Kullanan arkadaslarimin onerisiyle owli aldim ben. Onden cirtli oldugu icin kullanimi cok kolayKızlarrr selamlar. Doğum sonrası için korse alan var mı aranızda
Prima pure aldim ben, ilk zamanlar pamukla ugrasmamak icin. 6aydan sonra falan diger temiz markalara gecerim sanirimKızlar ben geçen hafta e-bebek e gittiğimde buradan alanlara hiç bakmadan eskiden okuduklarımın yanıltmasıyla unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 3 paketcik (Allahtan az almışım) ama yorumları okuyunca içeriğinin değiştiği inceldiği bebede pişik yaptığı yazılmış hep. Mühendisinoğlunun listesinde de yok.. sizler genel olarak sleepy mi tercih ettiniz? Ben sleepy mi alsam pampers pure mu emin olamadım
Insallah doguma kadar cikar diyelim o zamanBebeğin kavraması tutması zorlaşıyor
Ama hızla çıktığı için sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Evet evet güvenilir hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsin.Amazon sitesi güvenilir mi kaç günde geliyor?
Ben waterwipes marka aldım yüzde 99.9 su içeriği, ilk zamanlar inşallaj su ve pamukla temizleyeceğim ama gerekirse bu ıslak mendili kullanacağım. En azından 40 gün bu ıslak mendili kullansam kardır. Sonra sleepye geçeriim diye düşündüm.Kızlar ben geçen hafta e-bebek e gittiğimde buradan alanlara hiç bakmadan eskiden okuduklarımın yanıltmasıyla unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 3 paketcik (Allahtan az almışım) ama yorumları okuyunca içeriğinin değiştiği inceldiği bebede pişik yaptığı yazılmış hep. Mühendisinoğlunun listesinde de yok.. sizler genel olarak sleepy mi tercih ettiniz? Ben sleepy mi alsam pampers pure mu emin olamadım
Evet kuzum ben de daha rahat olur diye düşündüm.Ayy bunun arkası da sırf çıtçıtmış
Canım ben M beden aldım oldu üzerime.Ama ben de biraz oversize severim o yüzden L beden de sipariş ettim dün.Kalıbı nasıl canım bedeni ona göre sipariş vereyim ben biraz biraz çok biraz tombiş oldum
Az kaldı az ben aniden doğurursam direk kendim giydircem bizzatBedeveye konu aç kaynanana giydirelim.
Cnm alıcaz dediler beraber çarşıya çıktık bi çift çorap parasını bile ben ödedim....kasaya geldiğimizde bi baktım K.V mağaza çıkışındaydı...Seninki dogru-yalan alicam demis, bizimkiler arazi...
Dogduktan sonra birsey yapsa icim yanmaz, kizimda a dan z ye yaptim hersey, giki cikmadi. O koca gobekle mevlut sekerlerini vs. almaya eminonune gittim sagolsun cok guzel fikir beyan etti, demedi ki bu da benden olsun.
Onlara guvenip cocuk yapmadim da sorsan en kiymetlisi torunlari... (daha fazla yazmayayim ban sinirina girebilir)
Ikizler de dogunca resim cektireceklermis "ben ve torunlarim" temali.. diyemiyorum ki ikiz bebek arabalari 7000Tl mesela, 2 tane besik off off, hani ev kurana yardim sevapti ya dogurana da olmuyor mu ? :))
Cnm alıcaz dediler beraber çarşıya çıktık bi çift çorap parasını bile ben ödedim....kasaya geldiğimizde bi baktım K.V mağaza çıkışındaydı...
Neymiş ne olur ne olmaz doğumdan sonra alalım diyolar...Olduu ben o halde kış günü bebe yatağı bebek arabası almaya çıkcam ufacık bebekle ... Mantık yok ya kadın da elimde kalacak az kaldı
City modeli benimkiAraba hangi model acaba?
Ben beğendim cnm kendisi de biliyor da güvenmiyorum artık gider dandik bişey almaya kalkar diye düşünüyorum...Modelini beğenin alması kalsın, az kalmış en azından şunu istiyorum dersiniz.
Teşekkür ederim canmCanım ben M beden aldım oldu üzerime.Ama ben de biraz oversize severim o yüzden L beden de sipariş ettim dün.
Ben beğendim cnm kendisi de biliyor da güvenmiyorum artık gider dandik bişey almaya kalkar diye düşünüyorum...
Ben sleepy organikten aldım canım. Baby turco da temiz içerikli, ve su an Hepsiburadada indirimde. Bir bak istersen
Baby me aldım bi kutu ebebekten.
Baby me aldım ebebekten
Kullanan arkadaslarimin onerisiyle owli aldim ben. Onden cirtli oldugu icin kullanimi cok kolay
Prima pure aldim ben, ilk zamanlar pamukla ugrasmamak icin. 6aydan sonra falan diger temiz markalara gecerim sanirim
Insallah doguma kadar cikar diyelim o zaman
Teşekkür ederim söylediğiniz markaları inceleyip bir karar vereyimBen waterwipes marka aldım yüzde 99.9 su içeriği, ilk zamanlar inşallaj su ve pamukla temizleyeceğim ama gerekirse bu ıslak mendili kullanacağım. En azından 40 gün bu ıslak mendili kullansam kardır. Sonra sleepye geçeriim diye düşündüm.
Seninki dogru-yalan alicam demis, bizimkiler arazi...
Dogduktan sonra birsey yapsa icim yanmaz, kizimda a dan z ye yaptim hersey, giki cikmadi. O koca gobekle mevlut sekerlerini vs. almaya eminonune gittim sagolsun cok guzel fikir beyan etti, demedi ki bu da benden olsun.
Onlara guvenip cocuk yapmadim da sorsan en kiymetlisi torunlari... (daha fazla yazmayayim ban sinirina girebilir)
Ikizler de dogunca resim cektireceklermis "ben ve torunlarim" temali.. diyemiyorum ki ikiz bebek arabalari 7000Tl mesela, 2 tane besik off off, hani ev kurana yardim sevapti ya dogurana da olmuyor mu ? :))
Temennim sormasından yana ama güvenemiyorumİyi niyetli düşünerek yapmaz herhalde öyle bir şeyalmadan söyler herhalde benim bütçeme uymuyor şunu alsam olur mu diye sorar, sorması lazım
Ben palmers kullanıyorum krem gibi yapısı, incia almıştım ama çok yağ yağ yani onu sürüp biraz açıkta beklemen lazım üzerine birşey giyince hemen bulaşıyor birde sürümü çok zor bana göre.Çatlak İçin doğal içerikli ne kullanıyorsunuz arkadaşlar?
Çatlak İçin doğal içerikli ne kullanıyorsunuz arkadaşlar?