- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Cok fazla odem olmus bir caresi vardir elbet benm de boyle birsey olmamıştı hafif bir odem olmustu tabi hamilelik son zamanlariİlk defa böyle bişey gördüm çogu kişide aynı seyi yaşamış yazmış. Ama benim çevremde sezaryen olanlarda tabi hafif şişlikler oluyo vücutta ama hiç böyle bişeye rastlamadım görmedim duymadım
Allah göstermesin ama fena olmuş kadın. Baksana telaş da yapmış.İlk defa böyle bişey gördüm çogu kişide aynı seyi yaşamış yazmış. Ama benim çevremde sezaryen olanlarda tabi hafif şişlikler oluyo vücutta ama hiç böyle bişeye rastlamadım görmedim duymadım
Arkadaşlar bugün alışveriş yaptığım bir mağaza bu listeyi verdi. Derli toplu görmek bakımımdan faydalı olmuş.
Portbebe bile yazmış bence çok gereksiz dolu.Arkadaşlar bugün alışveriş yaptığım bir mağaza bu listeyi verdi. Derli toplu görmek bakımımdan faydalı olmuş.
Ne satıyorlarsa yazmışlar.Portbebe bile yazmış bence çok gereksiz dolu.
Ben kısım kısım almaya karar verdim Whitecım. Hepsine bir anda ihtiyacımız olmayacak. Kardeşim de Ankara’dan yeğenlerimin bebe odasını ve arabasını yollayacak. Yoksa altından kalkamayız. Bugün bir bebek arabası baktım 8.5 bin TL idi. Kaç sene binecek ki buna? Benim yeğenlerim yürümeye başladıktan sonra bebek arabasının yüzüne bakmadılar.Kredi ceksek hepsini aliriz
Bu listeye göre Kanguru alez ve portbebe kalmış onlarda dursun artık ilerleyen zamanda inşallahArkadaşlar bugün alışveriş yaptığım bir mağaza bu listeyi verdi. Derli toplu görmek bakımımdan faydalı olmuş.
Thread 'Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflı' Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflı
Sen beni en son engelleyecen sinirlenip. Senle biraz fazla uğraşıyor olabilirim.
Bende çoğu nerde, hangi ayda kullanılır, neye göre seçmem gerekiyor bilmiyorumBu listeye göre Kanguru alez ve portbebe kalmış onlarda dursun artık ilerleyen zamanda inşallah
Valla tüm dükkanı yazmıslar. Ben arbaa konusunda burda herkese kanin tipi diye diye kendimi paralıyorum valla en önemli şey kullanış. Yoksa astronomik rakamlara anında çıkılıyo. Günah valla.Ne satıyorlarsa yazmışlar.
Ben kısım kısım almaya karar verdim Whitecım. Hepsine bir anda ihtiyacımız olmayacak. Kardeşim de Ankara’dan yeğenlerimin bebe odasını ve arabasını yollayacak. Yoksa altından kalkamayız. Bugün bir bebek arabası baktım 8.5 bin TL idi. Kaç sene binecek ki buna? Benim yeğenlerim yürümeye başladıktan sonra bebek arabasının yüzüne bakmadılar.
Bebek arabasını eltimle baya araştırdık oda hamileydi. Baby2go 2031 heets travel aldım ben kullanışı rahat (kuzenim de kullanıyor aynısını) yer kapalmıyor sözde travel ama kabin tipli, hafif. Bi bakın istersenizBende çoğu nerde, hangi ayda kullanılır, neye göre seçmem gerekiyor bilmiyorumSaskin25 Aman evde dursun ne olur ne olmaz lazım olur diye gördüğüm herşeyi alasım geliyor. Beni en zorlayan bebek arabası. Kime gitsem "elin ayağın olacak" diyor. Bugün baktığımız çok ağırmış. Eşim "sen kendi başına taşıyamazsın bunu" dedi.
İlk defa böyle ayak gördüm niye sissinkiThread 'Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflı' Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflı
Sen beni en son engelleyecen sinirlenip. Senle biraz fazla uğraşıyor olabilirim.
Harektsizlikten başka neden olur ki ben bilmiyorum. Çok mu yattı acaba?İlk defa böyle ayak gördüm niye sissinki
Evet Mervecim, senin uyarın kulağına küpe. Pierce cardin kabin tipi aldın sen. senin kız benimkinden önce doğacak. Daha olmadı sen biraz kullan. Ben en sona bebek arabasını bırakacağım. Bir de bana oto koltuğu da lazım . Ama onun da acelesi yok di mi? 6 aydan önce zaten dik oturamazsın bebek.Valla tüm dükkanı yazmıslar. Ben arbaa konusunda burda herkese kanin tipi diye diye kendimi paralıyorum valla en önemli şey kullanış. Yoksa astronomik rakamlara anında çıkılıyo. Günah valla.
Saskın baktım baby2go modeline şimdi internetten. Fiyatı makul evet. Düşünebilirim bunu. 8 bin TL filan beni aşıyor.Bebek arabasını eltimle baya araştırdık oda hamileydi. Baby2go 2031 heets travel aldım ben kullanışı rahat (kuzenim de kullanıyor aynısını) yer kapalmıyor sözde travel ama kabin tipli, hafif. Bi bakın isterseniz
Evet Mervecim, senin uyarın kulağına küpe. Pierce cardin kabin tipi aldın sen. senin kız benimkinden önce doğacak. Daha olmadı sen biraz kullan. Ben en sona bebek arabasını bırakacağım. Bir de bana oto koltuğu da lazım . Ama onun da acelesi yok di mi? 6 aydan önce zaten dik oturamazsın bebek.
Saskın baktım baby2go modeline şimdi internetten. Fiyatı makul evet. Düşünebilirim bunu. 8 bin TL filan beni aşıyor.
Ben sana bugünlerde rüyama giren küveti atayım
600 kusurdu
Aldigina sukreder oturursun
Gerci ben henuz daha almadım
Bi süre daha bakayim belki hevesim gecer
Sen olmasan bu topikin hali nice olurdu MervePortbebe bile yazmış bence çok gereksiz dolu.
Tamam Mervecim. Yarın ebebeğe gidicez zaten. Oranın fiyatları daha uygun, bakayım. Çok sağolasınOto koltuklarının doğumdan itibaren kullanılabilenleri var biliyorum ekstra pedli filan. Ebebkte vardı joienin. Arabaya ondan alıp, kabin tipi de bi araba yanına alırsın. Çocuk küçükken yatar pozisyonda bebek arbasına koyarsın çoğunlukla. Ilk zamanlar puset alınıp puset de bağlanabiliyo ama bence arabaya sabitlenen sağlam bi oto koltuğu almak lazım. Aşırı da pahalı deģillerdi bence.
ben de o hanımın fotosundan sonra tırstım. Hamilelikte benimde ayaklarım 2 numara büyüdü. Ama ben doğru dürüst hiç yürümedim. İlk 3 ay yattım hep uyku bastırıyordu. Uyandığımda da kusuyordum. İkinci trimesterde masa başı çalıştım. En iyi yavaş yavaş günde yarım saatte olsa yürüyeyim.Harektsizlikten başka neden olur ki ben bilmiyorum. Çok mu yattı acaba?Hiç bilgim yok konuya da yazamadım.