- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
Adamlar bize nazaran biraz hayalperest Korbell Çöp Kovası için herkes çok olumlu yazdı. Bende alayım en iyisi.Kuzum o bebek kokusundan biz de aldık hatta kullanmaya bile başladık eşim hastası oldu kokunun.Bı de e bebekten korbell bebek bezi çöp kovası sipariş ettik biz.Evimiz b*k korkmasınben biraz takıntılı bı insanim
Evet huzurcum. En mantıklısı. Ben de hazırda Göğüs pedi tutayım. Deneme yanılma öğreneceğiz artık.penye olanlar aşırı saklamaz maalesef, ama ben göğüs kalkanı kullanıyordum
dışarıya cıktığımda ped kullandım, çünkü memeler özelikle ilk 3-4 ay süt sızdırıyor , elbiseler batıyor maalesef.
gelsin ekşi süt kokmalı günler
Lcw bakayım Mervecim. 1 tane penye alayım. Huzurun dediği gibi Göğüs pedi takarım artık.Benim lcwdan aldıklarım mükemmel mutlaka bakmalısın. Içinde ince bir süngeri var istersen çıkarabilirsin. Kaplılar çok önerilmiyor. Memenin altında bebenin yüzünün kenarında koca bi katman.
Bu arada kızlar başlığa yorum yazan herkese teşekkür ederim. 1 ay önce ebebek'e ilk gittiğimde bütün ürünler bana yabancıydı. Bugün tekrardan gittik. Epey fikir sahibi olmuşum. Kocamda gurur duydu bayağı araştırmışsın diyor.