• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

kızlar hepinizin cicileri harika..en güzel günlerde sağlıkla giysin yavrularınız inşallah..

alisha odanız süper olmuş keşke sende yarışmaya katılsaydın kesin kazanırdın :))

ben tembelliğimden aldıklarımın resimlerini koyamıyorum :))

ImageShack - Hosting :: sonciciler003pm6.jpg
ImageShack - Hosting :: sonciciler004we8.jpg
ImageShack - Hosting :: sonciciler005ig4.jpg
bunlarda dün aldıklarımız teyzeleri:))

inanna çok tatlı kıyafetleriniz pembelere bayılıyorum zaten iyi günlerde giyer bebişin inşallah

bizim zillinin cicileri..

alisha bebegin oyuncakları cicileri çok hosmus güle güle kullansın...bende o harflerden arıyorum ama bulamadım sen nerden aldın...

inanna ve alisha güle güle kullansın bebişleriniz çok hoş hepsi.

kız kıyafetlerini gördükçe ikinci bebeğide düşünmeye başladım.geçenlerde eşimede söyledim ikinci çocuğumuz kız olur inşallah diye.şaşırdı hani düşünmüyordun dedi.kasım annelerindeydi sanırım pembe çok hoş bir elbise vardı.sen bunu görde düşünme dedim.kızların cicileri çok tatlı oluyor ya....

alisha naz bebek çok şanslı allah şansını daim etsin yeni cicilerini iyi günlerde sevdikleriyle birlikte kullansın

harfler internet sitelerinde var canım, e-bebekten desenli modelini aldım ben onlar da çok güzel, bebek mağazalarında da varmış (atlamış gibi oldum biraz)

alisha bebegin oyuncakları cicileri çok hosmus güle güle kullansın...bende o harflerden arıyorum ama bulamadım sen nerden aldın...

çamlıca da e bebek diye bi mağaza var , ordan aldım ama remzi kitabevlerinde de görmüştüm benzer bişeyler

yaa hepsi çok güzel cicilerinizin bende kşama eklemeyi öğrendiğime göre olanların resmini çekip eklicem

ayyy bitmedi benim kızın cicileri,siz de koyun kızlar aldıklarınızı çok yavaş imageshack ama koyun:)

alisha çok güzeller sende marsg gibi ala ala bitiremedin allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah canım güle güle kullanın

Back