- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Yaaaa muhteşem olmuş bu Mervemmmmis kokulu saçlarında güle güle kullansın princessBak ben ördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa muhteşem olmuş bu Mervemmmmis kokulu saçlarında güle güle kullansın princessBak ben ördüm.
Inşallah hepimiznkiYaaaa muhteşem olmuş bu Mervemmmmis kokulu saçlarında güle güle kullansın princess
Oo salıncak kurulmuşBak ben ördüm.
Duruyo evin ortasında gidip gelip sallıyorum valla Görmemişin çocuu olmuşOo salıncak kurulmuş
Heyecan san heyecandan odası bi bitsin bende hemen kurup koycam inşallahDuruyo evin ortasında gidip gelip sallıyorum valla Görmemişin çocuu olmuş
Kakao yağı iyi geliyormusBen açığım kuşum.Denize girerken çatlak miii ben bunu bı düşünimbademyagi tüylenme yapıldı dimi.N kullansam ki.
Bende ayrem lahusa korsesi aldımBen korse owli aldim, sezeryan yerini de acik biraktigi icin kullanimi cok rahatmis
Atölyerakun instada 230 mu neydi ücreti eltim yaptırdı güzel bahaİsimli hastane çıkışı için önerebileceğiniz sayfa var mı?
Bi tane tülbent ayarlarım hepsiyle uyacak gibi koridora çıkarken belki takarım kalabalık oluyorsa koridor. Zaten hastaneye gelen giden olmaz bizde.Tesettürlü olan anneler hastane pijama üstüne şal mı tülbent mi ayarlıyorsunuz?
Bn düz renk düşünüyorum eşarp tülbent karışımı olan kenarları kendinden az saçaklı gibi inşallah tarifimden anladınız siyah pijamam üstüne toz pembe
Şunlardan alıcam ben düz renkTesettürlü olan anneler hastane pijama üstüne şal mı tülbent mi ayarlıyorsunuz?
Bn düz renk düşünüyorum eşarp tülbent karışımı olan kenarları kendinden az saçaklı gibi inşallah tarifimden anladınız siyah pijamam üstüne toz pembe
Tesettürlü olan anneler hastane pijama üstüne şal mı tülbent mi ayarlıyorsunuz?
Hehhh bnm dediğimde bundan göz pembe üşendim gidip çekmeye anlatmaya çalıştımŞunlardan alıcam ben düz renk
Olsun nasipte mor varmış bn de unutmim diye şimdiden aklımdailk doğumumda niyetim düz renk mavi takmaktı ama unutmuşum , annem mor kenarı oyalı desenli bi tülbent takmıştı, hoş o gün göözüm bir şey görmedi ne takarsa taksın
Olur neden olmasın şal rahat olmazHehhh bnm dediğimde bundan göz pembe üşendim gidip çekmeye anlatmaya çalıştım
Ayy göz pembe çıkmış toz pembe olacaktıOlur neden olmasın şal rahat olmaz
Bende gız fln mı demek istedi diye okudum bi kaç defa olur olur hem rahat misAyy göz pembe çıkmış toz pembe olacaktı
Demi olmadı boyundan geçiririz
Bir ust modelinde lens kapama ozelligi varmis o cok hosuma gitti. Ama bir alt modelin goruntu kalitesi daha iyi diye okudum. Nedendir bilmiyorum Hafiza kartina kayit ediyormus sanirim. Guzel bir ozellik.Bi de bunun bi üst modeli var o da güzel bunlar hareket sensörlüymüş
USB ile kayıt alabiliyoruz da
Valla ilk bebek tecrubesizim aldikca aldim Yine de sen cevrende bilen baska birileri varsa onlara da sor, israfa yonlendirmek istememBence de fazla fazla olmuş, sağlıklı günlerde kullansın bebiş. ben de bu sayılara göre tamamlıyım bari
Benim de travel sistem.Modeli mixx next. Bebek arabasini, isofixi ve araba koltugunu aldik. Ama yatak gibi olan bir parca var ya port bebe onu almadim. Gereksiz gibi geldi emin olamadim. Kullanmak icin sabırsızlanıyorumBen de nuna’yı yurtdışındayken takip ediyordum, kullanan anneler her ürününden çok memnun, ben de çocuğum olursa alıcam diye hep takip ettim bu markayı :) bebek arabamız (travel syatem), isofixli puset araba koltuğumuz, kangurumuz hep nuna :)
Leaf’in salınımı kısa sürüyor, aparat almazsan. Ama bana o da yeterli, fazlasını aramıyorum.
Eger ayarlarını tam yapabilirsen ozellikleri cok guzel gercekten Abim is yerinde guvenlik kamerasi olarak kullaniyor, sinek ucsa bildirim geliyorBunu kullananlar cok memnun. Ben de arkadaşıma hediye almıştım. Kendime de almayı düşünüyorum.
Ben acikcasi yorumlara baktim motorola pek icime sinmedi.. Yani 178 euroluk bir urun gece goruntu kalitesi bu sekilde. Amazondaki yorumlardan aldim bu fotografi.Kamerada Motorola methediyorlar ama pahali buldum, bir de goruntuyu bir denemek lazim. doguma kadar belki yurtdisindan aldiririm birine oralarda daha ucuzsa. Sizinkini de not aldim