Adamlar bize nazaran biraz hayalperestKuzum o bebek kokusundan biz de aldık hatta kullanmaya bile başladık eşim hastası oldu kokunun.Bı de e bebekten korbell bebek bezi çöp kovası sipariş ettik biz.Evimiz b*k korkmasın ben biraz takıntılı bı insanim
Evet huzurcum. En mantıklısı. Ben de hazırda Göğüs pedi tutayım. Deneme yanılma öğreneceğiz artık.penye olanlar aşırı saklamaz maalesef, ama ben göğüs kalkanı kullanıyordum
dışarıya cıktığımda ped kullandım, çünkü memeler özelikle ilk 3-4 ay süt sızdırıyor , elbiseler batıyor maalesef.
gelsin ekşi süt kokmalı günler
Lcw bakayım Mervecim. 1 tane penye alayım. Huzurun dediği gibi Göğüs pedi takarım artık.Benim lcwdan aldıklarım mükemmel mutlaka bakmalısın. Içinde ince bir süngeri var istersen çıkarabilirsin. Kaplılar çok önerilmiyor. Memenin altında bebenin yüzünün kenarında koca bi katman.
Benimkilerden tam denk gelirse pedsiz de kullanabilirsin uç belli etmez. Tabi ihtiyacımıza göre ped kullanacaz o ayrı.Adamlar bize nazaran biraz hayalperestKorbell Çöp Kovası için herkes çok olumlu yazdı. Bende alayım en iyisi.
Evet huzurcum. En mantıklısı. Ben de hazırda Göğüs pedi tutayım. Deneme yanılma öğreneceğiz artık.
Lcw bakayım Mervecim. 1 tane penye alayım. Huzurun dediği gibi Göğüs pedi takarım artık.
Bu arada kızlar başlığa yorum yazan herkese teşekkür ederim.1 ay önce ebebek'e ilk gittiğimde bütün ürünler bana yabancıydı. Bugün tekrardan gittik. Epey fikir sahibi olmuşum. Kocamda gurur duydu bayağı araştırmışsın diyor.
Dolgulu emzirme sütyenleri satılıyor. Ben normal bi iç çamaşır dükkanından aldımArkadaşlar bu emzirme sütyenlerinin yorumlarını okudum. Hemen hepsi için Göğüs ucunu belli ediyor yazmışlar. Bugün ben ebebekte de baktım. Penye ve içinde sünger yok. Göğüs ucunu göstermemesi imkansız.
Şu an indirimdeyken suwen öneririm kesinlikle. Şu dönem tek rahat ettiğim sütyenler olduArkadaşlar bu emzirme sütyenlerinin yorumlarını okudum. Hemen hepsi için Göğüs ucunu belli ediyor yazmışlar. Bugün ben ebebekte de baktım. Penye ve içinde sünger yok. Göğüs ucunu göstermemesi imkansız.
Oğvv koooosskocaaaa ikiii santiiim
Aynı mı kumaşları peki sence?Haha zaten biraz dedim siz bilirsiniz hıh
Kalıpları nasıl? Kafamı karıştırdı yorumlarŞu an indirimdeyken suwen öneririm kesinlikle. Şu dönem tek rahat ettiğim sütyenler oldu
Kumaşları aynı pamuklu ama ben bu ağız mendilini bimden almıştım çift kat ter bezi tek kat. Buarada bimden aldıgım mendil ebebekten aldıgım mendilden daha güzelmiş kumaşı onu farkettim şuanAynı mı kumaşları peki sence?
Bence de benim de a101den aldıklarım aşırı dandikKumaşları aynı pamuklu ama ben bu ağız mendilini bimden almıştım çift kat ter bezi tek kat. Buarada bimden aldıgım mendil ebebekten aldıgım mendilden daha güzelmiş kumaşı onu farkettim şuan
Küçük değil geniş kalıpları.Ben hamile kalmadan önceki bedenimi aldım tam olduKalıpları nasıl? Kafamı karıştırdı yorumlar
Aşşşırı beğendim. Ama asla bu parayı vermem.
Bn lcw den aldım normal sütyen gibi fiyat da uygun hiç uç belli etmez penti ye ve normal iç çamaşır satan yerlere bakArkadaşlar bu emzirme sütyenlerinin yorumlarını okudum. Hemen hepsi için Göğüs ucunu belli ediyor yazmışlar. Bugün ben ebebekte de baktım. Penye ve içinde sünger yok. Göğüs ucunu göstermemesi imkansız.
İki ayrı renk boyamışlar çok uçurmuşlar ev diziyor bu paraya millet
Aşşşırı beğendim. Ama asla bu parayı vermem.
Ben de kesinlikle suwen tavsiye ederim. İncecik süngeri var ama rahatsız etmiyor, katlandığında beneği rahatsız edecek sertlikte değil ve çok şık duruyorArkadaşlar bu emzirme sütyenlerinin yorumlarını okudum. Hemen hepsi için Göğüs ucunu belli ediyor yazmışlar. Bugün ben ebebekte de baktım. Penye ve içinde sünger yok. Göğüs ucunu göstermemesi imkansız.
Mutlaka başka dr görün. Ben ilk doğumda o hatayı yaptım, doktorun bulduğu bir sürü bahaneye inanıp sezaryen oldum. Halbuki gereksizmiş. Edevletten raporuma baktım sonra, çatı dar, doğum ilerlemedi vs yazmış. Çatı kontrolü yapmadı ki dar değilmiş Zaten. Ayrıca doğum hiç başlamadı ki ilerlesin, 38. Haftada doğuma aldı. Daha zamanım vardı. Hakkımı helal etmiyorum kendisine ama o zamanlar yol gösterenim olmadı.Doktor ayakta çok kalma, Ağır taşıma ve cinsel ilişki yasak dedi. Geçen detaylı ultrason bakan başka doktor plesentan yukarı çıkmış dedi. Ama genel kontrollerini yapan doktor hala aşağıda diyor. Ben de açıkçası emin olamadım. Başka doktora da görüneceğim. Bana sanki sezeryan yapmak için böyle diyor gibi geldi.
Uç belli eden inceler çok daha rahat oluyor, evde onlardan tavsiye ederim. Kalınlar da dışarıda iyi oluyor ama o kadar rahat değiller işte. Suwen kullanmıştım ben ama bu kez başka marka deneyeceğim.Arkadaşlar bu emzirme sütyenlerinin yorumlarını okudum. Hemen hepsi için Göğüs ucunu belli ediyor yazmışlar. Bugün ben ebebekte de baktım. Penye ve içinde sünger yok. Göğüs ucunu göstermemesi imkansız.
Lcw almaya karar verdim sanırımBenim lcwdan aldıklarım mükemmel mutlaka bakmalısın. Içinde ince bir süngeri var istersen çıkarabilirsin. Kaplılar çok önerilmiyor. Memenin altında bebenin yüzünün kenarında koca bi katman.
Valla bir dene mutlaka zaten elli lira civarı.Mutlaka başka dr görün. Ben ilk doğumda o hatayı yaptım, doktorun bulduğu bir sürü bahaneye inanıp sezaryen oldum. Halbuki gereksizmiş. Edevletten raporuma baktım sonra, çatı dar, doğum ilerlemedi vs yazmış. Çatı kontrolü yapmadı ki dar değilmiş Zaten. Ayrıca doğum hiç başlamadı ki ilerlesin, 38. Haftada doğuma aldı. Daha zamanım vardı. Hakkımı helal etmiyorum kendisine ama o zamanlar yol gösterenim olmadı.
Uç belli eden inceler çok daha rahat oluyor, evde onlardan tavsiye ederim. Kalınlar da dışarıda iyi oluyor ama o kadar rahat değiller işte. Suwen kullanmıştım ben ama bu kez başka marka deneyeceğim.
Lcw almaya karar verdim sanırım