- Emoji Skoru
- 1.965
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi naughtywomen
-
bizde de boyle bir inanc var ailede yasayan birinin.adi konursa birinden biri vefat eder derler. valla iyi fikir boyle de gecKonu bir daha açıldığında "ailede yaşayan birinin ismini koymak istemem aynı olmasın, intihar edecek olan varsa söylesin söz onun ismini koycam" de.
Bu konu artık öyle bir baydı ki beni kendimden sıkıldım yani .
33 haftalik hamileyim allahın izniyle kızım olucak . Sürekli isim konusunda kararsiziz bende eşimde hep dışardan fikirlerde geliyor . Kimsenin dediği ismi koyucak degilim tabi .
Ben azra istiyorum eşimde onayladı ama 2 isim olsun dedik yanına güzel isimler bulduk ama kararsiz kaldık gerçekten.
Birgün yine kvlerde bütün eltiler kayinlarim otururken isim konusu açıldı karar vermedik dedim kestirdim . Ama hep birlikte uzattılar. Büyük kaynim eltimin ismini koy dedi cok güzel uyar falan dedi eltimin adı meryem . Yani meryem azra olsun dedi. Bend e yok olan bir ismi koymak istemiyorum dedim ama adam tutturdu meryem ismini övmeye ille onu koyun diye eşimde ay çok güzel oldu falan dedi . Niye eltimin ismini koyim ya suan aramız iyi olsa bile zamanında bana yaptıklarını unutmam kaldiki niye ooo.
Öbür kaynim annemin yani kvnin ismini koy diye tutturdu hepten sinirlendim. Onlara sormadım bile . Artık ne zaman kayinlarimi gorsem biri karımın ismini koy diyor öbürü annemin ismi diyor.
Ilk başta çok takmadım ama her seferinde böyle yapınca sinirlerim bozuldu artık.
Ne kv ne eltim bana yaptıklarını nasıl unutim onlar kim ki isim söyleme hakkına sahip .
Eşimde yalnız kalınca bir daha meryem le annenin ismini koyalım derseler hayır diceksin dediğim halde biri olunca meryem azra çok güzel naughty beni dinlese onu koyarız diyo rahatsız olduğumu bildiği halde ..
Eltim de hiç yok demiyor biri isim konusunu konuşunca havalanıyor bir hiç koymayın da demiyor .
Bu konuda napabilirim sinirlerim çok bozuk artık..
Bu konu artık öyle bir baydı ki beni kendimden sıkıldım yani .
33 haftalik hamileyim allahın izniyle kızım olucak . Sürekli isim konusunda kararsiziz bende eşimde hep dışardan fikirlerde geliyor . Kimsenin dediği ismi koyucak degilim tabi .
Ben azra istiyorum eşimde onayladı ama 2 isim olsun dedik yanına güzel isimler bulduk ama kararsiz kaldık gerçekten.
Birgün yine kvlerde bütün eltiler kayinlarim otururken isim konusu açıldı karar vermedik dedim kestirdim . Ama hep birlikte uzattılar. Büyük kaynim eltimin ismini koy dedi cok güzel uyar falan dedi eltimin adı meryem . Yani meryem azra olsun dedi. Bend e yok olan bir ismi koymak istemiyorum dedim ama adam tutturdu meryem ismini övmeye ille onu koyun diye eşimde ay çok güzel oldu falan dedi . Niye eltimin ismini koyim ya suan aramız iyi olsa bile zamanında bana yaptıklarını unutmam kaldiki niye ooo.
Öbür kaynim annemin yani kvnin ismini koy diye tutturdu hepten sinirlendim. Onlara sormadım bile . Artık ne zaman kayinlarimi gorsem biri karımın ismini koy diyor öbürü annemin ismi diyor.
Ilk başta çok takmadım ama her seferinde böyle yapınca sinirlerim bozuldu artık.
Ne kv ne eltim bana yaptıklarını nasıl unutim onlar kim ki isim söyleme hakkına sahip .
Eşimde yalnız kalınca bir daha meryem le annenin ismini koyalım derseler hayır diceksin dediğim halde biri olunca meryem azra çok güzel naughty beni dinlese onu koyarız diyo rahatsız olduğumu bildiği halde ..
Eltim de hiç yok demiyor biri isim konusunu konuşunca havalanıyor bir hiç koymayın da demiyor .
iş eşinde bitiyor malesefBu konu artık öyle bir baydı ki beni kendimden sıkıldım yani .
Meryem çok eski bir isim ve bana nine ismi gibi geliyor,pek güzel değil. Koymayin yanibence de. Bana çok uyumlu gelmiyor, ben daha modern bir isim düşünüyorum deyin. Azra ismi çok hoş, dini bir isim olsun derseniz Azra Nisa olabilir belki,bana sesletim açısından uyumlu geldi. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
AA Azra bakire demek mı ? Nişanın da anlamını bilmiyordum . Arapça kökenli galiba bu isimler,vakıf değilim o nedenle. Arap isimlerini pek sevmesem de Nisa hoşuma gitmişti. Konu sahibi ben önerimi geri çekiyorumAzra bakire nisa kadın demek
Azra Nisa kulağa hoş gelse de ileride dalga konusu olabilir
Yani bende bundan rahatsızımElti ismi ne ya şaban koyarım eltimin adını koymam o derece yani
Ona benzer bisi söyledim de yok dinleyen yok konuyu buraya kadar actirdilar yani .Konu bir daha açıldığında "ailede yaşayan birinin ismini koymak istemem aynı olmasın, intihar edecek olan varsa söylesin söz onun ismini koycam" de.
Sorsam ne koyalım bu yorumları yapsalar içim yanmaz kendim kasindim derim ama yok maydanoz..Onlara neymis?? Kendi cocuklarinin isimlerini kurcalasinlar size bulascaklarina... kesin sekilde tavrini koy yuh yani onlarin ne haddine ya noluyo bu insanlara...
Büyük kaynim 4 kızı var karısının ismini koyabilirdi kuranda geci yor diye. Kucugununde 1 kızı var kendi annesinin ismini koymadı2 kayında halt etmişler,acaba kendi çocuklarına o isimleri vermişmidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?