yariyor isiniz gucunuz varken koyabilirsiniz benimki yatmayi sevmiyor pek.onun disinda hastaneye iki takim pijama terlikler yedek bilmemneler vs goturdum 1 gece kaldim tek gecelikle ciktim.bebege de hastane tulumu giydirildi ben ertesi gun baska bise giydirdim posetlerce yedek hazirlamistim
Hiçbir zaman durmadıKac aydan sonra durmamaya basladi
Bakalım belki hemen ihtiyacım olur hemen alırım canım şimdiden ööyle konuşuyom zaten.Teri ceker dediydim
Buluruz bi formulBakalım belki hemen ihtiyacım olur hemen alırım canım şimdiden ööyle konuşuyom zaten.
İlk kez duyuyorum boyle biseHiçbir zaman durmadı
Aman olur acele etmee. Isteyince şıp diye olur inşallah beben.Bebeden önce kocayı bulmam gerek
Çocuk gece gündüz durmuyorduİlk kez duyuyorum boyle bise
Benimki de 1 gün bile durmadı. Yazık olduKac aydan sonra durmamaya basladi
Yok acele etmiyom ben daha küçüğüm amin amin isteyen herkese inşallahAman olur acele etmee. Isteyince şıp diye olur inşallah beben.
Kiz ne zaman bebiş aldın yaşiyorsa sıkınti yok ama çok kücük bebişler bazen yaşamiyor ne kadar iyi baksanda foto atsana banaAynen oyle. Az mi uyandim geceleri
Bebek Arabası yaslari geldi Yeni kullandım. Hiç acele etme ama durumun varsa al zam geliyor bizim arabaya 400 lira gelmiş evde yattı ama 400 lira kardayiz şuan için acil değil pandemi var kışın doğacak yaza kalabilir yerim var imkanda var dersen al yoksa hiç acele etme. Pompa ben manuel aldım ikiz bebe ile manuel benim neyime. Ama izne çıktığım için ilk üç ay sadecegerekti. özellikle ilk bir hafta. elektrikliye o kadar para versem acırdim. Yine olsa yine manuel alırdım. Benim ikiz diye senin tek inşallah ona gerek bile olmaz.Yazan herkese çok teşekkürler asla aklıma gelmeyen yazılanlar olmuş gerçekten. Siz yine aklınıza geldikçe yazın bana müsait olduğunuzda.
Kıyafet konusunda biraz mantık yürütebiliyorum. Bebek butikde çalışmıştım.
Süt pompası/mak. mesela tam oturmuyor nasıl ve hangi durumda kullanırım? Belki doğup çok çok emen bir bebem olur diyorum. Duruma göre bakarım diyorum. Ama herkes alınacak olarak yazmış.
Biran önce gelsin bittim çünkü yok canım 5 ay emzirdim sonra ek gıda artı mama iki haftadır mama yemiyorlar. Sabah uyanınca gece yatınca birde gece. Gün içinde ek gıda gidiyor.
Ben hem anane hem babaanne hem de ebeyim anneleri cis kaka yaptirmadi dogunca, bebeler alisana kadar ben yaptim her seyiKiz ne zaman bebiş aldın yaşiyorsa sıkınti yok ama çok kücük bebişler bazen yaşamiyor ne kadar iyi baksanda foto atsana bana
Çocuk gece gündüz durmuyordu
Kolıkte degıldı
Ben de titreşimli otomatik sallanan beşikte buldum çareyi. O ise yaradı sadece
Benim cok isime yariyor her odaya cok rahat tasinmasi icinde rahatca bebegin uyuyabilmesi ilgisini cekmeye baslayinca oyuncaklariyla oynamasi kisacasi bazen hayat kurtarici oluyorBenimki de 1 gün bile durmadı. Yazık oldu