Merhaba hanımlar belkide buraya ilk konu acisimdir ama çok sık takip ediyorum alsinda
Ben 21 haftalık hamileyim ve ikinci bebeğim insallah ilk hamileliğim de şimdide
tüp bebek tedavisi sayesinde oldu çok şükür.ilk hamileliğim ilk denememiz de tutmuştu ve 7 yaşında bir oğlum var simdi de 3 deneme de tuttu ve gerçekten çok zor bir zamanda bize nimet olarak rabbim hediye verdi ve yine oğlum olacak insallah.
Gelin görün ki herkese bebeğimin erkek olması dert oldu.ve bu durum artık çok canımı sıkmaya başladı.12 haftamda kız dediler ama ben bebeğimin tuttuğunu öğrendiğim andan beri hep erkek diyordum içime hep öyle doğuyordu.tabii kıza da çok sevindik sonuçta biz cinsiyet seçecek durumda degiliz rabbim nasip Etti ya hayırlı sağlıklı olsun ne olursa olsun.herkes havalara uçtu alışverişler başladı filan 2 hafta sonra öğrendik ki erkekmiş biz yine şükrettik tabii ama ben eşim ve iki ablam dışında herkes hüsrana uğradı.suan 21 haftalığız KESK’e kız olsaydi erkek niye oldu ki yok kız olsaydi söyle olurdu böyle yapardık demeler filan artık o kadar bunaldım ki ya bir şükredin rabbim nasip etti diye sağlıklı olsun diye ama yok kız olmadı diye acımalar yok sen görürsün kız olsaydi diyeceksin ilerde demeler sen zaten erkek istiyordun diye suçlamalar ben hep onlara içime doğanı söyledim ama erkek istemekle suçlandım ki isteyebilirim de yanı oğlum var diye kiz istemek zorunda değilim.resmen beni erkek doğuruyorum diye asagiladilar ve bunlari söyleyenler en en yakınlarım.geçende en büyük ablam ki kendisinin bir Oglu iki kızı var kendi de söyler benim icin oğlum başkadır onu hiçbir yere koyamam ismini söylerken bile kalbim duracak gibi olur diye,bana başka insanların olduğu ortamda KESK’e kızın olsaydi erkeği ne yapacaksın dedi bende iyi ki erkek oldu oğluma es oldu ben çok mutluyum dedim en sonunda e tabi kızın olmadı ya sana da o demek düşer dedi o kadar bozuldum ki içimden dua ettim o kadar kiz çocuğu sevdalısısın ya insallah senin de tüm torunların kiz olur diye simdi oğlu 4 yıldır evli ve çocuk yapmadılar hala kendi kendini yiyor evlat hasretinin ne olduğunu da biliyor kendi de yaşadı içimden o kadar ah ettim ki insallah oğlunun çocuklarının hepsi kız olur sende doya doya hasret giderirsin kız evlat ile diye.artık söylüyorum da rahatsız olduğumu ama bu sefer kız olmadı diye öyle demek dusuyor sana diye suçlanıyorum.en sonunda biz rabbimden hayırlı evlat diledik demek ki kız olsa hayırlı olmayacaktı rabbim bize bunu nasip etti diyorum önce sağlıklı ve hayırlı evlat olması bizim icin biz zaten onu bulana kadar neler cekmisiz diyorum ama boş anlamak istemiyorlar beni
Kusura bakmayın hem uzun hemde karmaşık oldu biraz