- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Sezeryan olunca tarih belirleniyor da normal de maalesef bebiş ne zaman gelmek isterseAy cok heyecanli yaaaa tarih belli olunca daha bi baskadir benceDoktor tarihi neye gore veriyo en basinda verdigi tarih degisebilio mu yanii
Aynn önce gelmek istemezseBana da 38 i gecince dedi yani oyle bisi bir sikinti olmazsa
Kiz da sezeryan miydi? Yani nasil soyledigi tarihten erken dogdu ki? Bana msela 27 aralik dedi en basta ama sezeryan mi normal mi daha konusmamistik ben smdi sezeryan istiyorum die direticem bakalim ne tarih vericekSezeryanda önceden tarih veriyor ya normalde 8 aralık 40 hafta bitimi
Tahmini doğum tarihi sordum 29 kasım en gec dedi öncesinde de alırız tarih belirler dedi
Kizimda da 19 mayıs demişti 29 nisanda doğmuştutarihler de tutmayabiliyor
Evet insallah vaktinde gelsinleeAynn önce gelmek istemezse
Keşke elime yüzüme sürse idim öyle olsaydı daValla şifalı kola mi neymis oyle
Benim dr.um da 38 haftada sezeryan olur dedi herhalde her Dr.un kriteri farklı39+2 de falan sezeryan alinmiyo mu ya illa 38 mi olmasi lazimya da mesela benim doktor bi cok hamilesini suyu gelince sezeryana almis goruyorum heralde bebegin dogumu baslatmasini mi bekliyo acaba
Pahalı ve çok yer kaplıyor ya yoksa ayaktayken yıkayabilmek süper. Ben de eğilmeyi hiç sevmem.E-bebekten aldım indirimdeyken
Babyjem Ayaklı Küvet Seti Gri
39+2 de falan sezeryan alinmiyo mu ya illa 38 mi olmasi lazimya da mesela benim doktor bi cok hamilesini suyu gelince sezeryana almis goruyorum heralde bebegin dogumu baslatmasini mi bekliyo acaba
Fırsatın varsa iade et, yüksek olması biraz da riskli. Bebek biraz büyüyünce ayaklanır falan, aman Allah korusunAynen ya ne lüzumsuz bi harcama yapmışım heyecana kapılıpkocam beye söyleyim olmaz böyle içime oturur kafama takıldı yıllar gecse unutamam bu harcamayı
İnşallah hersey yolunda gider gününde saatinde dogarlarAynen 10 gun once alinir yabi tam 9 ay bitimi benim de 15 aralik 40 hafta sanirim 5 aralik fln tabi hersey guzel gider ins
Ben de 3 sene önce Antalya'da lüks bir otelde kaş bıyık için kuföre gitmek zorunda kalmıştım (öncesinde fırsat bulup bir türlü aldıramamıştım da). İnsan içine çıkamadığımı fark edince otelin içindeki kuaföre gidip kaş bıyığa 80 lira para vermiştim.Dağın başında otelde kalmıştık aracımızda vardıerinip şehre inmemistik otelin tokatladığı idi . 8 senedir unutmadım unutamıyorum otelin o zaman fiyatı 250 lira filandi geceligi colasi ise 100 TL
38 bitince 39un içinde alacakKaçıncı haftada alıyor senin dr bebişi
Bnm ki dedi 38+5 alırız
Evet kizimda sezaryandi tarih belliydi ama erken doğmak istedi 36 kusurde de doğduKiz da sezeryan miydi? Yani nasil soyledigi tarihten erken dogdu ki? Bana msela 27 aralik dedi en basta ama sezeryan mi normal mi daha konusmamistik ben smdi sezeryan istiyorum die direticem bakalim ne tarih vericekacaba benim ne zaman olur?
Aa 1 gün varmış aramızda benimde SAT a göre 9 aralıkSezeryanda önceden tarih veriyor ya normalde 8 aralık 40 hafta bitimi
Tahmini doğum tarihi sordum 29 kasım en gec dedi öncesinde de alırız tarih belirler dedi
Kizimda da 19 mayıs demişti 29 nisanda doğmuştutarihler de tutmayabiliyor
Thread 'Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflı' Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflıKiz da sezeryan miydi? Yani nasil soyledigi tarihten erken dogdu ki? Bana msela 27 aralik dedi en basta ama sezeryan mi normal mi daha konusmamistik ben smdi sezeryan istiyorum die direticem bakalim ne tarih vericekacaba benim ne zaman olur?
Kayınbabam beşik almak istedi farklı şehirlerde oldugumuz için para gönderdi bak ben o paradan hem beşik aldım hem gardıropYok ya onun yerine parasini versnlegende yikrm
Aynen küvet haric makul seyler almissinKayınbabam beşik almak istedi farklı şehirlerde oldugumuz için para gönderdi bak ben o paradan hem beşik aldım hem gardıropama küvet boşluğuma gelmiş
İlk defa böyle bişey gördüm çogu kişide aynı seyi yaşamış yazmış. Ama benim çevremde sezaryen olanlarda tabi hafif şişlikler oluyo vücutta ama hiç böyle bişeye rastlamadım görmedim duymadımThread 'Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflı' Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflı
Sen beni en son engelleyecen sinirlenip. Senle biraz fazla uğraşıyor olabilirim.