Tasarimci anne diye bir site var.babynest almak istemiyorum ama baktığım bazı setler , onsuz satış yapmıyo
emzirme önlüğü - emzirme yastığı puset örtüsü gibi setler
Set alma tek tek at sepete trendyolda.babynest almak istemiyorum ama baktığım bazı setler , onsuz satış yapmıyo
çok teşekkür ederim bakayım hemen..Tasarimci anne diye bir site var.
Bu asagidaki linkten babynestsiz alim yapabilirsiniz. Istediginiz parcalara Nakis falan da yapiyorlar. Ben babynest setini buradan aldim. Guvenilir bir site.
Kendi setini oluştur ürünleri - Tasarımcı Anne
Kendi setini oluştur ürünleriwww.tasarimcianne.com.tr
orda baktım ama desenleri tutmuyorduSet alma tek tek at sepete trendyolda.
Bende bunu soracaktım şal terletmez mi ya rahat edemeyiz turbent alcam yanima bende duz desensiz kendinden az sacakliTesettürlü olan anneler hastane pijama üstüne şal mı tülbent mi ayarlıyorsunuz?
Bn düz renk düşünüyorum eşarp tülbent karışımı olan kenarları kendinden az saçaklı gibi inşallah tarifimden anladınızsiyah pijamam üstüne toz pembe
Bende unutmayalım diye hep NOT aldımilk doğumumda niyetim düz renk mavi takmaktı ama unutmuşum , annem mor kenarı oyalı desenli bi tülbent takmıştı, hoş o gün göözüm bir şey görmedi ne takarsa taksın
Benim ablam siparis usulü dikiyor ister tek parça ister Set halinde instegramda sayfasi var zly_home diyebabynest almak istemiyorum ama baktığım bazı setler , onsuz satış yapmıyo
Bende bunu soracaktım şal terletmez mi ya rahat edemeyiz turbent alcam yanima bende duz desensiz kendinden az sacaklibizde de aile dışında kimse gelmez dışarıdan
Bende unutmayalım diye hep NOT aldımplansız asla hicbirsey beceremem unuturum
Benim ablam siparis usulü dikiyor ister tek parça ister Set halinde instegramda sayfasi var zly_home diye
Instada butikbebecikten yaptırdım tavsiye ederim.İsimli hastane çıkışı için önerebileceğiniz sayfa var mı?
Uzun süredir yastıksız yatamıyorumİyi akşamlar herkese, yatarken konforsuz olmaya başladı. Hamile yastığı kullanıyor musunuz? Yataş hamile yastığını kullanıp öneren var mı?
Ben yalnızca bacak arası yastığı kullanıyorum uzun süredir, çok rahatım.İyi akşamlar herkese, yatarken konforsuz olmaya başladı. Hamile yastığı kullanıyor musunuz? Yataş hamile yastığını kullanıp öneren var mı?
yaa çok tatlişlarTokalarımız
Bende eldivensiz olanı aldım. Yumuşacık çok beğendim. Sağlıkla kullanalım inşallah.
Bana çok büyük geldi o ya 150 boyum kadar nerdeyseBende eldivensiz olanı aldım. Yumuşacık çok beğendim. Sağlıkla kullanalım inşallah.
yeni mi gelmiş kız, bizim babaannemiz bornoz almış bir tane de böyle birşey alsammı bilemedim.
Bnde bilemiyorum hevesle aldımyaa çok tatlişlardün ben de trendyolda çok güzel tokalar gördüm ama ne zaman kullanılabilir ki bilemedim almadım o yüzden. attım favorilere doğunca saç durumuna göre karar vercem artık :)
Güle güle kullansın Eylül hanım
Bornoz değil battaniye bu canım.yeni mi gelmiş kız, bizim babaannemiz bornoz almış bir tane de böyle birşey alsammı bilemedim.
AY HAVLU SANDIM KIZ BENBornoz değil battaniye bu canım.
Gule gule kullansin kizimin adaşi
Ben de ordan aldimTasarimci anne diye bir site var.
Bu asagidaki linkten babynestsiz alim yapabilirsiniz. Istediginiz parcalara Nakis falan da yapiyorlar. Ben babynest setini buradan aldim. Guvenilir bir site.
Kendi setini oluştur ürünleri - Tasarımcı Anne
Kendi setini oluştur ürünleriwww.tasarimcianne.com.tr
Ben salon koltuklarinin 2 hafiften uzun yastigi vardi onlari aldim birini kollarının arasına, diğerini bacaklarımın arasına koyuyorum aylardir cok rahat ediyorum o sekildeİyi akşamlar herkese, yatarken konforsuz olmaya başladı. Hamile yastığı kullanıyor musunuz? Yataş hamile yastığını kullanıp öneren var mı?