Benim ilk çocuk ve kız Feda olsun ona her şeymerve bizi öldürcek ama ben çok heves etmiştim onunla resim çekmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk çocuk ve kız Feda olsun ona her şeymerve bizi öldürcek ama ben çok heves etmiştim onunla resim çekmeye
Extra almana gerek yokAy nebilim buyucek ya artik biraz onu kullanissiz mi olur ki diye dusundm bir de bu ic zibinlar var ya hic baglama yeri falan olmayan onlar kullanisli mi alinmali mi 1 2 tane
benimde ilk ve tüp bebek 3,5 yıl bekledim ben bu bebeyiiiiiiBenim ilk çocuk ve kız Feda olsun ona her şey
bende hiç yok
3 sene bekledim önden yerimi alayımbenimde ilk ve tüp bebek 3,5 yıl bekledim ben bu bebeyiiiiii
Al sen canım o kada heves ettiysenEki Görüntüle 2941527 @Merve şöyle bir resmimiz olmasınmı teysesi gel bir daha düşün bunu sen
tamam anlaştıkAl sen canım o kada heves ettiysen
nazlı bebek bizimkiler3 sene bekledim önden yerimi alayım
Fil olmazsa neden resim çektin derler bebene bakmazlar aman al kaçırma sonra ayıplanırsınalmayayımmı ben şimdi yavruma fil üstüne yatırıp resim çekmeyeyim mi filsiz mi kalsın hadi benim neden filli resmim yok derse büyüyünce
Ben bugün bebemin boksör olacağını gördüm iki elini yumruk yapmış yüzünü o şekilde kapatmıştınazlı bebek bizimkiler
benim bebemde alemci olacak ona karar verdim, geceye kadar pek sakin beyefendi gece olunca sabaha kadar coşuyoruzbarlardan toplucam bebemi, yada pavyondan ankara bebesi nede olsaBen bugün bebemin boksör olacağını gördüm iki elini yumruk yapmış yüzünü o şekilde kapatmıştı
üzdünFil olmazsa neden resim çektin derler bebene bakmazlar aman al kaçırma sonra ayıplanırsın
Tüketim çılgınlığı
ikinci bebesi olanlar ne şanslıBiz abimizden kalanları kullancaz
Ayy annesi ne iciriyosun geceler bebeyebenim bebemde alemci olacak ona karar verdim, geceye kadar pek sakin beyefendi gece olunca sabaha kadar coşuyoruzbarlardan toplucam bebemi, yada pavyondan ankara bebesi nede olsa
Kıyamam yaaa tek fil al o zmn sonradan valla koyacak yer arıyoz bnden demesi
Büyüyünce işte isteklerini alırsın diye çünkü çooook şey isticekikinci bebesi olanlar ne şanslı