- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Hahaha baya bir karaborsadan colaDağın başında otelde kalmıştık aracımızda vardıerinip şehre inmemistik otelin tokatladığı idi . 8 senedir unutmadım unutamıyorum otelin o zaman fiyatı 250 lira filandi geceligi colasi ise 100 TL
Olsun anı olmuş sanaDağın başında otelde kalmıştık aracımızda vardıerinip şehre inmemistik otelin tokatladığı idi . 8 senedir unutmadım unutamıyorum otelin o zaman fiyatı 250 lira filandi geceligi colasi ise 100 TL
Çok değil yaaa beş yıl önce almıştık bizde 110 liraydi çok iyi hatırlıyorum kaynanam almıştı bana o alıyor diye pahalı dememistim170₺ çok değil mi ya
Normal al gitsin
Leğen deyip geçmeyin yaa o da dünya para olmuşAralik anneleri hepiniz legen alin
Bende kasım annesi olucam 29 kasım dedi doktor doğum tarihiniZaten burdan haberler geldikçe panik oldum çoğumuz Kasım annesi olcaz sanki yani ben kesin öyle olurum Aralık görünmüyo banaBugün etiket kestim yarın yıkayıp artık çantayı falan hazır edecem bende. Eksiklerim var onlarıda tamamlayım bu hafta rahatca bekleyim ne olcaksa. Bu arada şeffaf poşetlerden alan oldu mu ya hastane çantası için onlara koyayım dedim ama nerden alcam bulamadım
Yaaa gün belli oldu demek sağlıkla gelsinÇok değil yaaa beş yıl önce almıştık bizde 110 liraydi çok iyi hatırlıyorum kaynanam almıştı bana o alıyor diye pahalı dememistimhala duruyor allahtan birilerine vermemisim
Leğen deyip geçmeyin yaa o da dünya para olmuşkiytirik su kovası aldım geçen 25 lira ben şok
Bende kasım annesi olucam 29 kasım dedi doktor doğum tarihini
Çanta hazır sayilir kilitli poşet kaç market gezdim denk gelemedim bende buzdolabi posetlerinin büyük boyunu aldım onlara paket yaptım
MAsallah az kaaldi iki aydan azÇok değil yaaa beş yıl önce almıştık bizde 110 liraydi çok iyi hatırlıyorum kaynanam almıştı bana o alıyor diye pahalı dememistimhala duruyor allahtan birilerine vermemisim
Leğen deyip geçmeyin yaa o da dünya para olmuşkiytirik su kovası aldım geçen 25 lira ben şok
Çanta hazır sayilir kilitli poşet kaç market gezdim denk gelemedim bende buzdolabi posetlerinin büyük boyunu aldım onlara paket yaptım
Ben de kaynanama su 400 küsür tl lik kuveti mi aldiriyimYaaa gün belli oldu demek sağlıkla gelsin
Kaynana alınca ses çıkmadı tabi
Aldır bi daha mı doğurcanBen de kaynanama su 400 küsür tl lik kuveti mi aldiriyim
Yok ya onun yerine parasini versnAldır bi daha mı doğurcan
Bn aldıramıyom her türlü bnm kocadan çıkıyor moneyler
Yaaa gün belli oldu demek sağlıkla gelsin
Kaynana alınca ses çıkmadı tabi
Valla az kaldı ikinci bebe olunca daha da heyecanyapıyor insan başına gelecekleri bildiği içinMAsallah az kaaldi iki aydan az
Hayır nasıl gözüm kararmışsa öyle bir aptallığı nasıl yapmışım cidden hayret ediyorum 2014 -2022 ciddenHahaha baya bir karaborsadan cola
Di mi cok guzel duygular bence cok merak ediyorum nasil olcak kime benzicekgün belli aynen ama bence daha erken doğacak hissediyorum
Kaynanam ilk torun diye toplu alışveriş yapmıştı epey bişey almıştı
Ama bunda henüz bir kırık ignesini görmedim
Valla az kaldı ikinci bebe olunca daha da heyecanyapıyor insan başına gelecekleri bildiği için
Valla şifalı kola mi neymis oyleHayır nasıl gözüm kararmışsa öyle bir aptallığı nasıl yapmışım cidden hayret ediyorum 2014 -2022 ciddenB BitterCikilata içinde ölümsüzlük iksiri vardı herhalde
Yüzünü de göremedik hiç bakalım süpriz olacakDi mi cok guzel duygular bence cok merak ediyorum nasil olcak kime benzicek
30lardan sonra gosterir diyo doktorum bakalim gorururz insYüzünü de göremedik hiç bakalım süpriz olacak
Ay cok heyecanli yaaaa tarih belli olunca daha bi baskadir benceÇok değil yaaa beş yıl önce almıştık bizde 110 liraydi çok iyi hatırlıyorum kaynanam almıştı bana o alıyor diye pahalı dememistimhala duruyor allahtan birilerine vermemisim
Sezeryanda önceden tarih veriyor ya normalde 8 aralık 40 hafta bitimiAy cok heyecanli yaaaa tarih belli olunca daha bi baskadir benceDoktor tarihi neye gore veriyo en basinda verdigi tarih degisebilio mu yanii
Aynen 10 gun once alinir yabi tam 9 ay bitimi benim de 15 aralik 40 hafta sanirim 5 aralik fln tabi hersey guzel gider insSezeryanda önceden tarih veriyor ya normalde 8 aralık 40 hafta bitimi
Tahmini doğum tarihi sordum 29 kasım en gec dedi öncesinde de alırız tarih belirler dedi
Kizimda da 19 mayıs demişti 29 nisanda doğmuştutarihler de tutmayabiliyor
Kaçıncı haftada alıyor senin dr bebişiYüzünü de göremedik hiç bakalım süpriz olacak
Bana da 38 i gecince dedi yani oyle bisi bir sikinti olmazsaKaçıncı haftada alıyor senin dr bebişi
Bnm ki dedi 38+5 alırız