Söylüyorum size bebeği gostermicem filan diyorum aman sanki kız doğuruyorsun diyorlar yanı kendimi kaptırsam bebeğime hevesimi kaçıracaklar resmen ama asla müsade etmiyorum ben bebeğimle çok mutluyum o resmen bizim mucizemizSizin amacınız ne diye sorsaydınız bu ne saçma muhabbet ya
afedersiniz ama çevrenizde ciddi sorunlu insanlar var yeter artık kız erkek sizi ilgilendirmez gidin kendiniz kız doğurun de manyak mıdır nedir millet insanların hayatlarına karışmaya bayılıyorlarSöylüyorum size bebeği gostermicem filan diyorum aman sanki kız doğuruyorsun diyorlar yanı kendimi kaptırsam bebeğime hevesimi kaçıracaklar resmen ama asla müsade etmiyorum ben bebeğimle çok mutluyum o resmen bizim mucizemiz
geçende en büyük ablam ki kendisinin bir Oglu iki kızı var kendi de söyler benim icin oğlum başkadır onu hiçbir yere koyamam ismini söylerken bile kalbim duracak gibi olur diye,b
Erkek doğuracağım düye gururlanmak mi nereden çıkardınız?ablamin evlat hasretine sevinen ben mi keşke iyice anlasanız öyle yorum yapsanız ablam da evlat hasreti cekti ne demek olduğunu gayet bildiği halde bana böyle yapıyor demek istedim ablam evlat hasreti çektiğinde ben dünyada yokmuşum bile nasıl sevinebilirim bu duruma?evet çok kız evlat istedilkleri icin dua ettim onlar icin sorun olmaz nasılsa ben kız doguramadigim icin ahlanıp vahlanip bana üzülüyorlar kendilerinin bol bol kız evlatları olur sevinirler isteErkek doğuracam gururlanan konu sahibi
Kardeşinin oğlu olmasını çekemeyen abla
Ablanın torun hasretine sevinen kardeş
Al birini vur ötekine
Ben çocuk hasreti cekiyorlar demedim ablamın oğlu çocuk yapmıyor dedim olmuyor demedim ki nereden çıkardınız bunu ki ablamı bu konuda telkin eden biziz yine çocuklar istemiyorlar neden üstüne gidiyorsun diye çok şükür çocukları olmuyor degil henüz düşünmüyorlar yanlış anlaşıldım sanırım ben kırk kat yabancı icin böyle birseye sevinmemYaptıkları yanlış ama bu süreçten geçen biri olarak başkasının evlat hasretine sevindiğinz için sizi kınadım
Cinsiyetçilik yön değiştirdi. Eskiden kızlara yapılan cahillikler şimdi oğlan çocuklarına yapılıyor. Oğlanı evlenene kadar evlat, hasta olsan kapını çalmaz, yok hayırsız olur. Öyle böyle insanı sinir ediyorlar. Yok kız çocuk nazik kibar oğlanlar ayı gibi. Yani aslında ha kızlara yapılan ha oğlanlara yapılan. İkisi de aynı ikisi de cehalet.
Ben gülüp geçiyorum.
Oğlum olduğu için de mutluyum. Kızım olsaydı eminim yine çook mutlu okurdum. Evlat çünkü kızı oğlanı yok.
Kesinlikle cinsiyetçimin yön değiştirmiş bende 2 ay önce oğlumu kucağıma aldım etrafını öküzlerle doldurdunlar mı kız başka ya kız çocuğu olmayan çocuğum var demesinler mi neler nelerburası türkiye mi? allah allah bizim toplumda erkek olacak diye aşağılama falan bana çok garip geldi ülkeye bi haller olmuş. siz dinlemeyin boşverin rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah