- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
Ben de havlu sandim, yeni geldiyse gidip bakemAY HAVLU SANDIM KIZ BEN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de havlu sandim, yeni geldiyse gidip bakemAY HAVLU SANDIM KIZ BEN
Büyüğü de var bu küçüğübizim bim de 3 tane kalmış ama büyük geldi gözüme, şimdi görünce bilemedim
Kahve var cınımsGule gule kullansin kizimin adaşiBime bunlardan mi gelmiş gidip bakıyım mavisi var mı gerçi çok battaniyemiz var ama ben yinede bimi gezeyim
Gittim kızımı okula bırakıp ama hiçbişey kalmamıştıKahve var cınıms
Çünkü alındı ben gibilerce...Gittim kızımı okula bırakıp ama hiçbişey kalmamıştı
Bu kadın don seviyor bir ekstra don almış yine
Battaniye diye gittim kendime pijama alip çıktımKahve var cınıms
Güne güle giy canım.Battaniye diye gittim kendime pijama alip çıktım
Ben de gidiyorum şimdi. Bir sey kalmamıştır muhtemelenBattaniye diye gittim kendime pijama alip çıktım
Tenk yuuuu, kahve batikliden aldim, inek gibi gezcemGüne güle giy canım.
Welsoft pamuktan olmaz polyester bu mecburen.Burdaki battaniyeler duruyor hep kızlar. Pamuk falan yazmıyor ama icinde yazıyor mu?
Teşekkür ederiz. Top işini ben anlamadım.Yaa başlığı görünce nacizane tavsiye yazmak istedim benim tospalarım büyüdü artık pandemi olmasa 3.yü düsünüyordum bu sene :) hepinizi kocamann tebrik ediyorum ilk bebegi olan annelere kocamann sariliyorum hayatlarinin ennn guzel donemi bu olabilir :)
Oncelikle 30 milyon kelime kitabini tavsiye ederim.mumkunse dogumdan once veya ilk 6 ay icinde okuyun kacirmayin cunku bu kitap ilk 3 yildaki zeka gelisimine nasil katki yapabileceginizi anlatiyo fakat başı biraz bayıyo benden soylemesi :)
Ozge selcuk bozkurt bebegimle evdeyim 0 12 ay eliniz ayaginiz olabilir basit ve keyifli ay ay yapabilecekleri ve yapabilecekleriniz anlatiliyor ve yazarini hatirlayamadim çocugun duygusal dunyasi yine hamileyken okunsa iyi olabilir.
Onun disinda besigin yanina bor ayna :) beyaz kaucuk toplar oluyo ya hani partilerde de kullaniliyor ustune kurdan batirip top kek sergiliyorlar.o toplardan alip uzerine siyah kalemle desenler yapip besigin veya alt acin ustune asabilirsiniz
Sanırım bunlardan bahsetmiş bn bunları anladım daha küçükleri de oluyor yaTeşekkür ederiz. Top işini ben anlamadım.
Sen bakma o zaman yav Benim çok minimal oldular ya. Örmeler var ama hepsi ayrı kalınlıkta. 3 örme varMervecim cok guzel, iyi gunlerde kullanin insallah.
Bugun evde battaniyelerime baktim, utandim kendimden ( pazen, polar, ogru, triko magaza acacam yakinda :))
Zaten kizdan kalanlar vardi, ustune pandemi zamani ben de hem tig ogrenecem, hem de tup bebek yatislarinda vakit gecsin, stres gitsin diye ormusum.. yetmemis lcw'den alip totem yapmisim... 1 tane daha alamam bakamam cıss bana :)
Kayatım kağıt bu kauçuk değil ki. O köpük gibi bir şeyden bahsediyo ama ne ve ne şekil kullanılacak ben kavrayamadım. Acaba diyorum 0-4 ay zeka kartlarındaki mantık gibi mi calışacak?Sanırım bunlardan bahsetmiş bn bunları anladım daha küçükleri de oluyor ya