- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
Hahsha cek kolunu sen de yahu ben de hic sevmiyorm ayaklarima agir bsy degmesini, serbest olacak illaAy o rahatsızlanma bende de var. Benim ayaklar sol tarafta yan yatıyo bebe. Soldan kolumu koyunca tekmeliyo
İste vucut yapisi etkiliyor cok ya, herkesin farkli oluyor popo da olabilir kafa dabenimkinin başıda sol aşağıda ama göbüşüm tostoparlak ( hatta çok bilmişle oğlan olduğuna eminmisin oğlan olsa sivri olur diyor )bazen sadece sanırım poposunu falan dayıyor sağ tarafıma o zaman bir yamukluk oluyor sonra okşuyorum, çekil oradan oğlum diyorum gidiyor
Benim tepiklyo, midem de saglamina sıkıştıGöğsünü tepiklemiyor mu bn nefes alamıyorum o kadar baskı yapıyor ki alan daraldıkça napcaz bilmim
Dogrudur ya, herkesin farklı olyor. Biz o kadar ayrintili hissetmedigimiz icin anlamiyoruz ama bazilarinin gobegin disindan bile belli oluyor izi, yag tabakasi vs de etkiliyor. O sebeple her hikaye nasil farkliysa bu da o hesap bizde de ben hareketleri hssedp esime bak diyorum hop duruyor essekya hatta 2 gün önce doğum yaptı ultrason muayenesinde doktora söylemiş şuara eli şura ayağı diye doktor bile şaşırmış nasıl hissediyosun heryerini diye ama arkadaşım çok aşırı zayf acaba o yüzden hissedebilirmi diye düşünüyorum.
Bence eşim oğlumla beni kıskanıyor çünkü babasına tepki vermiyor o elini koyunca veya yanıma gelince hareket etmiyor asla