• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin adı ve eltim .

Eşinizin ailesinin suçu yok.
Asıl suçlu eşiniz
Konu açıldığında "ben annesiyle karar verdim.Kızımızın ismi Azra olucak."diyebilmeli.
Yapmadığı sürece daha çok Meryem koyun lafına maruz kalırsınız.
Eşim güzel oldu diyor hep onların yaninda ama başbaşa iken hiç öyle demiyor ben kötü gözüküyorum

Sen kararını bi ver ya tek Azra olacak ya da Azranın yanına bi isim beğendiysen onun kararını ver ve ben bunu koycam kararını verdim de bak Nasıl susuyorlar

Sen kararını bi ver ya tek Azra olacak ya da Azranın yanına bi isim beğendiysen onun kararını ver ve ben bunu koycam kararını verdim de bak Nasıl susuyorlar

Canim bende burda konu acmistim.kizimin ismini azra koymak istiyorum diye.bana gelen bi yorum.cok dikkatimi cekti.azra bakire demek.insanlar isminin anlamini yasarlarya hani evlenemez gibi diye gercekten mantikli geldi.neden milyonlarca kiz ismi varken azra koyayimki dedim.sonra hic aklimizda olmayan ismi koyduk dogumuma 3 gun kala.kizimin ismi ZEYNEP.peygamberimizin esinin adiymis.ve hatta ayni zamanda bu ismi okadar cok seviyomuski hem kizina hem torununa koymus.yani hayatinda 3 tane zeynep diye bayan olnus.e dedik esimle peygamberimiz israrla koyduysa vardir illaki bi bildigi.bu arada zeynep babasinin susu demek.buda cok hosumuza gitti.arastir yine ama bence zeynep cok guzel isim.benim eski konularima bakip ordaki yorumlarida okuyabilirsin
Azra iffetli kadın el degmemis anlamina geliyor betül bakire anlamında araştırdım baya . Zeynep ismini çok istedim ama eltimin kızının adı .

İsim konusu açılınca karar veremedik diyerek hata yapmışsın bence. İsmi Azra olacak deyip kestirip atsaydın kimse karışamazdı. Sonra eşinle yanına bir isim bulup koyardınız
Azra kesin ama bir isim daha istiyorum dedim hata etmisim

Konu sahibi pek mesajlara cevap yazmıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Herkes size yardım etmeye çalışıyor.Eltilerinizin kendi çocukları yok mu? sizin doğacak kızınızın ismine taktılar kafayı
Rahatsızdım cvp veremedim kusura bakmayın birinin 4 kizi var birinin 1 tane dediklerini yapmadılar maalesef

zeynep peygamberimizin en sevdigi isimlerden biri ve ahlakli kadin demekmis.bende kizim olursa koymayi cok istedim.nasip olmadi iki oglum var.cok severim zeynep ismini :)saglikla buyutun zeynep kizinizi..
Sagolun cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.kizim 1 yasina girdi hala iyiki bu ismi koymusuz diyorum.kulaga cok guzel geliyo hemde.buarada zeynepler cok akilli ve uslu olurlarmis.cok ogretmenden duydum okuldaki ogrencileriyle ilgili :) bizim kizda masallah uzmuyo beni hic

Back