Bebegimin adı ve eltim .

Konu sahibi pek mesajlara cevap yazmıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Herkes size yardım etmeye çalışıyor.Eltilerinizin kendi çocukları yok mu? sizin doğacak kızınızın ismine taktılar kafayı

Hz. Meryemin diger ismide azra saten .. Hz. Ayşenin de humeyra.. Anlamlari ayni ve farkli bir anlamli bir isim istiyorum dersin...

Konu bir daha açıldığında "ailede yaşayan birinin ismini koymak istemem aynı olmasın, intihar edecek olan varsa söylesin söz onun ismini koycam" de.
bizde de boyle bir inanc var ailede yasayan birinin.adi konursa birinden biri vefat eder derler. valla iyi fikir boyle de gec

Ay çüş yaa.. Herşey bitti eltinin adını koymak mı kaldı bi tek.

Desene direkt başka isim mi kaldı eltimin adını koyayım. Meryem filan koymayacağım ayrıca meryem adını da beğenmiyorum o yüzden asla koymam de gitsin ya...
İnsanları kırmamak uğraşırken sen kırılacaksın o yüzden kır gitsin..

anne babayı bir yere kadar anlıyorum da, doğacak çocuga eltinin adını koymak ne demek ya, insanlar hepten çıldırmış

Meryem çok eski bir isim ve bana nine ismi gibi geliyor,pek güzel değil. Koymayin yanibence de. Bana çok uyumlu gelmiyor, ben daha modern bir isim düşünüyorum deyin. Azra ismi çok hoş, dini bir isim olsun derseniz Azra Nisa olabilir belki,bana sesletim açısından uyumlu geldi. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

iş eşinde bitiyor malesef benim oglumun ismini de kayinpeder koydu hemde biz küsken ben o siralar konusmuyordum hastahaneye bile gelmeden telefonda koyd u cocugun adini tabi bunlar olurken ben canimla ugrasiyordum esime cok kizdim hala da kizginim ama oglumu seviyorum isminin bir onemi yok

Azra bakire nisa kadın demek

Azra Nisa kulağa hoş gelse de ileride dalga konusu olabilir

Azra bakire nisa kadın demek

Azra Nisa kulağa hoş gelse de ileride dalga konusu olabilir
AA Azra bakire demek mı ? Nişanın da anlamını bilmiyordum . Arapça kökenli galiba bu isimler,vakıf değilim o nedenle. Arap isimlerini pek sevmesem de Nisa hoşuma gitmişti. Konu sahibi ben önerimi geri çekiyorum

Konu sahibine "hiçç sinirinizi bozmayın" diycektim ama ben sinir oldum burada ya Allah Allah... Kayınların doğmamış bebeğe karışması olayını ben babannem döneminde bıraktık zannediyordum...

Ay gıcık oldum kayınlarına, ne hakla müdahil oluyorlar! Benim bebişin cinsiyeti daha belli değil ama kayınvalide habire erkek(!) ismi öneriyor. Ben de ne dese şakayla karışık "reddedildi" diyorum.

Net bir sekilde tavrinizi koyun tabi cocuk sizin cocugunuz. Cok istiyorlarsa deyin sizin oldugunda siz koyarsiniz deyin. Meryem Azra da neymis bana hic te guzel gelmedi. Meryem ismine ben de pek isinamadim.

acaba eltin kendi bebegine senin adını verir miymis, ya da kayınvalidesinin ismini. neden sen kurban edilesin hayatta ızın verme bence dunyanın en guzel ismi onların bile olsa koyma sakın

Konu bir daha açıldığında "ailede yaşayan birinin ismini koymak istemem aynı olmasın, intihar edecek olan varsa söylesin söz onun ismini koycam" de.
Ona benzer bisi söyledim de yok dinleyen yok konuyu buraya kadar actirdilar yani .

Her seferinde onu koy ille bunaldim yahu

Onlara neymis?? Kendi cocuklarinin isimlerini kurcalasinlar size bulascaklarina... kesin sekilde tavrini koy yuh yani onlarin ne haddine ya noluyo bu insanlara...
Sorsam ne koyalım bu yorumları yapsalar içim yanmaz kendim kasindim derim ama yok maydanoz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…