- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
Hahsha cek kolunu sen de yahuAy o rahatsızlanma bende de var. Benim ayaklar sol tarafta yan yatıyo bebe. Soldan kolumu koyunca tekmeliyo
İste vucut yapisi etkiliyor cok ya, herkesin farkli oluyorbenimkinin başıda sol aşağıda ama göbüşüm tostoparlak ( hatta çok bilmişle oğlan olduğuna eminmisin oğlan olsa sivri olur diyor )bazen sadece sanırım poposunu falan dayıyor sağ tarafıma o zaman bir yamukluk oluyor sonra okşuyorum, çekil oradan oğlum diyorum gidiyor
Benim tepiklyo, midem de saglamina sıkıştıGöğsünü tepiklemiyor mu bn nefes alamıyorum o kadar baskı yapıyor ki alan daraldıkça napcaz bilmim
Dogrudur ya, herkesin farklı olyor. Biz o kadar ayrintili hissetmedigimiz icin anlamiyoruz ama bazilarinin gobegin disindan bile belli oluyor izi, yag tabakasi vs de etkiliyor. O sebeple her hikaye nasil farkliysa bu da o hesapya hatta 2 gün önce doğum yaptı ultrason muayenesinde doktora söylemiş şuara eli şura ayağı diye doktor bile şaşırmış nasıl hissediyosun heryerini diye ama arkadaşım çok aşırı zayf acaba o yüzden hissedebilirmi diye düşünüyorum.
Bence eşim oğlumla beni kıskanıyor çünkü babasına tepki vermiyor o elini koyunca veya yanıma gelince hareket etmiyor asla
Muhteşem ötesi geçen bacağımda elim göbek de üstünde bişey dürtüyor elini Çek rahatsız ediyon dedi sanırım
Eşim kızımızı dört gözle bekliyor oğlum anacı diyor bari 2ye 2 olalım kızda bana düşkün olsun
babalara gıcıkları var bunların hatta dün gece hareket ederken video çektim eşime gösterdim, bu kadar hareketlimi bu diyorHahsha cek kolunu sen de yahuben de hic sevmiyorm ayaklarima agir bsy degmesini, serbest olacak illa
İste vucut yapisi etkiliyor cok ya, herkesin farkli oluyorpopo da olabilir kafa da
Benim tepiklyo, midem de saglamina sıkıştı
Dogrudur ya, herkesin farklı olyor. Biz o kadar ayrintili hissetmedigimiz icin anlamiyoruz ama bazilarinin gobegin disindan bile belli oluyor izi, yag tabakasi vs de etkiliyor. O sebeple her hikaye nasil farkliysa bu da o hesapbizde de ben hareketleri hssedp esime bak diyorum hop duruyor essek
O sabit bir şey değil canım. Çocuk sürekli hareketli olduğu için kafası bir aşağıda olur bir yukarıda, ayaklar da bir sağa gider bir sola.ya bu kafasının falan nerde olduğunu tam olarak kaçıncı haftada anlıyoruz ben 30+4 üm geçen hafta doktor başı aşağıda dedi ama ben başı nerde ayağı nerde anlamıyorum hala
Yooo kiloya hiç takılma artık yerleri daraldıkça pozisyonu yeriyle ilgili kanala yaklaştıkça ölçümler yanıltıcı oluyormuş, benim bebeğimin kilo vermiş gibi çıktığı bile oldu geçen haftalardaAyyy inşallah öyledirgeçen hafta pazartesi gittiğimde 46 cm 2500 gr idi bu hafta salı günü 48 cm 2.600 çıkınca 1 haftada 100 gr almış olmasını çok kafaya taktım çünkü.normalde 3 haftada 1 idi kontrollerim ve minimum 600 gr falan almış oluyordu ...
kanal mağduru arkadaşım daylerOyle bsy ki, kanala girmediginin ben de farkindayim, çünkü kafası solda, sol tarafim direkt şiş duruyor, ayaklari da sag ustte, yeri hala değismedi. Ama 37+1de kendi doktoruma gittigimde hala kanala girmemis olsa da bsy degismez ki, daha onumuzde 3 hafta olacak, girmese de beklemek istiyorum acelem yok diyeceğim. Ama mecbur vs derse o zaman bana bir rapor yazin birkac gun dusuneyim diyecegim ve baska doktora gideceğim. Bazi insanlari da anlamıyorum, sezaryen öcü degil, akisina birak, cok önyargili olma, kendini sartlama diyorlar. Yahu hic alakasi yok ben seve seve sezaryen olurum, önemli olan saglikla kavuşmak ama ilk önce, herhangi bir sorun olmadigi surece normal denemek ve bu surecte de doktoruma kosulsuz sartsiz güvenmek istiyorum. Çok normal bir istek. Yoksa asla sezaryen olmam, berbat bsy filan demiyorum böyle bsy olabilir mi hic.
ebeye verilenlerin içinde yoksa eğer çorap da koymak lazım, bir de bebiş yedek kıyafetlerin içine fazladan bere-eldiven eklenebilir.Pişik önleyici krem eklenmeli.Bizler için de göğüs kalkanı öneriyorlar.Hastane çantam hazır sanırım.Yazayım sizade eksik varsa söylersiniz kızlar.
Bebek için,
Ebeye vermek için 5li hastane çıkışı+battaniye+1bez
3 tane takım
3 tani zıbın
3 tane çorap
2 tane ağız mendili
1 tane nohut battaniye
20 tane bebek bezi
1 tane ıslak mendil
Aptamil mama
Biberon, emzik
Benim için,
2 tane pijama takımı
2 tane kilot
2 tane atlet
1 tane emzirme sütyeni
4 tane hasta bezi + ped
Çorap
Terlik
Kağıt havlu
Islak mendil
Çıkışta giyineceğim eşofman altı ve bir sweet
Şimdilik bunları koydum. Eksik olan fazla olan birşey olmuş mu sizce. Bebek takımı fazla koydum sezeryan olursa 2 gün kalırız diye düşündüm.
lierac içeriği doğal değilLierac. Sürümü krem gibi yani vıcık vıcık değil. Yağ gibi akmıyor. Sürdükten sonra 5-10 dk. bekliyorum, kuruyor, öyle kapatıyorum üstümü, o şekilde atletime bulaşmıyor, hiç iz de bırakmıyor.
Sürerken biraz kokusu var ama kuruduktan sonra herhangi bir koku kalmıyor
başı olan tarafta daha büyük böyle gülle gibi baskı yapıyorya bu kafasının falan nerde olduğunu tam olarak kaçıncı haftada anlıyoruz ben 30+4 üm geçen hafta doktor başı aşağıda dedi ama ben başı nerde ayağı nerde anlamıyorum hala
Her söylenene inanma.lierac içeriği doğal değil
anladım canım ama bazıları elini ayağını kafasını bariz hissettiğini söylüyor ben şaşırıyorum bende mi bir tuhaflık var hissetmiyorum diyeO sabit bir şey değil canım. Çocuk sürekli hareketli olduğu için kafası bir aşağıda olur bir yukarıda, ayaklar da bir sağa gider bir sola.
Valla ben ayağını net bi şekilde hissediyorum...araba silgecini düşün aynı o şekilde ard arda yapıyor ve bunu sağ kaburgamdan başlayarak yapıyor...aklım çıkıyor hatta canım da yanıyor baya ..Kimileri çok bilir boşver sen. 2.5 kilodan fazla gayet çok hareketli çocuğu ben hissedemiyorum valla. Hisseden buyursun hissetsin neresi nerde. Ben de pıt pıt vuruyorum karnıma kızıyo eşim. Sen karışma biz öyle anlasıyoruz diyorum.
Ya buna ben de bayiliorum favorilerimde.Asiri aşırı güzelKızlar nasıl sizce ? Kız Bebek Çıtır Çiçekli 5`Li Zıbın Seti - 213510-Kahverengi
Kızlar ben bej,beyaz,ekru,krem renklerinden herhangi birinde dümdüz patikli tulum arıyorum hiçbir yerde bulamıyorum.Dun iki tane nette buldum yorumları çok kötüydü.Nerden bulucam ben bilen varsa yazar mı canlarım.
Aynen canım l.Hemen bakiorum bunlara da.Antebies Beyaz Jakarlı Ribana Patikli Tulum Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Antebies Beyaz Jakarlı Ribana Patikli Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Antebies Beyaz Patikli Tulum Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Antebies Beyaz Patikli Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Minora Triko Yandan Düğmeli Patikli Tulum Bej Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Minora Triko Yandan Düğmeli Patikli Tulum Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl NOVELLA BABY Şapkalı Patikli Tulum - Bej, 0-3 Ay Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
NOVELLA BABY Şapkalı Patikli Tulum - Bej, 0-3 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Minilab Unisex Bebek Krem Uzun Kollu Patikli Tulum Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Minilab Unisex Bebek Krem Uzun Kollu Patikli Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Naturaborn Patikli Kroşetalı Uyku Tulumu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Naturaborn Patikli Kroşetalı Uyku Tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Böyle bişeyler mi?Babydola Organik Gots Sertifikalı Pamuklu Unısex Patikli Şapkalı Tulum Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Babydola Organik Gots Sertifikalı Pamuklu Unısex Patikli Şapkalı Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
E bebeğe baktın mı senin bebe kız mı erkek miKızlar ben bej,beyaz,ekru,krem renklerinden herhangi birinde dümdüz patikli tulum arıyorum hiçbir yerde bulamıyorum.Dun iki tane nette buldum yorumları çok kötüydü.Nerden bulucam ben bilen varsa yazar mı canlarım.
Benim kafasi asagidayken cok agirlasiyor oradan anliyorumya bu kafasının falan nerde olduğunu tam olarak kaçıncı haftada anlıyoruz ben 30+4 üm geçen hafta doktor başı aşağıda dedi ama ben başı nerde ayağı nerde anlamıyorum hala
Bn göğsümü deştiğinden anladımya bu kafasının falan nerde olduğunu tam olarak kaçıncı haftada anlıyoruz ben 30+4 üm geçen hafta doktor başı aşağıda dedi ama ben başı nerde ayağı nerde anlamıyorum hala
Cikolataya karar verdin mi hangi cikolata markalrni oneriyorsnSadece çikilata yapcam
Bnm hastane kapı süsü yasak eve de gerek yok
Bende bu aralar çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum gidiyorum birşey yok sanırım başı baskı yaptığı için öyle oluyorBenim kafasi asagidayken cok agirlasiyor oradan anliyorum
Geçen defa sana atmıştım demi sanırımCikolataya karar verdin mi hangi cikolata markalrni oneriyorsn