- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Aa bu ne güzelmiş bakayım ben de. Owliyi atmıştım sepete indirime girince alırım diye ondan da memnun insanlar genel olarak sankiBir de guvenlik acisindan urun bedeni ayina uygun olsun diyorlar.
Boyun kismi bol gelirse bebek kipirdandikca yuzunu kapatir diye sanirim
Benim yasadigim yerde hep cm ile satiliyor. 50 cm den basliyor 56, 62 cm diye gidiyor. Ama bebek bazen 50 cm den uzun dogabiliyor.
Bana mantikli gelmedi boyle cm ile almak. Her ay uyku tulumu mu alacagim dedimTrendyolda 0-3 ay bulunca hemen aldim. Ilk etapta buyuk gelirse giydirmeyecegim.
Eki Görüntüle 2930586
Benim şu an çocuum 47 cmBen de ozellikle kiyafet alisverisini biraz mantiksizca yapmis olabilirim.
Ilk bebek tecrubesizligi ve heves birlesince uctum biraz
Mesela 3 tane 10 lu organik hastane cikisi aldim. Sadece 1 tanesinden tam anlamiyla memnun kaldim. Ornegin alirken cm sormak aklima gelmedi. Urunler bana ulasinca bir baktim ki bir takim baya kucuk megerse 50 cm imis. En fazla 15 gun giyer
Diger takimi hem eksik yollamislar, hem de dikislerini hic begenmedim.
Internetten alisveris yapan insanin geri iade ile ugrasmayi goze almasi gerek..Aldigim urunler yurt disina geldi diye ben iade edemedim. Turkiye'de olsam kesin iade ederdim bazilarini.
Vee bence de daha once tecrube etmis birisi ile alisveris yapmak cook mantikli
Cikolata 12.50 TL icinde 4 tane varmis melodi markaymis.Hepsinin maliyeti ne kadara geliyor. Canım
Fiyat verdiler mimerak ettim
Biliyo musun en cok kolanyanin fiyatini merak etmiştimCikolata 12.50 TL icinde 4 tane varmis melodi markaymis.
Silindir mum kutusu 12 TL
Mumun kendisi 21.50 TL
Baskili karton canta 13.50 TL
Cantayi minimum 50 tane siparis verebiliyormusuz, digerlerini minimum 20 tane.
Çanta minimum 50 tane dediler, daha az olmaz mi dedim hayir dedikleri icin moralim bozuldu o nedenle kolonyanin fiyatini sormadim
Cikolata 12.50 TL icinde 4 tane varmis melodi markaymis.
Silindir mum kutusu 12 TL
Mumun kendisi 21.50 TL
Baskili karton canta 13.50 TL
Cantayi minimum 50 tane siparis verebiliyormusuz, digerlerini minimum 20 tane.
Çanta minimum 50 tane dediler, daha az olmaz mi dedim hayir dedikleri icin moralim bozuldu o nedenle kolonyanin fiyatini sormadim
Benim baya degisti sanrm ya bedenimBen hamilelik öncesi bedenimi aldım ya cupları normale göre bi tık daha geniş zaten öyle deneyebilirsin
Biliyo musun en cok kolanyanin fiyatini merak etmiştimiyiki almamışsın bu nasil bir fiyattir boyle
Canta isi olmadi okdr para virmemBiliyo musun en cok kolanyanin fiyatini merak etmiştimiyiki almamışsın bu nasil bir fiyattir boyle
Seninkine suan olur 0 3 ayBenim şu an çocuum 47 cm
Ne desem bilemedim.hahahaha bu da cok iyiymiş
ben birinci gelinim bana da gecen sene elti geldi ve kız yurt dışında yaşıyor
kaynanam burdan kredi çekip para gönderdi ev eşyası alsın diye
iş bana gelince sana memur koca verdim ona işçi koca yolluyorum dediydi
hoopp şşşşş hanım hanım ben senin oğlundan cok kazanıyorum diyemedim ama
Bosversene 50 tl de gayet iyi bir sansAcaba 100 ve üzeri çıkan var mıonlar daha şanslı
Samsung kullaniyorum. Buyuk kolaylik sagliyor ama en fazla radyasyon yayan cihazlardan oldugu da gercekKızlar şey soracaktım
Bana mikrodalga fırın önerir misiniz ?
Linki var mı kutunun
Yukarida yazmistimCook guzelmia fiyatlar nasildi
Evet Owliye de iyi diyorlar. Dis kundaklari da var pofuduk cok tatliAa bu ne güzelmiş bakayım ben de. Owliyi atmıştım sepete indirime girince alırım diye ondan da memnun insanlar genel olarak sanki
MassallahBenim şu an çocuum 47 cm
Ya o da dandik doldurma bisey degildi. Rebull markaydi nereden baksan vardir 15 TLBiliyo musun en cok kolanyanin fiyatini merak etmiştimiyiki almamışsın bu nasil bir fiyattir boyle
Cok sacma ben de o nedenle vazgectim. Rica ettim olmaz dedilerhepsinden 20şer adet sipariş ettin hadi tamam da
karton neden 50, hepsini bir tut ki alacak kişi
30 adet kartonla napcam demesin, mantık saçma hepsinden 20 çantadan 50 olması
Hadi fiyatini da gectim sonra nerede kullanacagim o arta kalan 20 adet cantayi ben.Canta isi olmadi okdr para virmem
Ultrason ölçüleri yazılı kağıt vermiyolar mı size?Yukarida yazmistim
Evet Owliye de iyi diyorlar. Dis kundaklari da var pofuduk cok tatli
MassallahBen bilmiyorum benimki kac santim. Soylemediler bir turlu. Belki de ogrenmemem akil sagligim icin daha iyi olacak.. Bir suru kiyafet aldim yeni dogan
Ya o da dandik doldurma bisey degildi. Rebull markaydi nereden baksan vardir 15 TL
Cok sacma ben de o nedenle vazgectim. Rica ettim olmaz dediler
Hadi fiyatini da gectim sonra nerede kullanacagim o arta kalan 20 adet cantayi ben.
Kullanilabilecek bir sey olsa yine neyse.
bepantol pisik kremi mutlaka al.bebek yagi al.ozellikle bol bol citcitli zibinlar al.bir atesolcer mutlaka al.cantanda hep bulunmali.bebek cok kustugu icin yaka mendilleri alTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Mustela aldım. Alışveriş tamam.bepantol pisik kremi mutlaka al.bebek yagi al.ozellikle bol bol citcitli zibinlar al.bir atesolcer mutlaka al.cantanda hep bulunmali.bebek cok kustugu icin yaka mendilleri al
Ya burasi sacma sapan. Sinirim bozuluyorUltrason ölçüleri yazılı kağıt vermiyolar mı size?
Aa doğru siz ultrasona da az giriyonuz.Ya burasi sacma sapan. Sinirim bozuluyor
Turkiye'deki hamileler gibi piremses bir hamilelik geciremedim ben. Dusun doktorumun telefon numarasi bile yoktu bende.. Gecenlerde randevuya gec kalinca cepten aradi da oylelikle telefon numarasıni ele gecirdim. Buyuk başarı
Vermiyorlar yoksa.
En son aldigim ultrason goruntusu sanirim 2.5 ay onceydionda da cm falan yazmiyor.
Yok az girmiyorum da vermiyor kadin.Aa doğru siz ultrasona da az giriyonuz.
Benim de direkt belime, kasiklarima vurup sertleşme oluyor
Nasip be napalim, her seyde vardir bir hayir
Evet baya agirlastilar.Son gittigimde 2800 kusur demisti dr. Ben de zor yuruyorum. Sanirim bebis sinirlere baski yapiyor 10 -15 dakika yurusem bacaklarimda bazi kisimlar yanmaya basliyor. Bazi kisimlar da hissizlesiyor Neyse ki az kaldi cok sukur. Vallahi doya doya yurumeyi ozledim
Ayin 18 inde dogumumdan sorumlu doktor ile randevum var.
Sanirim gidince doktor akibetimiz hakkinda kesin karari verecek.
Tabi net degil ama seker hastasi oldugum icin 38. Haftada suni sanci ile dogumu baslatabilirlermis. Bakalim ne olacak, ne zaman dogacak. Keske kendisi gelse, dogumdam degil ama suni sancidan biraz korkuyorum acikcasi.
Sagol canim, temizlik bitti cokk sukur.Dogurmadim henuz
Bazen oluyor öyle. Bana da bir ara bildirim gelmiyordu su an geliyor ama