Satisci amazon olursa hemen kargoya veriliyor ertesi gun elindw oluyor swn bile sasiriyorsunben baya alisveris yaptim sikinti yasamadimAmazon sitesi güvenilir mi kaç günde geliyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satisci amazon olursa hemen kargoya veriliyor ertesi gun elindw oluyor swn bile sasiriyorsunben baya alisveris yaptim sikinti yasamadimAmazon sitesi güvenilir mi kaç günde geliyor?
Aaaaa EstağfurullahMerve ye de bir Merve lik yapan lazımdı dimi ama
Oyyy yazdım vallahi ama diğer tarafa yazmışımBak bak almışta söylemiyo niye geceden söylemiyon kız çok ayıp kalmamış işte hıh
Cok guzelmis canım gule gule giy
Kalıbı nasıl canım bedeni ona göre sipariş vereyim ben biraz biraz çok biraz tombiş oldum
Yorumu da yapan sensin sanırım bu gecelikte sana güveniyorum ve alıyorumKuzum ben geceligim de pijamami da inanılmaz beğendim.Tavsiye ederim bı bak istersen.Pijamam lohusam.com dan geceligim trendyoldan.https://www.lohusam.com/artis-10201-gri-melanj-kimono-stil-onden-dugmeli-lohusa-pijama-takimi. Vienetta Kadın Pembe Hamile Normal Beden Düz Desen Tunik Gecelik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ayy bunun arkası da sırf çıtçıtmışKuzum ben geceligim de pijamami da inanılmaz beğendim.Tavsiye ederim bı bak istersen.Pijamam lohusam.com dan geceligim trendyoldan.https://www.lohusam.com/artis-10201-gri-melanj-kimono-stil-onden-dugmeli-lohusa-pijama-takimi. Vienetta Kadın Pembe Hamile Normal Beden Düz Desen Tunik Gecelik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Hee tamam o zaman güle güle kullan ama buraya yazın litfenOyyy yazdım vallahi ama diğer tarafa yazmışım
Hemide gece 3 bucukta yazdım alır almaz
Ben sleepy organikten aldım canım. Baby turco da temiz içerikli, ve su an Hepsiburadada indirimde. Bir bak istersenKızlar ben geçen hafta e-bebek e gittiğimde buradan alanlara hiç bakmadan eskiden okuduklarımın yanıltmasıyla unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 3 paketcik (Allahtan az almışım) ama yorumları okuyunca içeriğinin değiştiği inceldiği bebede pişik yaptığı yazılmış hep. Mühendisinoğlunun listesinde de yok.. sizler genel olarak sleepy mi tercih ettiniz? Ben sleepy mi alsam pampers pure mu emin olamadım
Araba hangi model acaba?Yoyko ise güzel olacağından şüphem yok açıkçası şahsen arabada da çantada da kendisini tercih ettim ve hayal kırıklığına uğrayacağımı sanmıyorum güzel günlerde kullanın siz de
Bedeveye konu aç kaynanana giydirelim.Pardon Fuzuli o
Öncelikle ben umursamaz ana değilim sadece cimri kayınvalidem hepsini alcam dedi hala almasını bekliyorum çünkü benim almam imkan dahilimde değil paraaa yokkkk
Çok lazımlı ihtiyaç çokkkk
Baby me aldım bi kutu ebebekten.Kızlar ben geçen hafta e-bebek e gittiğimde buradan alanlara hiç bakmadan eskiden okuduklarımın yanıltmasıyla unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 3 paketcik (Allahtan az almışım) ama yorumları okuyunca içeriğinin değiştiği inceldiği bebede pişik yaptığı yazılmış hep. Mühendisinoğlunun listesinde de yok.. sizler genel olarak sleepy mi tercih ettiniz? Ben sleepy mi alsam pampers pure mu emin olamadım
Baby me aldım ebebektenKızlar ben geçen hafta e-bebek e gittiğimde buradan alanlara hiç bakmadan eskiden okuduklarımın yanıltmasıyla unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 3 paketcik (Allahtan az almışım) ama yorumları okuyunca içeriğinin değiştiği inceldiği bebede pişik yaptığı yazılmış hep. Mühendisinoğlunun listesinde de yok.. sizler genel olarak sleepy mi tercih ettiniz? Ben sleepy mi alsam pampers pure mu emin olamadım
Seninki dogru-yalan alicam demis, bizimkiler arazi...Pardon Fuzuli o
Öncelikle ben umursamaz ana değilim sadece cimri kayınvalidem hepsini alcam dedi hala almasını bekliyorum çünkü benim almam imkan dahilimde değil paraaa yokkkk
Çok lazımlı ihtiyaç çokkkk
Aç sen de bedeveye konu senin de kaynanaya giydirelimSeninki dogru-yalan alicam demis, bizimkiler arazi...
Dogduktan sonra birsey yapsa icim yanmaz, kizimda a dan z ye yaptim hersey, giki cikmadi. O koca gobekle mevlut sekerlerini vs. almaya eminonune gittim sagolsun cok guzel fikir beyan etti, demedi ki bu da benden olsun.
Onlara guvenip cocuk yapmadim da sorsan en kiymetlisi torunlari... (daha fazla yazmayayim ban sinirina girebilir )
Evetteşekkür ederim tavsiyeniz için gögüs ucu koruyucu derken plastik uçlardan bahsediyorsunuz değil mi?
Bebeğin kavraması tutması zorlaşıyorMeme ucunun olup olmaması emzirmeye engel değil diyorlardı, zaten tum kahverengi kısmı ağzına almalı diye. Öyle mi acaba? Benim hiç ucu yok hala