• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

özlem bebişin iyi günlerde yatsın odasında

kuzi bebişinin cicileri çok şeker allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin

özlem odanız cok güzel iyi günlerde kullanın canım....
kuzi ne güzel seyler almıssın böyle pembiş pembiş cok da zevkliymişsin....hani bir takımı var ya yanlarında bebek arabası ona bayıldım erkeklere hiç çeşit yok yaaa...umarım ikincide bende kız tutturur gönlünce alısveriş yaparım prensesime....

özlemyb odanız çok güzelmiş güle güle kullansın

kuzi kızının cicişleri de çok güzel allah kullanmak nasip etsin

Sağolun canlarım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi, Allah hevesimizi boşa çıkartmazda güzel güzel giydirmeyi nasip eder inşallah

Montesoricim benim bebişi üç aylıkken erkek gibi görmüştük, hiç alacak bişey bulamamıştım herşey kızlara göre demiştim ama sonra kız olduğunu öğrendik şimdide erkek kıyafetleride çok tatlı geliyo gözüme, tabi kız için daha çok çeşit var daha süslü şeyler var ama hangisi olursa ötekinde hevesi kalıyo insanın, inşallah ikisinide tatmayı nasip eder Allah

ImageShack - Hosting :: 09112008723fb8.jpg

bu eşofmanıda yeni aldım kızçeme

ya kızlar Zara mağazasının çocuk reyonuna bakan oldumu hiç, ya ben oraya girince çıkamıyorum okadar harika şeyler varki, resmen büyük insan kıyafetlerinin minyatürleri çocuklar için, o ayakkabılar, kıyafetler, montlar, resmen çıldırıyorum oraya girince ama çokkk pahalı almadan çıkıyorum tabi, el kadar şeylere okadar para vermek işime gelmiyo ama aklımda onlarda kalıyo :(

saolun kıslar daha ıyısı ve guzelı sızın kuzulara olsun
bu arada bu takımın malıyetı 540 ytl oldu :))

kuzıcım sızın cıcıslere esımle bırlıkte baktık aksam allahım bıttı adam yahu nıye kız yapmadın demezmı bıde :)))) esım kız delısı oyle boyle sevmıyor kızları ınadına oglan oldu :)))))))))

gule gule ıyıgunlerde kullanın arkadasım

kuzi çok şirin kıyafetler... güle güle giysin güzelim. bizde eşimle hep zaraya girip bakıyoruz. harika şeyler var. en güzel bebek kıyafetleri kesinlikle zarada... bayramlarda ordan giydiririz güzelim bebişlerimizi... geçen bayram baktık çocuğunu alan gelmişti zaraya :)) allah bizede kısmet etsin inşallah.

özlemcim odanız çok güzel canım. güle güle kullanın fiyatıda çok uygun. mavili beyazlı ve mavili kırmızılı birer takım diktirsen çok güzel uyar güzelim.

kızlar tüm aldıklarını harika..iyi günlerde sağlıkla giydirin yavrularınıza inşallah..

ekinsu canım annecin ne kadar marifetli bravo valla..nefis olmuş beşiğiniz iyi günlerde kullanın..

Sağolun kızlar hep birlikte sağlıkla giydirelim inşallah

Özlemcim valla süper bir fiyata almışsınız , nerdeyse sadece beşik fiyatı, güle güle kullanın tekrar, bu arada benim eşimde kız olsun istiyodu Allah gönlüne göre verdi, çok sevindi ama şimdi birde erkek lazım diyo, eminim bu erkek olsaydı birde kız lazım demezdi, yani erkekler nekadar kız istiyoruz desede öncelikleri erkek bence :))

İnşallah Marsg ya, çok fazla alamasamda bende birkaç bişey alırım ordan yoksa içimde kalacak valla, onun haricinde onların modellerinden ablama diktirmeyi planlıyorum:jeyyar:, napalım onlarda biraz uygun satsınlar, el kadar bir gömlek 50-60 liraya satılmazki canım, dimi ama

kuzıcım benımkı cok baska bı adam hep dua adıyordu nolur kız olsun dıye şimdi içten içe öyle üzülüyorkı erkek dıye bana gelıp olsun saglıklı olsunda dıyor gecıstırıyor
bazen sınır oluyorum ama yapacak bısey yok benımmm oglummm canımm benımm hıc umruumda degıl demekkı allahın sevdıgı kuluymusum benım dılegımı kabul ettı dıyorum artık :)))

özlem kuzi güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah..hepside çok güzel...

bir ben kaldım foto koymayan galiba..üşenmezde bir gün çekerim inşallah...

ImageShack - Hosting :: cicilerimiz001cu8.jpg
ImageShack - Hosting :: cicilerimiz002cb3.jpg
ImageShack - Hosting :: cicilerimiz003yh9.jpg
ImageShack - Hosting :: cicilerimiz004gq6.jpg
teyzeleri bunlar da nil hanımın son cicileri:)

İnanna çokk güzeller hepsi ya bayıldım, maşallah, güle güle kullanın, özelliklede montu çok güzelmiş, bende bakınıyorum öyle bişey ama hoşuma giden bişey bulamadım henüz.

inanna ciciler çok güzel , fil kafalı olanlar eldivenmi anlayamadım ne olduğunu ama süper bir şey bayıldım, birde tulumu çok güzel

ayy ne şirinler bunlar boyle oyuncak gıbı :)) gule gule gıysın mınıgın ınannacım

Back