- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
Benim plesentamda asagidaydi sonra cikti yukarı ama hem ozele hem devlete gittim hicbiri sezeryan olacaksin demediCanım doktorum bana 20. Haftadan beri sezeryan olursun diyor. Plesentam aşağıdaymıs. Detaylı ultrasona bakan doktor ve bu hafta gittiğim başka doktor rahmim ve plesenta arasında 2 cm olduğunu, bunun da normal doğum için yeterli olacağını söyledi.
Evet papatya. Benim inancım kalmadı bu doktora. Önümüzdeki kontrolden itibaren başka hastaneye başlayacağım. Bir de erken doğum olur senin yaşın var diyor. Benim ablamda 40 yaşında doğurdu. Gayet zamanında toraman gibi bir çocuk doğurdu.Benim plesentamda asagidaydi sonra cikti yukarı ama hem ozele hem devlete gittim hicbiri sezeryan olacaksin demedi
Bn pampers pure ve baby me aldım uygun bulmuşken aldım ikisinden almışken madem pampers alKızlar ben geçen hafta e-bebek e gittiğimde buradan alanlara hiç bakmadan eskiden okuduklarımın yanıltmasıyla unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 3 paketcik (Allahtan az almışım) ama yorumları okuyunca içeriğinin değiştiği inceldiği bebede pişik yaptığı yazılmış hep. Mühendisinoğlunun listesinde de yok.. sizler genel olarak sleepy mi tercih ettiniz? Ben sleepy mi alsam pampers pure mu emin olamadım
Yaşla ne alakası varmış erken doğumunEvet papatya. Benim inancım kalmadı bu doktora. Önümüzdeki kontrolden itibaren başka hastaneye başlayacağım. Bir de erken doğum olur senin yaşın var diyor. Benim ablamda 40 yaşında doğurdu. Gayet zamanında toraman gibi bir çocuk doğurdu.
Bnm bildiğim ilk zamanlar yağ sonra lısyona geçiliyor yanş oğlumda öyle yapmıştık bunda da öyle yapmayı düşünüyorumMustela bebek yagi icin ilk 3Aydan sonra kullanin diye birsey dinledim youtube da ilk 3ay nemlendiricisi oneriliyor bilgisi olan var mi bu konuda doktoruna falan soran gerci yagini da almis bulundum ama olsun dursun
Hastane çıkışların tulum şeklinde değil sonuçta, bence olur canını sıkma. Azıcık göbüşü açılacak olursa da moda zatenKızlar lohusa terligim geldi atıyorum size debu arada doktora gittik bugün.35+2 yiz bebek 50 cm,2700 gram bu aldıklarım elimde mi patlicak benim ya.Hastane çıkışlarimi özene bezene aldım 3 takım 50 cm, ben de 5 kilo almisim.Olmicak mi şimdi bunlar bı tane de hastanede duşa girdiğimde kullanmak için terlik alicam bakiorum ona daha beğenemedim.
Canım mazeret arıyor bence. Yani beni sezeryana alsa ya suyun azdı diyecek, ya çatın dar diyecek. Şimdiden yol yapıyor. Plesentan aşağıda dedi ama başka 2 doktor yeterli dedi. 28. Haftadaki kontrolünde başka hastanede randevu alacağım. Ona göre doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Yaşla ne alakası varmış erken doğumun
Eşimin teyzesi 46 yaşında doğurdu tam zamanında
Benim hic bilgim yok Betul Anik diye birinin videosunda dinledimBnm bildiğim ilk zamanlar yağ sonra lısyona geçiliyor yanş oğlumda öyle yapmıştık bunda da öyle yapmayı düşünüyorum
Patlamaz ya iyi gidiyosun. Benim bugün 33+6da 48 cm 2620 gram çıktı.Kızlar lohusa terligim geldi atıyorum size debu arada doktora gittik bugün.35+2 yiz bebek 50 cm,2700 gram bu aldıklarım elimde mi patlicak benim ya.Hastane çıkışlarimi özene bezene aldım 3 takım 50 cm, ben de 5 kilo almisim.Olmicak mi şimdi bunlar bı tane de hastanede duşa girdiğimde kullanmak için terlik alicam bakiorum ona daha beğenemedim.
Ya maşallahPatlamaz ya iyi gidiyosun. Benim bugün 33+6da 48 cm 2620 gram çıktı.
Evet papatya. Benim inancım kalmadı bu doktora. Önümüzdeki kontrolden itibaren başka hastaneye başlayacağım. Bir de erken doğum olur senin yaşın var diyor. Benim ablamda 40 yaşında doğurdu. Gayet zamanında toraman gibi bir çocuk doğurdu.
Gayet normal doğacak bir bebek ebatları ki. Ben 53 cm 3750 doğmuşum bana benzeyecek bu hali herhalde. Ama de ki ne kadar gelistin sonrasındaYa maşallahbenim kız hep önden gidiyordu yani doktorumuz öyle diyordu ama anlamadığım bir şekilde 35+6 da 48 cm ve 2.600 gr takma kafana diyorlar ama sanki biraz takılıyorum ya..
Kuzum nesine takildin daha nolsun çocukYa maşallahbenim kız hep önden gidiyordu yani doktorumuz öyle diyordu ama anlamadığım bir şekilde 35+6 da 48 cm ve 2.600 gr takma kafana diyorlar ama sanki biraz takılıyorum ya..
Ay ben de 38 imbende 36 yaaşındayım maşallahım var,
bütün teyzelerim 40 yaşını gecince keyfine 1er tane doğurdular
en fazla diğer insanlara göre 5 kere değil 3 kere otur kalk yapabiliriz o ka
Ay ben de 38 imtopigin en buyuguyum sanirimmm
Gayet normal doğacak bir bebek ebatları ki. Ben 53 cm 3750 doğmuşum bana benzeyecek bu hali herhalde. Ama de ki ne kadar gelistin sonrasındasülalemdeki en kısa insan benim hem ana hem baba tarafından. Zayıftım da tüp bebek öncesi.
ya doktor normal diyor ama burda sizleri okudukca benimki minnak kalıyor kıyaslamak da pek doğru değil biliyorum genetik vs ama işte analıqKuzum nesine takildin daha nolsun çocukdoğuma da var daha alır da uzar da.Bence harika gidiosun.
Ben de uzun değilim,yapılı hiç değilim aramızda 2 cm var kuzum.Ustelik daha buyucekler.Dedigim gibi bence harika gidiosunya doktor normal diyor ama burda sizleri okudukca benimki minnak kalıyor kıyaslamak da pek doğru değil biliyorum genetik vs ama işte analıq
Ben de ilk süslü ariodum deli gibitherealsinner real ben kendime fiyonklu pembeli bir lohusa terliği alacağım. Seninki fazla ciddi geldi. Ama rahat ve kaliteli gibi duruyor.
Canım mazeret arıyor bence. Yani beni sezeryana alsa ya suyun azdı diyecek, ya çatın dar diyecek. Şimdiden yol yapıyor. Plesentan aşağıda dedi ama başka 2 doktor yeterli dedi. 28. Haftadaki kontrolünde başka hastanede randevu alacağım. Ona göre doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.
İçimi rahatlattın valla çook teşekkür ederimBen de uzun değilim,yapılı hiç değilim aramızda 2 cm var kuzum.Ustelik daha buyucekler.Dedigim gibi bence harika gidiosun