- 17 Temmuz 2021
- 6.839
- 22.240
Benim bi akrabanin da cocugu yeni dogmus bebegimin ayagini sıkmaya calisiyordu gozune dokunmaya calisiyordu cocugun uzerine abaniyordu besigine kafa ustü girmeye calisiyordu diye kibarca uyardim artik akraba degiliz sdfjk cunku onlar cocuk cocuga zarar verse gulen tiplerdi
Benim cocugum 11 aylik oldu, arkadasimin 8 aylik cocugunun kulagini tutacakti ki elini kaptigim gibi kucagima aldim bebegime hayir ciss olur falan diye uyardim
Kadinla muhabbet bile edemedim cocugum cocugu cekistirir eder diye gozum hep uzerindeydi herkesin cocugu kiymetli tabiki
Kucuk bebek anlamaz ama hayirdan anlamaya basladiklari aydalar
Sizin konunuzdakiler buyukmus ustelik, durdan anlamasi gerek tabi annesi uyarmiyor o ayri
Benim cocugum 11 aylik oldu, arkadasimin 8 aylik cocugunun kulagini tutacakti ki elini kaptigim gibi kucagima aldim bebegime hayir ciss olur falan diye uyardim
Kadinla muhabbet bile edemedim cocugum cocugu cekistirir eder diye gozum hep uzerindeydi herkesin cocugu kiymetli tabiki
Kucuk bebek anlamaz ama hayirdan anlamaya basladiklari aydalar
Sizin konunuzdakiler buyukmus ustelik, durdan anlamasi gerek tabi annesi uyarmiyor o ayri