- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle valla.Ay bizi tarif etmişsin gölge etmesinler yeter
Insallaah Tesekkur ederimAllah gonlune gore versin canim insallah
Ben uyku tulumu aldim ama bu marka degil. Gerci aldim ama bana ulasmadi. 2.5 tog diyordu aldigim sayfada. Nasildir kalitelimidir emin degilim. Gelince gorecegim artikKizlar hm nin bu tulumlardan alan var mi yenidogandan başlıyor ay olarak mantikli geldi gece uykusu icin
Benim arkadaşım tulum bunu tavsiye etti.Kizlar hm nin bu tulumlardan alan var mi yenidogandan başlıyor ay olarak mantikli geldi gece uykusu icin
Bir de guvenlik acisindan urun bedeni ayina uygun olsun diyorlar.Kizlar hm nin bu tulumlardan alan var mi yenidogandan başlıyor ay olarak mantikli geldi gece uykusu icin
Ay ben de bundan korkuyorum. Bugün e bebeğe girdik eşimle, resmen bir derya. Çeşitlilikten seçemedik resmen. Bir de hangisi iyidir hangisi kullanışlıdır hiç anlamadığımızı fark ettik. Hiçbir şey alamadan çıktık. Bundan sonra bulabildiğimi internetten yorumlara bakarak alacağım, diğerlerini de mağazadan iki çocuklu arkadaşımla birlikte alırım artıkGule gule kullanmak nasip olsun insallah..
Benim de kitap almam lazim
Tam eksikler bitti diyorum bir sey cikiyor illa
Hepsinin maliyeti ne kadara geliyor. CanımNe bileyim bi heves ettim, zaten sonra icimde patladi boyle dayatmalar hosuma gitmiyor. Ne mana yani Neden 20 tane karton cantayi fazladan yaptirayim.. Ucuz da degil sadece karton cantanin tanesi 13.50 TL. Israf yani.
Yaptirsaydim isim yazdirmayacaktim uzerine. Hosgeldin Bebek tarzi seyler yazdiracaktim. Kim ne yapsin Uzerinde Alp Arslan yazili mumu evinde
Bu da çok para. Battaniyeyi böyle sarmayalayacaz işte bebeye.Benim arkadaşım tulum bunu tavsiye etti.
Evet Mervecim. Ara ara bahsettiğim şu doktor kızı arkadaşım. Kolları böyle sabit olacakmış yoksa gece çok sık uyanırmış. Ama bacakları serbest olacakmış. Kalça çıkığı olurmuş yoksa.Bu da çok para. Battaniyeyi böyle sarmayalayacaz işte bebeye.
Tamam bunu biliyoruz da kol kısmını battaniyeyle saracaksın tamam. Bu paraya kaç battaniye alınır. Bi de belki istemeyecek kollarını sardırmak. 2 bebek biliyorum asla kollarını kundaklatmıyodu.Evet Mervecim. Ara ara bahsettiğim şu doktor kızı arkadaşım. Kolları böyle sabit olacakmış yoksa gece çok sık uyanırmış. Ama bacakları serbest olacakmış. Kalça çıkığı olurmuş yoksa.
Oyle valla.
Kucuk kaynim henuz nisanli. Gecenlerde is degistirdi, eksik maas alacakti birkac ay sonra maasi artacakti..
Nisanlisi kayinvalidemi arayip yurt disindaki abisi ( eşim ) destek olur, para yollar demis
Canim benim yaa ne şirin bir elti.
O zaman Mervecim müslin bezle kendimiz yapacağız. Baktık kollarını kundaklamaya izin veriyor buna benzer daha uygun fiyatlı bir şey alınabilir.Tamam bunu biliyoruz da kol kısmını battaniyeyle saracaksın tamam. Bu paraya kaç battaniye alınır. Bi de belki istemeyecek kollarını sardırmak. 2 bebek biliyorum asla kollarını kundaklatmıyodu.
Cook guzelmia fiyatlar nasildiBen instagramda cok guzel bir sayfa bulmustum. 30 tane cikolata kutusu, mum ve mum kutusu, sprey kolonya + baskili canta yaptiracaktim. Ama digerlerini 30 tane siparis verebilirken, sadece cantayi 50 taneden az siparis veremiyormusuz. Boyle bir dayatma cok sacma geldigi icin son anda vazgectim.
Sunlarin tatliligina bakar misiniz
Eki Görüntüle 2930545
Yaa bedenimi bilsem alirdim magazada denemem lazim suwenin urunleri guzel oluyor:)hemde destekli emzirme sudyeni daha iyi penyeler pek guzel deglKızlar memnuniyet dönüşü yapmaya geldim
Emzirme sütyeni arayışında olanlar suwen indirimine yapışsınn
Aylardır sütyen konusundan ağlıyorum eskiden çok rahat ettiğim sütyenlerim bile göğüs altlarımı hep kaşındırıp pişik gibi yapmıştı
Bunlar tüm gün kullandım pamuk gibi geldi mutluluktan gözyaşı dökmeme ramak kalmıştır
Ya hiç gerek yok ki. Zaten o kadar sık uyanıcaz ki üstünü örtmedi derdi sonraları başlar o zaman düşünülür.O zaman Mervecim müslin bezle kendimiz yapacağız. Baktık kollarını kundaklamaya izin veriyor buna benzer daha uygun fiyatlı bir şey alınabilir.
Ben de ozellikle kiyafet alisverisini biraz mantiksizca yapmis olabilirim.Ay ben de bundan korkuyorum. Bugün e bebeğe girdik eşimle, resmen bir derya. Çeşitlilikten seçemedik resmen. Bir de hangisi iyidir hangisi kullanışlıdır hiç anlamadığımızı fark ettik. Hiçbir şey alamadan çıktık. Bundan sonra bulabildiğimi internetten yorumlara bakarak alacağım, diğerlerini de mağazadan iki çocuklu arkadaşımla birlikte alırım artık
Ben hamilelik öncesi bedenimi aldım ya cupları normale göre bi tık daha geniş zaten öyle deneyebilirsinYaa bedenimi bilsem alirdim magazada denemem lazim suwenin urunleri guzel oluyor:)hemde destekli emzirme sudyeni daha iyi penyeler pek guzel degl