Minik ayıcıklar doğurcazahaha görmeme gerek yok bacım benim göbeğinde maşalahı var bebeğinde maşallahı var29. haftada 1830 gram dedi doktor böyle giderse 40 haftada 3500 gramı geçecek hayır birde erkek bebek 41-42 de doğarsa nolcek
anasına çekmiş yavrum bende minik bir ayıcık olarak doğmuşumMinik ayıcıklar doğurcaz
güzel günlerde sağlıkla kullansın canım darısı başıma hazırlıkları bitirmede :)Merhaba kızlar. Vala çok yararlı bu sayfa. Herkesin eline emeğine sağlık. Allah sağlıcakla kavuştursun bebeklerimize. Bende ütüyu bitirdim bugün. Çanta hazirliycam artık.
Sağol canimgüzel günlerde sağlıkla kullansın canım darısı başıma hazırlıkları bitirmede :)
inşAllah canım hafta sonu deterjanlarını alıcam bende işten vakit bulduğum zamanlarda yıkıcam yavaş yavaşSağol canimins bitirirsin. Tatlı telaşlar bunlar keyifle hazırla ins.
Kızlar ben bej,beyaz,ekru,krem renklerinden herhangi birinde dümdüz patikli tulum arıyorum hiçbir yerde bulamıyorum.Dun iki tane nette buldum yorumları çok kötüydü.Nerden bulucam ben bilen varsa yazar mı canlarım.
1 kereyse çok iyiymişBende öyleyim ,özellikle her gece 1 kere kalkmazsam olmaz :)
öykü yazan çok naif yaa ben de çok beğendim favorilere ekledim. muhtemelen ben de ondan yaptırcam. tam kız şeysiBn bunu alcam ama kasımda alırım şimdiden almıcam
Bununda yorumları iyiElit Çikolata It's A Girl Madlen Bebek Çikolatası 270g Glutensiz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Elit Çikolata It's A Girl Madlen Bebek Çikolatası 270g Glutensiz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canimmm bu vintage tulumları hastasıyım mm,aşığıyım aldım danasıl bişey arıyosun bilmiyorum ama bu nasıl? bana kız kardeşim göndermiş dokusuna bayıldımMasal Kahramanları Kız Bebek %100 Pamuklu Dantelli Hastane Çıkışı Tulum Seti Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Masal Kahramanları Kız Bebek %100 Pamuklu Dantelli Hastane Çıkışı Tulum Seti Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Oyle bsy ki, kanala girmediginin ben de farkindayim, çünkü kafası solda, sol tarafim direkt şiş duruyor, ayaklari da sag ustte, yeri hala değismedi. Ama 37+1de kendi doktoruma gittigimde hala kanala girmemis olsa da bsy degismez ki, daha onumuzde 3 hafta olacak, girmese de beklemek istiyorum acelem yok diyeceğim. Ama mecbur vs derse o zaman bana bir rapor yazin birkac gun dusuneyim diyecegim ve baska doktora gideceğim. Bazi insanlari da anlamıyorum, sezaryen öcü degil, akisina birak, cok önyargili olma, kendini sartlama diyorlar. Yahu hic alakasi yok ben seve seve sezaryen olurum, önemli olan saglikla kavuşmak ama ilk önce, herhangi bir sorun olmadigi surece normal denemek ve bu surecte de doktoruma kosulsuz sartsiz güvenmek istiyorum. Çok normal bir istek. Yoksa asla sezaryen olmam, berbat bsy filan demiyorum böyle bsy olabilir mi hic.
Ay ben bunlara bayildimmmm.Ama instam yok eşimden bakimmmKızlarrrr... instada bole zıbınlar gordum guzel kullanisli duruyor .. düsünürseniz tavsiye olsun.
Evet papatya. Benim inancım kalmadı bu doktora. Önümüzdeki kontrolden itibaren başka hastaneye başlayacağım. Bir de erken doğum olur senin yaşın var diyor. Benim ablamda 40 yaşında doğurdu. Gayet zamanında toraman gibi bir çocuk doğurdu.
Hediyelik kime verilecek ki çikilata hastanede hemşirelere bile verilir bn bide oğluma vercem okulda arkadaşlarına dağıtacaköykü yazan çok naif yaa ben de çok beğendim favorilere ekledim. muhtemelen ben de ondan yaptırcam. tam kız şeysigerçi ben çikilata mı hed,yelik mi karar veremedim daha. hediyelik aslında istemiyorum zaten covid var misafir kabul etmeyi düşünmüyorum tabi koca kişisi gıcıklık etmezse. ama oğlumda yaptırdığım için de acaba haksızlık etmiş olur muyum diyorum sonra büyüyünce abime yaptırmış bana yaptırmamışsın falan der mi ki gibi kafamda deli sorular
Bi de ben gibi genetiğe de bakmayan uzun ve kilolu doğup cücük kalanlar da var. Her şey olabilir.Boya, kiloya takılmayın arkadaşlar. 47 cm doğan oğlum en son 85 persantildeydi, yani yaşıtlarının %85inden daha uzundu. Biraz daha uzamış olabilir. Eninde sonunda genetik galip gelecektir.
Maalesef iste sirtini yaslayamiyorsun şöyle bir guvenip.. asıl sinir bozan o zaten. Ki ben zaten direkt normal istiyorken pat diye sezaryen demesi, e peki gercekten sezaryen gerekse nasil tatmin olup olur diyeceğim ki? Guven vermiyorlar, çünkü sezaryen islerine geliyor. Onlar icin daha kolay, kisa, zamanı belli vs. Tamam onlarin binlerce hastasi oldu şimdiye kadar ama biz ilk kez doguruyoruz, belki de son kez. Şimdiye kadar kucucuk bir naz bile yapmadim, ya da dogru duzgun soru bile sormadim, aramam gerektiğinde cebini degil hastaneyi aradim sekreteriyle muhatap oldum ama iste onlar siradaki gelsin mantığyla bakiyorlar. Hepsi degil tabii de bize oylesi denk geldi diyeyim. Sali gunu nasil gececegini merak ediyorum muayenenin. Sen de sey de, evet tabii ki tedirginligim var ama sizle bunu asacagimi düşünüyorum, bana destek olmanizi bekliyorum, sezaryen bu asamada düşünmüyorum..Benim ilk doğumum olacak o yüzden normal gelsin istiyorum. Tekrardan çocuk istersem bekleme süresinin uzun olmasını istemiyorum. Benim doktorum da senin psikolojin de önemli normal doğuma iyi bakmıyorsan sezaryen yaparız diyor .
Benim istediğim doktorumun beni normal doğuma ikna etmesi aslında.
Alttan muayene sırasında biraz gerildim, beklemiyordum o gün bakmasını, nasıl doğuracaksın diyor. Bu lafına kızdım açıkcası.
Genetik faktörlerdem birisi, diğerleri beslenme ve spor. Bir arkadaşım enine boyuna iri bir çocukken, arkadaşları dalga geçince kendince diyet yapmış. Sonra kilo vermiş ama minyon kalmış.Bi de ben gibi genetiğe de bakmayan uzun ve kilolu doğup cücük kalanlar da var. Her şey olabilir.
Piliç piliç ben çok pilicim sormaGenetik faktörlerdem birisi, diğerleri beslenme ve spor. Bir arkadaşım enine boyuna iri bir çocukken, arkadaşları dalga geçince kendince diyet yapmış. Sonra kilo vermiş ama minyon kalmış.
Şu da var bodur tavuk her daim piliç miydi neydiherzaman genç duruyorlar. Ben de ortalamayım bu arada, uzun filan değilim.