• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

Kızlar bu arada o şekilli harflerden Toys'R Us'da var, birde nautilus (kadıköy carrefour)'ta sanırım en üst katındaydı çocuk odaları için tahtadan yapılmış resimli cicili bicili çok güzel kapı süsleri, duvar süsleri, saatler falan var üzerine isim yazıyolar

0VI18819.jpg
[/IMG]

çok tatlı marsgcım cicileriniz, kot etekliyi nerden aldın bayıldım

off ya hepsi çok güzeller :nazar: güle güle iyi günlerde giyer inşallah küçük hanım hepsi çok tatlılarr hele o ayakkabılar yerim onları ben
allah herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı inşallah:asigim:

Marsg ne bunlar böyleeee. Ne kadar tatlı şeyler onlar yaaaaa, ayakkabıları, takımları, hele de kot eteği süpermiş. Güle güle giysin ezgi kızımız.Uffff sizin yüzünüzden bi de kız mı yapsam acaba demeye başlıycam haaaaaa.:oklava:
Küçücük küçücük böyle giydirmek ne güzel olur onuuu.Yerin onu bennnn.cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Marsg ne bunlar böyleeee. Ne kadar tatlı şeyler onlar yaaaaa, ayakkabıları, takımları, hele de kot eteği süpermiş. Güle güle giysin ezgi kızımız.Uffff sizin yüzünüzden bi de kız mı yapsam acaba demeye başlıycam haaaaaa.:oklava:
Küçücük küçücük böyle giydirmek ne güzel olur onuuu.Yerin onu bennnn.cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

valla ben de ısmarlayacağım bu gidişle senin eteğinden,onun bodysinden die,burda yok böölegüzel ciciler:tomato:

marsg ikinci takıma ve ayakkabılara bayıldım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk şirinnnnnnnnnn

Yaa kız anneleri hava mı atıyo bize:))Zaten her mağazanın önce kız çocuk reyonlarına bakmaktan alamıyorum kendimi.Allahım ne cici şeyler bunlar.Sağlıkla giysin kızın marsg.

selam hanımlar. Bende ocak annesiyim. Marsg kızının kıyafetleri çok güzelmiş nerden aldın merak ettim bulursam bende alırım gerçekten çok hoşuma gittiler ..

alisha nazın cicişleride çok güzel onlara da bayıldım güle güle giysin inş

ay bizde bayıldık dayanamadık yine eşimle :))) ah daha neler var nelerde çekemedim hepsini :)) ben öyle tulum falan sevmiyorum ya minik böyle takım nerde görsem alıyoruz :))

kot etekli takım çorabı dahil lc waikikiden kızlar 3 aylık. çorap 0 numara :))

diğer takımda idil bebeden çok güzel şeyler var idil bebede muhakka bakın derim.

patiklerin hepsi polaristen :)) 16 numara :)) daha ne çeşitler varda almadık artık :)) minicik hepsi :))

aalishacım yeni gördüm seninkileride canım kaçırıyrum ben bu sayfadakileri hep :)) göya bakıyorum o kadar. hepsi çok güzel ama ay o kırmızı terliklere bayıldım ben :)) birde kapıdaki naz yazısına ismiyle yaşasın inşallah canım.

şimdi baktım idil baby nin sitesine gerçekten çok güzel şeyler var ama ben istanbulda oturmuyorum sitede internettenden satış yapılmıyor başka nasıl bulabilirim acaba yaa..:(

marsg bebişinin kıyafetleri çok güzel.. Güle güle giydir inş.. Kot etekli takım çok hoşuma gitti...Ben anca 2009 yaza alabilirim...

şimdi baktım idil baby nin sitesine gerçekten çok güzel şeyler var ama ben istanbulda oturmuyorum sitede internettenden satış yapılmıyor başka nasıl bulabilirim acaba yaa..:(

güzelim bende direk kendi magazasına gitmedim bana uzak.

ama büyük bebek magazalarında bir kaç marka bir arada oluyor ya idil bebede muhakkak oluyor ... benim gittiğimde mesela chicoo, aziz bebe, idil bebe hepsi vardı.

arkadaşım hep idil bebeden alışveriş yapar onun bebegi erkek bayılıyorum kıyafetlerine...

kız içinde çok güzel şeyler varmış çok kararsız kaldık o mu bu mu diye...

marsgcım bu idil baby nişantaşında varmış bana yakın gitmeyi düşünüyorum sitesine baktım bayıldım fakat sana bişey danışıcam fiatlar nasıl
:))) bu arada LC den aldığın eteği bende alcaktım vazgeçtim ama hala aklımda :))))))))

Back