- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.926
Çok güzel isimİsmini Derin koyacağız canım. Öyle bir anlamı yok ama isim seçerek bir yakınlık hissettik. Rahmime düseliden beri de Derin bebek diye sevdik.
Annem bana Suwen'den almış gecelik. Sabahlığı da var.
Senin bebişin adı belli mi?
Doktor ayakta çok kalma, Ağır taşıma ve cinsel ilişki yasak dedi. Geçen detaylı ultrason bakan başka doktor plesentan yukarı çıkmış dedi. Ama genel kontrollerini yapan doktor hala aşağıda diyor. Ben de açıkçası emin olamadım. Başka doktora da görüneceğim. Bana sanki sezeryan yapmak için böyle diyor gibi geldi.Plssnta aşagıda ise sana yatman lazım demedi mi genelde öyle olunca dinlenme modunda olcan diyorlar
Olabilir görün bakalım ne diyecekDoktor ayakta çok kalma, Ağır taşıma ve cinsel ilişki yasak dedi. Geçen detaylı ultrason bakan başka doktor plesentan yukarı çıkmış dedi. Ama genel kontrollerini yapan doktor hala aşağıda diyor. Ben de açıkçası emin olamadım. Başka doktora da görüneceğim. Bana sanki sezeryan yapmak için böyle diyor gibi geldi.
Sağlıkla doğsunlar daOlabilir görün bakalım ne diyecek
Benim en yakın arkadaşımın kızının adı Pera. Ferhan Şensoy'un kızı geçenlerde doğum yaptı. O da kızına Pera koymuş. Orijinal bir isim.Çok güzel isimbizimki de Pera Zübeyde
Ben lcw dan aldım ter bezi. Normal ağız mendili kuması gibi pamukluEbebekteki omuz ve ter bezinden alan var mi acaba guzeller mi
Yeni doğanda değil de biraz büyüyünce 6 aylık olunca filan olurKızlar ter bezi şart mı?Ben hiç almadım da.
Ben aldım ikisinden de gayet güzel pamukluEbebekteki omuz ve ter bezinden alan var mi acaba guzeller mi
Yaza doğru lazım oluyor dışarıda uyurken felan sırtı terliyor hasta olmasın diye kullanılıyor ben pek kullanmadım kizimda atlet zibin değiştirmek daha iyi geliyordu banaKızlar ter bezi şart mı?Ben hiç almadım da.
Her alınan sey bebege göre değişkenlik gösterdiği gibi buda bebege göre değişir aslında. Mesela yeğenim uyurken cok terliyodu ablam mendil koyuyodu sırtına sırıksıklam oluyodu resmen ama 2.çocugunda hiç öyle bişey yaşamadıKızlar ter bezi şart mı?Ben hiç almadım da.
Dışarda kaplı olanlardan giyilir ama evdeyken kapsız giymek daha rahat olurArkadaşlar bu emzirme sütyenlerinin yorumlarını okudum. Hemen hepsi için Göğüs ucunu belli ediyor yazmışlar. Bugün ben ebebekte de baktım. Penye ve içinde sünger yok. Göğüs ucunu göstermemesi imkansız.
Canım ben Ten marka buldum.Meme ucu göstermez gibi duruo.Penye değil sanırım bu kumaş.Bak atıyorum resim.Ben bundan alicam.Arkadaşlar bu emzirme sütyenlerinin yorumlarını okudum. Hemen hepsi için Göğüs ucunu belli ediyor yazmışlar. Bugün ben ebebekte de baktım. Penye ve içinde sünger yok. Göğüs ucunu göstermemesi imkansız.
Evet realcim. Bu kaliteliye benziyor.Canım ben Ten marka buldum.Meme ucu göstermez gibi duruo.Penye değil sanırım bu kumaş.Bak atıyorum resim.Ben bundan alicam.
Evde sütyen giymiyorum benDışarda kaplı olanlardan giyilir ama evdeyken kapsız giymek daha rahat olur
Bence ayrı bir beze gerek yok gibi. Ağız mendillerinin işi bitince ter bezi olarak kullanmayı düşünüyorum. Tabi küçük kalmazsa bezler.Kızlar ter bezi şart mı?Ben hiç almadım da.
Arkadaşlar bu emzirme sütyenlerinin yorumlarını okudum. Hemen hepsi için Göğüs ucunu belli ediyor yazmışlar. Bugün ben ebebekte de baktım. Penye ve içinde sünger yok. Göğüs ucunu göstermemesi imkansız.
Kuzum o bebek kokusundan biz de aldık hatta kullanmaya bile başladık eşim hastası oldu kokununEvet realcim. Bu kaliteliye benziyor.Ben de bakayım buna
Evde sütyen giymiyorum ben
Bugün bunları aldım ben. Kısa günün karı. Görmemiş Kocam ebebek pudralı kokunca bebek kokusunun böyle olduğunu düşünüyor. Eve de aldık. Bebeğin kaka ve kusmuk kokusunu duyunca biraz hayal kırıklığı yaşayacak
Benim lcwdan aldıklarım mükemmel mutlaka bakmalısın. Içinde ince bir süngeri var istersen çıkarabilirsin. Kaplılar çok önerilmiyor. Memenin altında bebenin yüzünün kenarında koca bi katman.Arkadaşlar bu emzirme sütyenlerinin yorumlarını okudum. Hemen hepsi için Göğüs ucunu belli ediyor yazmışlar. Bugün ben ebebekte de baktım. Penye ve içinde sünger yok. Göğüs ucunu göstermemesi imkansız.
İşte bende takmıyorumda şimdi ama emzircegimiz için sonradan sarkıyomuş takılmazsaEvet realcim. Bu kaliteliye benziyor.Ben de bakayım buna
Evde sütyen giymiyorum ben
Bugün bunları aldım ben. Kısa günün karı. Görmemiş Kocam ebebek pudralı kokunca bebek kokusunun böyle olduğunu düşünüyor. Eve de aldık. Bebeğin kaka ve kusmuk kokusunu duyunca biraz hayal kırıklığı yaşayacak
Penye ağız bezlerinin bi kısmı bu iş için ayrılabilir bence.Kızlar ter bezi şart mı?Ben hiç almadım da.
Ter bezlerinin boyutu biraz daha büyük yine alınmazsada bi cözüm bulunur heralde. Ama zaten çokta pahalı bişey değilkiBence ayrı bir beze gerek yok gibi. Ağız mendillerinin işi bitince ter bezi olarak kullanmayı düşünüyorum. Tabi küçük kalmazsa bezler.