Bebegimi aldirmaliyim

Nete girebilen adam korunmayı nasıl bilmez hadi 1 2 istemeden oldu 3.de ulan ben napıyorum der insan

bize şiddet uyguluyor derken?? çocuklara da mı uyguluyor?

Yine hamile oldugumu ögrendigimde bunalima girdim sizden destek alabilmek icin soruyorum, beni yadirgamaniz sadece hatalarimin acisini yükseltiyo su anki durumuma bir faydasini göremiyorum

ÖLECEM!

Yine hamile oldugumu ögrendigimde bunalima girdim sizden destek alabilmek icin soruyorum, beni yadirgamaniz sadece hatalarimin acisini yükseltiyo su anki durumuma bir faydasini göremiyorum

Ne gibi bir destek maddi falan mı boşan biz bakalım mı diyelim yoksa aldır aldırma mı?

Hayir cocuklarima siddet uygulamiyo önceden vururdu ama artik yok vurmuyo, yani mutlu olma pesindeyken tam mutlugu buldum dedim cocuklarimla huzurlu olucaz dedim simdi yeniden basladi

Sizler 3 cocugunuz olsa ve esinizle hersey cok kötü gidiyo bosanicaginiza inaniyorsunuz, onunla bir geleceginizin olmadigini düsünürken 4. cocugu bosanicaginizi bile bile dogururmusunuz?

kalbin sıkıştı benim.

ortada bir kadın ve 3 çocuk var.bunlar bu hayvandan şiddet görmüş.kadının net elinin altında belli ki okuma yazması da var azıcık aklı da var gibi ve korunma nedir bilmiyor.şimdi bu adamdan 4.çocuğa hamile ve ne yapmalıyım diye soruyor.

Tamam da ne demeliyiz sana
Boşan diyoruz boşanamam diyorsun
Adam sudan sebeplerle dövüyor diyorsun ama karnındaki çocuğu saklamaya cesaretin var
Işık açık kaldı diye döven adam, hamileliğini gizlediğini öğrendiğinde ne yapar bilemiyorum
Kocana edecek laf yok, adamın ne mal olduğu ortada, ben yine sana kızanlardan olacağım, sorumsuzsun, dünyaya gelmiş ve gelecek olan minicik yavruların hayatıyla böyle pervasızca oynadığın için kötünün de kötüsün. Bu herife bin yıl emek versen ne olacak ne !! Doğurmayı oyuncak mı sanıyorsunuz nedir, adam demirle, kemerle terör estiriyo evde sende onunla sevişiyorsun aferin. Allah hayırlısıyla kurtarsın evlatlarınızı ikinizden de ...

Çocukların sana madalya mı takacak ah sağol anne ne güzel dayak yedin işlence çektin bizim için diye!! 26 Yaşında gencecik bir kadının arka arkaya böyle bir adama 3 tane çocuk doğurmasını geçtim birde çocuklarım için demiyor mu deliriyorum asıl çocuklarının sağlığı için boşa o mahluğu onlar için....

cok sinirlendim.
kocami ihmal edicem ne demek ya.
o koca degil ki ihmal etsen ne olacak? daha mi cok dövecek?
o dövmesin diye ihmal edilmesin diye sen canindan ol. o gitsin aldatsin.
niye korunmuyorsunuz madem yeni dogum yaptiniz.
kendine gel silkelen sakIn ezik ezik durma o koca olmayan kendini Adam sanan öküzün yaninda.

Nutkum tutuldu Kadesa, dudaklarımı yiyorum resmen, fake olmasını dilediğim konulardan ...

Bagzilariniz dalga gecebiliyosunuz eyvallah
Su anki durumumda dpgum kontröl haplari bedava demeniz benim icin bir faydasi yok

bukadar çocuk yapmanız hata çünkü evliliğiniz sürekli sallantıda..ailenle konuş bence..kocan ne babalığı nede eş olmayı beceremiyor..

ya aglayasim geldi yemin ederim. ama sana değil çocuklara. niye üç çocuk yapiyorsun ki. neyin kafasi bu. dunyalar iyisi esim iyi bir gelirim var iki çocuğum var kara kara geleceklerini düşünüyorum. yeter artık ya yeter. biktim bu kadinlardan. ulkeden soguyorum sizleri okudukca. ne desem az. aklimdan binlerce kotu soz geciyor. Bu kadar mi çok heveslisiniz sizi doven adamlarla sevismeye. bir hap alamiyor musunuz eczaneden. siz nasil insnlarsiniz ya. cocuklar babasini seviyormus. kim sever kendisini yada annesini doven babayi. kiyamam kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…