• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

marsgcım bu idil baby nişantaşında varmış bana yakın gitmeyi düşünüyorum sitesine baktım bayıldım fakat sana bişey danışıcam fiatlar nasıl
:))) bu arada LC den aldığın eteği bende alcaktım vazgeçtim ama hala aklımda :))))))))

aa alsaydın güzelim keşke ... şıkır şıkır gezerdi miniklerimiz :))

fiyatlar fena değil. bu takım 46 ytl... ama dediğim gibi direk idil bebenin kendi mağ. değil canım.

lc den aldıklarım daha ucuza geldi 35 ytl :))

heh o kadardı doğru nie almadıysam
heee hatırladım nie olduğunu bayram öncesiydi çok kalabalıktı kasada sıra vardı beklemek zor geldi :))))

heh o kadardı doğru nie almadıysam
heee hatırladım nie olduğunu bayram öncesiydi çok kalabalıktı kasada sıra vardı beklemek zor geldi :))))

:)) bak belli sebebebi var hala :))

dilekay kime dedin erkek mi diye benim kızın eteklerini görüp demdin heralde dimi :))

yaaa benim geçende yanlış gösteriyodu tekrar düzenledim ben normalde p.tesi 30+2 olması lazım p.tesi 30 gösteriyodu

marsg ,alisha naz ve ezgi hanımların kıyafetleri çok güzel bayıldım güle güle iyi günlerden giysinler cicilerinikaydirigubbakcemile2

tulumlarımız

ImageShack - Hosting :: 1045779mu1.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045780lo7.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045781rz6.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045782jw6.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045773wh6.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045774no2.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045777mt6.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045776ku9.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045778ov2.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045775rv6.jpg

bu da arkadaşımdan bana hediyee örgü takım
ImageShack - Hosting :: 1045784gf2.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045786nt8.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045787bp3.jpg
ImageShack - Hosting :: 1045789wk9.jpg

bunlar az önce hediye geldiler bana cok sevimliler :)

chadi çok güzel canım hepsi. biz bebişleri aynı yerden giydiriyoruz anlaşılan. 3 parcadan benim bebegiminde var zevklerimiz aynı demekki :))

tembel annesi yıkadı hepsinide ütü bekliyorlar. ütüleyebilsem yeni kreasyonları koyucam :))

güle güle giysinler inşallah.

Back