- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
Valla bende sıkılırım evde o yuzden en kötü 35 e kadar çalışıyım diyordum ama biraz biraz zorlanmaya basladim o yüzden biraksammi diye düşünüyorum bendeBende 13 kasım da 32+0 oluyorum. Doğumdan sonra işe devam etmeyeceğim.. Ama doktor izin verirse işe devam etmek istiyorum sıkılırım ben evdeBi sıkıntım olur 37ye kadar gidemezsem doktor biraz daha erken çalışamaz raporu yazar herhalde 35 de 36 da mesela
Anladim canim ben gebeliğin basindan beri hic izin kullanmadim, en az 35 e kadar calisiyim diyordum ama son 1 haftadir uykusuzluk basladi beni zorluyor biraz birde masa basi çalışıyorum gunde 11 saat oturuyorum her yanım ödem oluyor resmen24. Hafta idari izne ayrıldım. Pazartesi eğer doktorum müsade ederse 32-37. Arası tekrar başlamayı düşünüorum..
SaolasıninşAllah canım
Yine aynısını diyorum, fazla maaş geçer eline bebeğin bi ihtiyacını alırsın. Ama zorlanıyorsan o başka tabi. Sana bağlı anlayacağın.pazartesi 32+0 olucam izin yazmışım ama ben işten tamamen ayrılcam canım tekrar dönmücem yani, ben 2-3 hafta daha çaılışıyım diyordum ama eşim yeter artık bırak diyor birde uykusuzluk falan çok zorlmaya başladı, masa başı bir işim var ve hareketsizlikten ödem topluyorum.
Ben de aynı şeyleri yaşadım ama eşim izin vermediği için yapamadım. Bazen onu da düşünüyorum, sanki istemediğim için acısı bi yerden çıkacak gibi saçma düşüncelere kapılıyorum.Moralsiz olmana üzüldüm. Benim arkadaşımın 4 ve 6 yaşlarında çocukları vardı 3.yü planlamamıştı.. Kabullenemedi aldırmayı bile düşündü son aya girdiğinde heves geldi kabullendi bebeği ama doğumu ters gitti ve doğumdan sonra sağlık sıkıntıları yaşadı bebeği kaybetti. Hep der benim yüzümden oldu en başından ben istemedim diye kendini suçluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende dayanabildiğim kadar gitmeyi düşünüyorum. Eşim takılıyor. "İşten seni doğuma götürürüz artık" diyor.kızlar çalışan analar, kaçıncı haftada işten ayrıldınız?
Doktora sorarsın çalışır raporu alsam, 2 hafta sonra ağırlaşırsam gidemezsem işe çalışamaz raporu verir misiniz diye.. veririm derse gittiği yere kadar çalışırsınValla bende sıkılırım evde o yuzden en kötü 35 e kadar çalışıyım diyordum ama biraz biraz zorlanmaya basladim o yüzden biraksammi diye düşünüyorum bende
Calismaya devam edecek olsam bende 37 ye kadar calisacaktim canimBende dayanabildiğim kadar gitmeyi düşünüyorum. Eşim takılıyor. "İşten seni doğuma götürürüz artık" diyor.
Muhtemelen sezeryan olacak doğumum. Bebeğe de kendim bakmak istiyorum. İzinlerimi o zaman kullanırım.
Bubo naptın. Doğum gerçekleşti mi? Çok acın oldu mu?
Sem kacinci haftadasın caninBende dayanabildiğim kadar gitmeyi düşünüyorum. Eşim takılıyor. "İşten seni doğuma götürürüz artık" diyor.
Muhtemelen sezeryan olacak doğumum. Bebeğe de kendim bakmak istiyorum. İzinlerimi o zaman kullanırım.
Bubo naptın. Doğum gerçekleşti mi? Çok acın oldu mu?
Bir konusuyum canim doktorla bu haftaya kadar gayet iyiydim bu hafta zorlandım uykusuzluk yüzündenDoktora sorarsın çalışır raporu alsam, 2 hafta sonra ağırlaşırsam gidemezsem işe çalışamaz raporu verir misiniz diye.. veririm derse gittiği yere kadar çalışırsın
Eğerki işten ayrılma niyetin varsa hiç zorlama kendini derim ben doğum sonrası daha uzun izinli olabilmek için çalışmak istiorum tabi nasip bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun..Anladim canim ben gebeliğin basindan beri hic izin kullanmadim, en az 35 e kadar calisiyim diyordum ama son 1 haftadir uykusuzluk basladi beni zorluyor biraz birde masa basi çalışıyorum gunde 11 saat oturuyorum her yanım ödem oluyor resmen
Aynen oyle calisma niyetim yok tamamem birakicam isi canim esimde o fikirde zaten calismican kendini zorlama dinlen biraz diyorEğerki işten ayrılma niyetin varsa hiç zorlama kendini derim ben doğum sonrası daha uzun izinli olabilmek için çalışmak istiorum tabi nasip bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun..
Allah kolaylaştırsın sağlıkla kavuşun inşallahHastanedeyim ben kizlar.
Dün sabah geldik, acilmam yoktu.. fitil gibi bir sey koydular. Anca bu saate biraz kasilmalarim başladı.
Merak edenlere hemen soyleyeyim cunku ben cok merak ediyordum nasil diyeSu an icin sadece belimde adet sancisi gibi bir sanci var. Ara ara gidip geliyor. Dayanilmayacak bir sey degil. Su an icin tabi, ilerleyince ne olur bilemem.
Bakalim bekliyoruz.
BENDE OYUN HALISINA DİKTİM GÖZÜMÜYarın Bimben gidemiyorum ama bu sefer sipariş verdim annem yada ablam kim denk gelirse alcaklar battaniyeyi burdan alcam kalırsa patik yelek pijama takımı fln. Şu küvet almayanlar alsın artık yarın
Eki Görüntüle 2941446 Eki Görüntüle 2941447
BendeBENDE OYUN HALISINA DİKTİM GÖZÜMÜ
Aynen diğerlerinde eksiğim yok zaten inşAllah kapabilirim bitmedenBendediğerleri neyse ne de o çok uygun
Şu an kendinizi suçlu hissetmek hissetmeniz gereken en son şeyen de aynı şeyleri yaşadım ama eşim izin vermediği için yapamadım. Bazen onu da düşünüyorum, sanki istemediğim için acısı bi yerden çıkacak gibi saçma düşüncelere kapılıyorum.
Ben Bim aktüel ürünlerine tövbeliyimYarın Bimben gidemiyorum ama bu sefer sipariş verdim annem yada ablam kim denk gelirse alcaklar battaniyeyi burdan alcam kalırsa patik yelek pijama takımı fln. Şu küvet almayanlar alsın artık yarın
Eki Görüntüle 2941446 Eki Görüntüle 2941447
kız sende yapsaydın çirkeflik niye verdin malını karılaraBen Bim aktüel ürünlerine tövbeliyimGeçen yıl bir ürün için ilk defa sabah kapısında beklemiştim o çirkef çingene kadınlar benim hakkım olan ürüne yapışmıştı bu olayı uzun süre üstümden atamadım yenisini göze alamam
Ben 32+0 da çalışır raporu aldım kurumuma verdim sağolsun il müdürüm idare et dedi subem degisti yeni subeye gorevlendirildim tek kişilik oda verdi odada tek başıma oturuyorum bilgisayarım felan da yeni gelecek ama henüz gelmiş değil :)) o yüzden öğleden sonra gidiyorum 13.30 gibi 17 de çıkıyorum 2 buçuk hafta kaldı 37 ye de,dönüşte yeni yerimde başlamış olacağım kafam rahat oldu böylelikle.kızlar çalışan analar, kaçıncı haftada işten ayrıldınız?
Aslında ben de yeri gelince çok çirkefimdir ama göz göre göre hakkımı yemeleri beklemediğim bişeydi dağıldım siz gerçekten çingenesiniz diyerek uzaklaştımkız sende yapsaydın çirkeflik niye verdin malını karılara