- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
penye battaniyeyi kundak için kullanıcaz zaten üstüne kalın battaniye örtücez penyeye sarıp yatırmıcaz çocuğuBu ponponlu olan battaniyeler isitir mi cocugu sizce ?penye battaniye aldim kayinvalidem bu kisin hic ise yaramaz dedi aldigim penye de pembeli oLan 90liraya almistim %100 pamuk iade edeyim mi hevesim kacti resmen ayy bu battaniye hic anladigim birsey degil
onu demesen iyiydi kız ama şnu düşün ben bebeğe hemen hemen hiç masraf yapmadım aileler saolsun bir oyun halısıda alam be bebeme 60 tl cik zatenOyun halısına da karşıyım.
Bende yarın resmi tatil diye izinliyim diye uzun zaman sonra gitmiş olacamBende onu alsam mı diye düşündüm ama nasıl çıkacak bilmiyorum sonra begenmezsem diye emin olamadım
oyun halısını bizden önce alırsan yaz buraya nasıl birşey olduğunuBende yarın resmi tatil diye izinliyim diye uzun zaman sonra gitmiş olacamgözüme ne güzel görünür ise onu alır çıkarım diyorum aslında benimde herşey tamam da işte insanoğlu gözü doymuyor
Gereksiz bence. Zeka kartlarından al. Aktivite saati yapar önüne koyarsın izler.onu demesen iyiydi kız ama şnu düşün ben bebeğe hemen hemen hiç masraf yapmadım aileler saolsun bir oyun halısıda alam be bebeme 60 tl cik zaten
Benim eve çok yakınoyun halısını bizden önce alırsan yaz buraya nasıl birşey olduğunuboşunu gitmeyek oralara kadar
Zeka kartlarindan da aldım ,bunu merak ediyorum güzelse bende alicamGereksiz bence. Zeka kartlarından al. Aktivite saati yapar önüne koyarsın izler.
Cok guzel nekdra yaptirdin?,)Bende 30 adet yaptırdım hediyelik, yeter diye düşünüyorum
öyle deme kız alsaydım iyiydi zeka kartlşarındanda alıcamGereksiz bence. Zeka kartlarından al. Aktivite saati yapar önüne koyarsın izler.
8 tl'ye yaptı tanesini, instagram da bir üniversite öğrencisine yaptırdımCok guzel nekdra yaptirdin?,)
tamamdır bekliyoruzBenim eve çok yakınsabah sırf onun için tatil günümde kalkacam , gider ins alırım size hemen çekip atarım ona göre gidip alın diye
Şu filden bende mi alsam bilemedim :)öyle deme kız alsaydım iyiydi zeka kartlşarındanda alıcamsen şimdi şu büyük filede karşısındır herkesin aldığı ondan da alıcaktım ben
Herkesin aldığı her şeye karşıyım.öyle deme kız alsaydım iyiydi zeka kartlşarındanda alıcamsen şimdi şu büyük filede karşısındır herkesin aldığı ondan da alıcaktım ben
almayayımmı ben şimdi yavruma fil üstüne yatırıp resim çekmeyeyim miHerkesin aldığı her şeye karşıyım.
akıllı türk anasıKızlar bebemin kıyafetlerinin bir bölümünü yıkamış utulemistim ama aklıma gelmedi evde bizim papağanın hiç açılmamış kafes tülü varaklıma geldi şimdi diğer bölümünü onun içine attım bir güzel bağladım ve makinaya attım biraz önce gayet sıkı bağladım hepsi içinde dönüyor .
merve bizi öldürcek ama ben çok heves etmiştim onunla resim çekmeyeŞu filden bende mi alsam bilemedim :)
Islak mendille dudağını,ellerini yetmemiş gibi de ayakkabılarını silen hakiki türk kadınıakıllı türk anası
Neden mi filsiz fotom yok deeeer yoksa sosyal medyada paylaşır da fil terörü diye heştek mi yapar?almayayımmı ben şimdi yavruma fil üstüne yatırıp resim çekmeyeyim mifilsiz mi kalsın hadi benim neden filli resmim yok derse büyüyünce
zürafa istemem ıyk o ne ama fil olsa güzel olurduNeden mi filsiz fotom yok deeeer yoksa sosyal medyada paylaşır da fil terörü diye heştek mi yapar?
Şu filleri ve zürafaları bi salsınlar ya. Kızılay dağıtıyo gibi.