- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
Benim videoda da duruyor, nadir yakaliyorum, telefon gobekle doldubabalara gıcıkları var bunların hatta dün gece hareket ederken video çektim eşime gösterdim, bu kadar hareketlimi bu diyor
Ahahahahah kanal magduru hakikaten doğru, takinti yapti bende doktor durduk yereYooo kiloya hiç takılma artık yerleri daraldıkça pozisyonu yeriyle ilgili kanala yaklaştıkça ölçümler yanıltıcı oluyormuş, benim bebeğimin kilo vermiş gibi çıktığı bile oldu geçen haftalardaben üzülünce anlatmıştı bana doktorum sağolsun, için rahatlasın diye yazıyorum daha fazladır kilosu,son kontrolde fazla bile çıktı sonra Ama hiçbirisinin gerçek kilosu olmadığını bilerek beklemek lazım bebişleri Sağlıkla gelsinler inşallah
kanal mağduru arkadaşım daylerİnşallah gönlünden geçtiği gibi bir doğumun olur Herkes sağ salim kavuşsun sonuna geldik çok duygusalım
ebeye verilenlerin içinde yoksa eğer çorap da koymak lazım, bir de bebiş yedek kıyafetlerin içine fazladan bere-eldiven eklenebilir.Pişik önleyici krem eklenmeli.Bizler için de göğüs kalkanı öneriyorlar.
lierac içeriği doğal değil
başı olan tarafta daha büyük böyle gülle gibi baskı yapıyorayak olan tarafta daha minik gerdirme gibi hareketler yapıyor, ama kafayla toto karışabilir tabi
Biz seninle gününe kilosuna kadar ayniyiz yahuuuben de geçen hafta çarşamba gitmiştim, 46cm 2.500 Gr çıktı . Önümüzdeki hafta sali gideceğim kontrole. Senin kanala girmis mydi gecen hafta bebek. Ben kanalla bozmus durumdaym kafayi, doktor takinti yaptı
Kız canım.E bebekte ne onlineda ne magazada vardı.E bebeğe baktın mı senin bebe kız mı erkek mi
Bende öyleyim ,özellikle her gece 1 kere kalkmazsam olmaz :)Bende bu aralar çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum gidiyorum birşey yok sanırım başı baskı yaptığı için öyle oluyor
ben siliyorum kız geri telefon birinin eline falan geçse bir sürü göbekBenim videoda da duruyor, nadir yakaliyorum, telefon gobekle doldu
Ahahahahah kanal magduru hakikaten doğru, takinti yapti bende doktor durduk yereamin insallah, hepimiz ruya gibi kavusalim bebelerimize sag salim
ah guzum keşke bir kere kalksam en az 3 birde kalkamıyorumda zaten eşim ittiryorBende öyleyim ,özellikle her gece 1 kere kalkmazsam olmaz :)
Kaçıncı hafta senin?ah guzum keşke bir kere kalksam en az 3 birde kalkamıyorumda zaten eşim ittiryor
Yaaa bn bi tane düz almıştım e bebektenKız canım.E bebekte ne onlineda ne magazada vardı.
Evet atmistin benm baktgm cikolatalr tirt uzerindeki resmini begendm ama icerigi icime sinmedi bakiniyorum halaGeçen defa sana atmıştım demi sanırımonu alıcam kutuya ve çikilata üstüne isim yazılıyormuş ama isim yazdırmam belki çöpe atılıyor yazık mübarek isim hoşgeldin bebek yada abi oluyor filan gibi bişi yazdırırım
Hee o zaman baska tamamdirCanım bebek dönmüş doğum pozisyonunu almış diyor doktorum kanal olayı farklı galiba ama ben planlı sezaryen istediğim için normal doğumla ilgili hiç konuşmadım
Hahaha benim duruyor yaben siliyorum kız geri telefon birinin eline falan geçse bir sürü göbek
Bn bunu alcam ama kasımda alırım şimdiden almıcamEvet atmistin benm baktgm cikolatalr tirt uzerindeki resmini begendm ama icerigi icime sinmedi bakiniyorum hala
Olabilir canim doktor bu haftalarda daha cok doner demisti benim bildigin agirlasiyor baski yapiyor galibaBende bu aralar çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum gidiyorum birşey yok sanırım başı baskı yaptığı için öyle oluyor
Tesekkur ederimBn bunu alcam ama kasımda alırım şimdiden almıcam
Bununda yorumları iyiElit Çikolata It's A Girl Madlen Bebek Çikolatası 270g Glutensiz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Elit Çikolata It's A Girl Madlen Bebek Çikolatası 270g Glutensiz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Pişik kremi, müslin bez ya da bebek alt değiştirme bezi de ekleyebilirsin. +1 penye battaniye daha koyulabilir.Hastane çantam hazır sanırım.Yazayım sizade eksik varsa söylersiniz kızlar.
Bebek için,
Ebeye vermek için 5li hastane çıkışı+battaniye+1bez
3 tane takım
3 tani zıbın
3 tane çorap
2 tane ağız mendili
1 tane nohut battaniye
20 tane bebek bezi
1 tane ıslak mendil
Aptamil mama
Biberon, emzik
Benim için,
2 tane pijama takımı
2 tane kilot
2 tane atlet
1 tane emzirme sütyeni
4 tane hasta bezi + ped
Çorap
Terlik
Kağıt havlu
Islak mendil
Çıkışta giyineceğim eşofman altı ve bir sweet
Şimdilik bunları koydum. Eksik olan fazla olan birşey olmuş mu sizce. Bebek takımı fazla koydum sezeryan olursa 2 gün kalırız diye düşündüm.
Bana hasta bezi az geldi. 1 tane daha yedek battaniye olabilir. Bi de şu tek kullanımlık alt açmalardan da olmalı bence.Hastane çantam hazır sanırım.Yazayım sizade eksik varsa söylersiniz kızlar.
Bebek için,
Ebeye vermek için 5li hastane çıkışı+battaniye+1bez
3 tane takım
3 tani zıbın
3 tane çorap
2 tane ağız mendili
1 tane nohut battaniye
20 tane bebek bezi
1 tane ıslak mendil
Aptamil mama
Biberon, emzik
Benim için,
2 tane pijama takımı
2 tane kilot
2 tane atlet
1 tane emzirme sütyeni
4 tane hasta bezi + ped
Çorap
Terlik
Kağıt havlu
Islak mendil
Çıkışta giyineceğim eşofman altı ve bir sweet
Şimdilik bunları koydum. Eksik olan fazla olan birşey olmuş mu sizce. Bebek takımı fazla koydum sezeryan olursa 2 gün kalırız diye düşündüm.
Bana hasta bezi az geldi. 1 tane daha yedek battaniye olabilir. Bi de şu tek kullanımlık alt açmalardan da olmalı bence.
Bunu ben de çok beğendim onlineda kuzum ama ne mağazada var bedeni ne onlineda.Yaaa bn bi tane düz almıştım e bebekten
Bilemiyorum saat başı ped değistiren insanım.Tamam 1 battaniye daha eklerim. Tek kullanımlık alt açmada koydum 3 tane unutmuşum yazmayı. Hasta bezi o kadar ihtiyaç olur mu kitüm paketi koyayım o zaman
Burda yazdım çok açık renk almayın diye okumadın mıBen hem depend lohusa külot hem de lohusa ped aldım nolur nolmaz diye.Bi tane de siyah gecelik siparişi verdim.Kanama olur gecelige geçer falan diye.Hergun başka bı eksik cikio wala anlamadım ya.