• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 erkek cocuk biri özel çocuk...

Allah oğllariniza hayırlı uzun sağlıklı ömür versin. Kardeşin kızı erkeği yok merhametli olanı var. Benim saçlarımi abim tarardi, örgü yapardı. Okulda her tenefus yanıma gelir tenefuslerde bizimle oynardı. Evde evcilik oynardı... Merhametli olduktan sonra kardeşe de yük olmuyor .
Ayy nekadar güzel inanın gözlerim doldu. İnşallah bende birgün iyiki kardeşi olmuş derim 🤲

Ayy nekadar güzel inanın gözlerim doldu. İnşallah bende birgün iyiki kardeşi olmuş derim 🤲
İnşallah♥️🥹 ikimiz de evlendik hâlâ eli uzerimdedir. Özel oğlum var benim de, resmini gondermedigim gün triplenir iki gün sesimi duymasa hayırdır yaaaa aramiyon der...

Hepsiyle görüşmeyi kes. İnsanlar sağlıklı olsun diye dua edeceğine kız olsun şu olsun bu olsun ! Size ne ? Besigimi siz mi salliyorsunuz ,engelli oğlum için hanginiz gelip sen bir saat uyu biz bakalım dediniz diyeceksin.
Çoğu kisiyle görüşmüyorum. Bazen söylenenleri sineye çekiyorum.
İnşallah♥️🥹 ikimiz de evlendik hâlâ eli uzerimdedir. Özel oğlum var benim de, resmini gondermedigim gün triplenir iki gün sesimi duymasa hayırdır yaaaa aramiyon der...
Ne kadar güzel her daim olsun bu bağıniz inşallah. Rabbim evladiniza hayırlı uzun guzel günler nasip etsin

Back