• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

kızımın perdesini ısmarladık biz de, kısmetse ctesi gelicek.yanda da lila fonu var
bebişimin il perdesi:)

bu kızlardan sadece alt kenarında var üstü krem tül üstüne papatyalar ama çok sık değil sade gözüküyo

şimdik gördüm perdeyi süpermiş,güle güle kullanın..ben de isterim:))

güle güle kullanın kızlar hepsi çok güzel, inşallah güle güle giysin bebişler bunları.
alisha kzıının odası ve perdeleri çok güzel olacak hayatım, tam prenseslere layık , güle güle yatsın içinde inşallah.

slm kizlar biz de bugun kizimin mobilyasini siparis ettik...nasilsa alinca hemen gelir diye bekledik o da ancak 6 hafta sonra gelirmis...keske once alsaydik ama bilmiyorduk...ama neyse ki benim istedigim mobilya satilmamis...onu aldik...eksiklerimiz bitti gibi bir tek kizimin gelisi kaldi..hayirlisiyla o da olur insallah dimi teyzeleri??:)

Günaydın,
Kançiçeğim, güle güle kullanın hayatım, kızın içinde güzel güzel uyusun, büyüsün inşallah.
Tabii ki zamanını doldurunca, ben artık gelmek istiyorum dediği anda gelir annesi, seni üzmez o.Yeterince yaptı zaten sana inatçılık.Onu sitemizin, ocak bebekleri arasında birinci inatçı ve nazlı bebek olarak seçtik hayatım.
Teyzesi çok çok öptü onu.Ona şimdi öptüğümü söylersin.Doğduğunda da bizim içinde bol bol öpersin di mi_?

slm kizlar biz de bugun kizimin mobilyasini siparis ettik...nasilsa alinca hemen gelir diye bekledik o da ancak 6 hafta sonra gelirmis...keske once alsaydik ama bilmiyorduk...ama neyse ki benim istedigim mobilya satilmamis...onu aldik...eksiklerimiz bitti gibi bir tek kizimin gelisi kaldi..hayirlisiyla o da olur insallah dimi teyzeleri??:)

ooo güle güle kullanın işallah canım :))sen yine de sıkıştır adamları erken versinler ,havalanacak çünkü daha:))

tesekkurler canlarim,yanimda oldugunuzu ilmek cok guzel gercekten,,iyi ki varsiniz...eee en inatci bebek benimki o belli zaten,waterfull cum o yonden taht bizim:) merak etme canim,kizimi cok cok operim sizin icin...:)) bize 6 hafta dediler ama ben onu 4 haftaya baglamaya calisacagim... insallah saglikla gelir kizim...ve tabi ki tum ocak bebekleri Allah im hepimize de saglikli dogumlar nasip etsin insallah...

Arkadaşlar bunlarda benim fındık kurdumun... Biz pek fazla bişey almadık.. Yazın giyeceği kıyafetleri yazın almak istiyorum çünkü...

Bu hastahane çıkışımız...

76951803ap3.jpg

Bunlar pijamalarımız...
39196610bo1.jpg

Buda ayrı bir takımımız...
65603334ok9.jpg

Babamızın kızına ilk hediyesi hediyesi...
35366142dv3.jpg

Çıtçıtlı badilerimiz... ve çoraplarımız...
54185666io1.jpg

Ayaklı pijama altları...
19646773kw7.jpg

Diğer takımlarımız...
59412295uk0.jpg

Battaniyelerimiz...
28936236lz6.jpg

Bakım çantamız...
97314078wc8.jpg

Park yatağımızı ve anakucağımızı sipariş verdik. Gelince onlarıda eklerim inş...

Teşekkür ederim arkadaşlar... Özlemle bekliyoruz. Sanki şu son aylar hiç geçmicekmiş gibi...

Rabbim cümlemize sağlıkla giydirmeyi nasib etsin inş...

Teşekkürler arkadaşlar... İnşaAllah bebişlerin bu kıyafetleri giymiş hallerinide paylaşırız...

perdemiz de geldi kızlar, geriye halıyla avizesi kaldı kızımızın, evimizin en güzel odası oldu

Back