- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Uyku tulumu giydirmeniz ya da kundaklamaniz daha uygun olur, bebekleri ortmeyi ve yastik kullanmayi tavsiye etmiyorlar diye biliyorumKızlar Park yatak için nevresim mi aldınız? Uyku seti mi? Ilk etap battaniye örteriz herhalde.
Kullanmadiginiz izin dogun sonrasina eklenir, ben de 38'de dogurmustumpeki 37 de izne ayrıldık 38 de doğum yaptık diyelim 2hafta yanıyor mu
37’den itibaren izniniz başlıyor, 16 hafta. İster izne çıktığınız gün doğum olsun, isterse 42.hafta; izne ayrıldıktan 16 hafta sonra izin süresi bitiyor. Bu süreden resmi tatiller de düşülmüyor bu arada. Arada 2 hafta resmi tatil olsa dahi sizin süreniz 18 haftaya uzamıyor, yine 16. hafta bitiyorpeki 37 de izne ayrıldık 38 de doğum yaptık diyelim 2hafta yanıyor mu
Yok öyle olursa da iznine ekleniyor. Diyelim 32de çalışabilir raporu aldın ama 34de doğum yaptın, o iki hafta da sonraki izne ekleniyor. Her türlü 15 16 hafta izin oluyor yanipeki 37 de izne ayrıldık 38 de doğum yaptık diyelim 2hafta yanıyor mu
Yastık düşünmuyodum zaten de. Kundak ya da tulum bakayım o zaman teşekkür ederim.Uyku tulumu giydirmeniz ya da kundaklamaniz daha uygun olur, bebekleri ortmeyi ve yastik kullanmayi tavsiye etmiyorlar diye biliyorum
Güzel günlerde süslensinTokalarımız
İnşallah canım hepimizin kiGüzel günlerde süslensin
Saç bandıİnşallah canım hepimizin ki
Kel olursa da nasıl süslücez
Bandana da hiç almadım hee şapka takar diyeSaç bandı
1 tane aldım bone den birkaç daha almam lazımYa da benim bonelerden süsle canım
Bunlarla susleyebilirsin annesiBandana da hiç almadım hee şapka takar diyebi kaç tane alım
Link VarmıBunlarla susleyenilirsin annesi
Google a pofidik kids yaz shopier pofidik kids cikicak ordan aldım.Bi de elzensu var o da güzel ona da bak canım.Link Varmı
Ayy insan özeniyor vallaBunlarla susleyebilirsin annesi
ilk aylarda arifoğlunun sarı kantaron yağı aldım leke olmasın diye yüzüme, hem göbeğime hem de yaz boyu pişik olmamak için kullandım çok memnunumSize yapmak istediğim cimriliği anlatıyorum. Çatlaklarıma bebek yağı almak istiyorum normal marketten. Çatlayacağımı sanmıyorum hala. Hem önemli olan cildi nemlendirmek değil mi ya... Sizceee?
Bebişim beb siparis verdim bio oil durup durup son hafta çattlamaktan korktum.ilk aylarda arifoğlunun sarı kantaron yağı aldım leke olmasın diye yüzüme, hem göbeğime hem de yaz boyu pişik olmamak için kullandım çok memnunum
Kesin alTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Ya da benim bonelerden süsle canım