- 18 Şubat 2008
- 2.854
- 4.759
Benim de basima geldi ama sebep baska.. kizimi ramazanin ilk gunu iftara 2-2.5saat kala dogurdum. Odaya koydular karnimda kum torbasi, sonda takili, kafaguzel :)Ay bayramdan sonra benim ayağım bu attığından fazla şişmişti parmaklarımda dahil. Adım atarken o şişen üst kısmı sallanıyordu bi o yana bi bu yana sonra Allah'tan olmadı bi daha
Ben de sezaryenle doğmuşum. Annem sezaryen olduktan sonra hiç ayaklarını uzatmamış, oturmamış, yatmamış o da dizine kadar şiştiğini anlatır
Sonra bunlar beni ilk iftar, sahur derken ertesi gun sabaha kadar unut, birkac saate ayaga kaldirip yurutmeleri lazimmis, sonda da bi omur kalmazmis vb. Sadece agri kesici veriyor arada gelip, atese bakiyorlar... Ne bilelim yakinmadik, hatirlatmadik, bizimkiler de iftara gitti ben gittim kadambole...
Neyse pihti falan atmadan kurtarmisim ama hastaneden cikarken 36 numara girdigim ayaklar 43 terlige ancak sigdi, diz kapagima kadar odem :)) tombul sosis parmaklar....
Insallah bir daha resmi ve dini bayramlar ve haftasonu, gece vb. dogurmam, boyle mesai gun ve saati olur