- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.127
malzemesi akrilik diye geçenler yünlü oluyor onları tavsiye ederimKızlar kalin battaniye istiyorum ama polyester istemiyorm, var mi onerinz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malzemesi akrilik diye geçenler yünlü oluyor onları tavsiye ederimKızlar kalin battaniye istiyorum ama polyester istemiyorm, var mi onerinz
TOP işini bende anlamadımTeşekkür ederiz. Top işini ben anlamadım.
Ne olacakmış bunlar pekiSanırım bunlardan bahsetmiş bn bunları anladım daha küçükleri de oluyor ya
Hımm şimdi anladımŞöyle bir kaç foto ekledim daha anlaşılır olsun diye :) keçeden de yapılabilir.kauçuk topları süsleme malzemeleri satan yerler satiyor 1 2 tl
Öyle bişey mi var yaa ben ilk defa duyuyorum benimki de erkek hiç çiş konusu aklıma gelmemiştiPipilikler var altini acinca sapka gibi pipiye takiosun onlardan alcaz mecbur
Bencede ileri ay kıyafetleri zamanında almak lazım benim kızım 5 yaşında ama yasitlarina göre uzun 7 yaş tayti alıyorum misal...Ay şunu da yazmadan geçemeyeceğim 11 aylıkken 24 ay kıyafet verdiğim çocuk vardı.
Bi tane bebe vardı erkek çocuğuydu bacakları o kadar kalındı ki 6 aylık cocuğa annesi 18 aylık alt alıyodu bazen takım beğeniyodu altını şimdi giydiririm. Üstünü sonra diyodu kadın dayanamıyodu.
Bi tane çocuk vardı 3 yaşındaydı zayıftı ama o kadar uzundu ki 5 yaş giyiyodu hep.
Bu gonderdigim battaniyenin %30 kadari akrilik o zaman onu bi deneyebilirim demek ki duruma gore de baska bakarim artik yetersiz kalirsa napalmmalzemesi akrilik diye geçenler yünlü oluyor onları tavsiye ederim
%100 akrilik bi battaniyem var çok memnunum polyestere göre yapısı ince oluyor ama yanıltmasın yorgan kadar sıcak tutuyorBu gonderdigim battaniyenin %30 kadari akrilik o zaman onu bi deneyebilirim demek ki duruma gore de baska bakarim artik yetersiz kalirsa napalm
Linkini atabilir misin%100 akrilik bi battaniyem var çok memnunum polyestere göre yapısı ince oluyor ama yanıltmasın yorgan kadar sıcak tutuyor
Bezi acar acmaz bunu takiosun sapka gibi, yapsa da icinde kaliyor isteNasil kullandan onu peki, bezi değiştirirken onu mu takiyosun
senin yine iyiymiş benim minişimin henüz 2 penye 1 müslini var sadeceBurda herkesin en az 10 battaniyesi var, benim yavrumun ise henuz sadece 6 olmus 2si incecik minik muslin
Aslında banyo havlularinin içi muslinli olanları var çok rahat oluyor onlar bende kizimdan kalma var oyle havluBu tek katli muslinleri pusetin icine sermeye, banyo sonrasi kurulamaya ve kundak yapacaksak onun icin kullanmaya aliyoruz dimi? Yoksa incecik yani sadece yazin sinek gelmesin diye ortmelik gibi geldi bana
Bu kadar battaniyeye gerek varmı kuzu cidden, ben 2 penye 1 müslin aldım şimdilik bir penye bir müslin halamız almış ama henüz bize gelmedi ben şuand a1 müsiin birde kışlık alıcam başkada almıcam
Muslin cok fonksiyonlu, eger mermersahi denen buyuk tulbentiniz yok ise havlu icine serip banyodan aliyoruz, cabucak kuruyor. Pusete yuz ortusu yapiyoruz (delikli gecirgen bir kumas oldugu icin ic isiyi yukseltmez), uyumazsa yumusakca kundak yapiyoruz. Atesli iken ince ortumuz o.. Bebek cantasinda minicik yer kaplamadan yedek duruyor, misafirlikte koltuga vb teni degmesin dedigimiz her yere muslin :))Bu tek katli muslinleri pusetin icine sermeye, banyo sonrasi kurulamaya ve kundak yapacaksak onun icin kullanmaya aliyoruz dimi? Yoksa incecik yani sadece yazin sinek gelmesin diye ortmelik gibi geldi bana
Aynn Amin cnm müslinleei çarşaf niyetine bile kullanıyorlarAbideb kalanlari elersek BINGO! Ben 12 demistim Guzel gunlerde kullansin insallah minnos
Önümüz kış bi daha almamak için birden aldımBu kadar battaniyeye gerek varmı kuzu cidden, ben 2 penye 1 müslin aldım şimdilik bir penye bir müslin halamız almış ama henüz bize gelmedi ben şuand a1 müsiin birde kışlık alıcam başkada almıcam
ya benim elimde tolam 3 penye 3 müslin 1 tanede kalın battaniyemiz olacak tabi hediye falan gelirse fazla olur ama şuanda yeterli geliyor eksik gelirse alırım artık güle güle kullansın minnoşunÖnümüz kış bi daha almamak için birden aldım
Linkini atabilir misin
Benim battaniye çift kişilik bebişe kalın almadım annem ördüLinkini atabilir misin
Ahhdhshd cok komik ciddenBezi acar acmaz bunu takiosun sapka gibi, yapsa da icinde kaliyor iste
He oyle orme bende de var 2 tane ablam ördü gayet guzeller ama ben 1 tane pamuklu kalın düşündüm çıkarken vs rahat olur sogukta diye, ondan sordm cnmBenim battaniye çift kişilik bebişe kalın almadım annem ördü