Ben de bunu aralarda demeye çalıştım. Bu mesajla daha derli toplu oldu tabi.Kızlar küçük bi tavsiyede bulunmak istedim. Yenidogan bebek için uyku tulumuna hiç gerek yok boşuna masraf etmeyin. Ben de kızım da aldım. Bi iki kere giydirmişimdir. Bebek zaten hareketsiz yatıyor dönemiyor ki üstünü filan açsın.ayak tarafı gevşek şekilde Kundak ve üzerine zaten battaniye yada yorgan ne kullanırsanız yeterli oluyor. Bi de bebek sürekli uyudugu için sürekli uyku tulumuyla durmak zorunda kalacak.Altını açarken filan Giydir çıkar o da sıkıntı oluyor.
İnşallah canim, hepimiz saglikla kavusalim minnoslarimizaBenim de direkt belime, kasiklarima vurup sertleşme oluyoryuru yuruyebilirsen hadi bagalim.
Ya kiyamam sağlıkla kavuşun da insallah, hic bsy olmasa da suni sanci cok kullanılıyor öyle düşün, hepimiz tadina bakabiliriz yanikorkma hic, dogunca pit bitiveriyormus hem herkes oyle diyor ben de biraz daha içerde dursun istiyorum bari 36+ya kadar, sonrasinda gelse de cok korkmayacagim, bir 10 güncük geçsin, ha gayret
Benim burasi cok soguk, bi de hastaneden istedilerKızlar küçük bi tavsiyede bulunmak istedim. Yenidogan bebek için uyku tulumuna hiç gerek yok boşuna masraf etmeyin. Ben de kızım da aldım. Bi iki kere giydirmişimdir. Bebek zaten hareketsiz yatıyor dönemiyor ki üstünü filan açsın.ayak tarafı gevşek şekilde Kundak ve üzerine zaten battaniye yada yorgan ne kullanırsanız yeterli oluyor. Bi de bebek sürekli uyudugu için sürekli uyku tulumuyla durmak zorunda kalacak.Altını açarken filan Giydir çıkar o da sıkıntı oluyor.
1den başla kurdela takacaz.500 sayfalık ne aldınız acabaşimdi ben nereden okumaya başlasam
Orası neresi canım:) hastaneden istedilerse bilemiyorum artık almak sana kalmış:)) seninki istisna olsun öyleyse:))Benim burasi cok soguk, bi de hastaneden istediler
Ben bosa masraf etmedim, bunu kabul etmiyorum
Kurdelaya hak kazanana kadar çocuk yaşına girer yahu1den başla kurdela takacaz.
Aralardan oku bakalım sen de rastgele sansınaKurdelaya hak kazanana kadar çocuk yaşına girer yahu
Ayyyy alıp bir güzel seveceksin o eltiyi ne düşünceliymiş maşallahOyle valla.
Kucuk kaynim henuz nisanli. Gecenlerde is degistirdi, eksik maas alacakti birkac ay sonra maasi artacakti..
Nisanlisi kayinvalidemi arayip yurt disindaki abisi ( eşim ) destek olur, para yollar demis
Canim benim yaa ne şirin bir elti.
Simdiye kadar aldıkların kalsın daha da alma.Ya kızlar yavrusum 47 cm 34 haftaligiz yenidoğan almimi ne diosun kuşummerve
Ben de babyjemkni aldim yumus yumus cok guzel. Uyurken ona cirtlardan sabitleyebiliyorsun yemek flan yaparken dusecek derdi olmaz die dusundum. Bide asik dusuncem gece uykusuna onda alistirmakti, gunduz anakucaginda da olabilir sanki duruma gore artikDün ben de bunu düşündüm ya normal uyurken de mi ona yatırıyorsunuz? Şu ana kucağından da alacağım ikisi aynı işi sallananmi görüyor yoksa cehalet kanayan yaramız
Negzel uuuuupuzunYa bebislerin boyundan bahsetmissin de sayin uz drmerve benjm fl yi 7 ile carpinca 398,478 gibi bisey cikiyo. Kac cm bu cocuk dun enfeksiyon falan derken bitek kilosunu soyledi boyunu unuttu doktor civanim
Ya bırak deseydin bunları valla kundak sevmeyen sevmiyor napıp edip çıkarıyor kollarıEvet Mervecim. Ara ara bahsettiğim şu doktor kızı arkadaşım. Kolları böyle sabit olacakmış yoksa gece çok sık uyanırmış. Ama bacakları serbest olacakmış. Kalça çıkığı olurmuş yoksa.
Ay simdi kagit yanimda yok ama FL nin yaninda 56.92 yaziyor. 56 cm olamicagina gore
Annesi yeni doğanlar 50-52 cm olanlar var onlar gayet rahat olur 54 max uzun doğan oluyor 60 olmaz yaniYa kızlar yavrusum 47 cm 34 haftaligiz yenidoğan almimi ne diosun kuşummerve
56 değildirAy simdi kagit yanimda yok ama FL nin yaninda 56.92 yaziyor. 56 cm olamicagina gore