Ben tabiii kiii kendiminkini önerecem.Emzirme koltuğu alan, öneren var mıı? İkeadaki sallanan koltuklar hoşuma gitti kullanışlılar mı acepp?
Sapıtmışlar büyük gelirse katlanır ağız bezi bile olur el kadar bebe ne de olsaYa benim de aklima gelmezdi de Trendyolda sormuslar aa dedim boyle de birsey varmis
Omuz bezlerinin kisaligindan sikayetcilerdiSapıtmışlar büyük gelirse katlanır ağız bezi bile olur el kadar bebe ne de olsa
Emzirme koltuğu alan, öneren var mıı? İkeadaki sallanan koltuklar hoşuma gitti kullanışlılar mı acepp?
Kısa değildi yani ütülerkenOmuz bezlerinin kisaligindan sikayetcilerdi
Aynen canim cok mantikli☺Kısa değildi yani ütülerken
Olmadı havlu koyarız nolcek
Ya bu da çok şirinmiş ama renkler benim bebemin odasına uygun değil seninki kızçe tabi rengarenk doldurBen tabiii kiii kendiminkini önerecem.
Ikedakiler yaylanıyo gibi sadece onları mı diyosun?ASEDİA TREND SALLANAN SANDALYE, RETRO, AHŞAP, NATUREL AYAK FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Ayy güzelmiş bu da bakayım pek bütçe dostu değil amaRenk değişebiliyormuş görerek al ama alırsanSallanır Anne Koltuğu
Bebeğinizi kucağınızı aldığınız ilk günlerin anısını konforlu ve rahat kılacak şekilde tasarlanan Sallanır Anne Koltuğu, tam ihtiyacınız olan çözüm. Fonksiyonel bir tasarıma sahip olan koltuk, ergonomik dizaynı sayesinde bebeğinizi emzirirken dinlenmenizi ve rahat etmenizi sağlıyor. Yan cepleri...cilek.com
Soft da var anam. Asedia diye gir bakYa bu da çok şirinmiş ama renkler benim bebemin odasına uygun değil seninki kızçe tabi rengarenk doldurbenim daha soft bakmam lazım
Evet o yaylananlar bi kere oturdum fena değil gibilerdi
Bunu denedin mi? Ben ayağımı koltuğun altına doğru çekip kendimi öyle sallamam gerekti boy olmayınca. Bu model bi şeyde yapamadım yav.Renk değişebiliyormuş görerek al ama alırsanSallanır Anne Koltuğu
Bebeğinizi kucağınızı aldığınız ilk günlerin anısını konforlu ve rahat kılacak şekilde tasarlanan Sallanır Anne Koltuğu, tam ihtiyacınız olan çözüm. Fonksiyonel bir tasarıma sahip olan koltuk, ergonomik dizaynı sayesinde bebeğinizi emzirirken dinlenmenizi ve rahat etmenizi sağlıyor. Yan cepleri...cilek.com
Kızlar emzirme minderi hakkında ne düşünüyorsunuz?Elzem mi alayim mi?Bugün civilde beğendim ama size danışmadan almim dedim
Benim doğum normal olacak kızlar eğer son anda bı engel çıkmazsa.Annem kısa gecelik de al gerekli olur dedi.Ne dersiniz ihtiyaç mi alımı?Ben gecelik pek giyemem de.
Kızlar selampuset ne aldınız acaba hastaneden çıkartırken taşımak için ana kucağı da deniyor galiba. İlk başta bebek arabası almiycam tek ana kucağı alırım. E bebek e baktım hem oto koltuğu da oluyor ama en ucuzu 349 dandik geldi biraz size sorayım dedim
Mağazadan denedim normal oturur şekilde oynadı yaniBunu denedin mi? Ben ayağımı koltuğun altına doğru çekip kendimi öyle sallamam gerekti boy olmayınca. Bu model bi şeyde yapamadım yav.
Evet maalesef öyleAyy güzelmiş bu da bakayım pek bütçe dostu değil ama
Hadi hayırlısı real. Normal doğumda sık şık vajinal kontrol yapıyorlar diye duydum. O yüzden gecelik öneriyorlar.Benim doğum normal olacak kızlar eğer son anda bı engel çıkmazsa.Annem kısa gecelik de al gerekli olur dedi.Ne dersiniz ihtiyaç mi alımı?Ben gecelik pek giyemem de.
Benim denediğim yüksekti belki de.Mağazadan denedim normal oturur şekilde oynadı yani
Belki de bnm boyda öyle olmuştur
Bilmem belki ama aynıdır yaBenim denediğim yüksekti belki de.
Öyle mii bunu bilmiodum kuzum.Bakiorum geceliklere.Hala beğenemedim.Soyle viskon ya da dokuma kumaş bişi istiorum bulurum inşallah.Senin bebişin ismi belli mi NihalcimHadi hayırlısı real. Normal doğumda sık şık vajinal kontrol yapıyorlar diye duydum. O yüzden gecelik öneriyorlar.
Benim doktorda tam tersi sezeryan olursun diyor. Plesantam aşağıdaymış. Yine de emin olmak için başka bir doktora daha muayene olacağım.
İsmini Derin koyacağız canım. Öyle bir anlamı yok ama isim seçerek bir yakınlık hissettik. Rahmime düseliden beri de Derin bebek diye sevdik.Öyle mii bunu bilmiodum kuzum.Bakiorum geceliklere.Hala beğenemedim.Soyle viskon ya da dokuma kumaş bişi istiorum bulurum inşallah.Senin bebişin ismi belli mi Nihalcim
Plssnta aşagıda ise sana yatman lazım demedi mi genelde öyle olunca dinlenme modunda olcan diyorlarHadi hayırlısı real. Normal doğumda sık şık vajinal kontrol yapıyorlar diye duydum. O yüzden gecelik öneriyorlar.
Benim doktorda tam tersi sezeryan olursun diyor. Plesantam aşağıdaymış. Yine de emin olmak için başka bir doktora daha muayene olacağım.