Döküldüğü ve koktuğu için hala alamadım tarak yorumlarda hep öyle yazıyor. Bir bebek tarağı bulamayacağım mı yahuOkudugum yorumlara göre hepsi öyleymiş ya hem kokuyo hem dökülüyomuş chicco nunda öyle olunca uygun fiyatlı diye baby plus aldım ben bide kagıt törpüsü olmasına dikkat ettim ilk zamanlar için lazım olcak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?
- Konu Sahibi merve
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek alışverişi yenidoğan alışverisi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben e bebekten takım ikili tarak aldim canım Chicco nun henüz açmadım paketi ama Chicco diye aldım kalitelidir herhalde dedim aldım wala.Döküldüğü ve koktuğu için hala alamadım tarak yorumlarda hep öyle yazıyor. Bir bebek tarağı bulamayacağım mı yahu
Amazon sitesi güvenilir mi kaç günde geliyor?Ben vose marka tarak aldım Mervecim çok güzel ve dökülmüyor. Tırnak makası setini Chicco almıştım Amazon sitesinin indiriminden.
Amazon tr den alışveriş yaptım ben canım.Hamile kulodu almıştım güvenilir.Amazon sitesi güvenilir mi kaç günde geliyor?
İnşallah iyi çıkarBen e bebekten takım ikili tarak aldim canım Chicco nun henüz açmadım paketi ama Chicco diye aldım kalitelidir herhalde dedim aldım wala.
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Cok güzelmiş canım güle güle kullanın ,bunu nereden sipariş verdin ?Kizlarrrr yavrusumun kapı süsü geldiiii
Zara home da var bebek fırçası çok güzelDöküldüğü ve koktuğu için hala alamadım tarak yorumlarda hep öyle yazıyor. Bir bebek tarağı bulamayacağım mı yahu
Benim bebelerime olmadı hic canımTek sefere de razıyım kuzum ya yeter ki olsun.
55 cm doğmuştu bence senin bebede boylu olacak gibi
Belki bir kere giyebilir
Kuzum sana da yolluorum bak orda yazılı satıcı.Cok güzelmiş canım güle güle kullanın ,bunu nereden sipariş verdin ?
Eklentiler
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Çok teşekkür ederim canımKuzum sana da yolluorum bak orda yazılı satıcı.
Tamam canım bakacağımZara home da var bebek fırçası çok güzel
- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
Yoyko hangi model çanta aldınız.benim de yoyko marka çantam elite modeli ve aşırı aşırı mükemmelBen gece aldım bile bi tane yoyko canta
Birde infantino oyun halısına 130 lira ödedim
Oyun halısı 1 liraya geldi
İns memnun kalırım
Dandik gelmezler
- 23 Nisan 2021
- 526
- 328
- 53
- 33
Peki ilk zamanlar İçin puset gerekli olmayacak mı direk bu arabaya yatırabilir misin ?Yok kabin tipi olanlardan bu Eki Görüntüle 2937368
- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Kızlar hastane çıkışımız geldi aşık oldum,bayıldım ama bı sorunum var.Takimin üzerinde 50 cm yazio bizim minnoş 2 hafta önce 47 cm idi.Ya olur mu ki bu takım.Duduk gibi kalmaz inşallah üzerinde.Trendyoldan aldım takımların açıklamasında kaç cm olduğu da yazmiodu.Ne dusunuosunuz kızlar
benim oğlum 53 cm doğmuştu hemen de uzuyorlar
hastane günü tek seferlik olur büyük ihtimalle
Olur olur sadece kisa giyer benim de bebem iki hafta önce 47 cmdi bugün kontrol var bakalım ne durumda
Ne yiyip ne içiyonuz anacım, hepsi doğuştan basketbolcu maşallah benim tosbiğim 45 cm olmuş bugün. Anne babası gibi sonradan açılacak herhalde
- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Senin kız 1.60 boyunda doğmaz inşallahOlur olur sadece kisa giyer benim de bebem iki hafta önce 47 cmdi bugün kontrol var bakalım ne durumda
- 28 Eylül 2015
- 5.366
- 15.139
- 248
Ne yiyip ne içiyonuz anacım, hepsi doğuştan basketbolcu maşallah benim tosbiğim 45 cm olmuş bugün. Anne babası gibi sonradan açılacak herhalde
benimkisi annesinin tarafına çekmiş babam 190, abim 186, kız kardeşim 177
bende 169 da kaldım, eşim 172 amcaları cok kısa Allahtan bizi teğet geçmiş
sonradan kısalmazsa şu an boyu iyi gidiyor, dayısı gibi uzun ve göbekli olacak sanırım
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Ben çok saçma besleniyorum hiç bana sormaNe yiyip ne içiyonuz anacım, hepsi doğuştan basketbolcu maşallah benim tosbiğim 45 cm olmuş bugün. Anne babası gibi sonradan açılacak herhalde
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Negzel anasından uzun olur.Senin kız 1.60 boyunda doğmaz inşallah
- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33