• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi aldirmaliyim

Arkadasim adama hamile degilim diye yalan soylemissin,peki sen aldirinca anlamiyacakmi saniyosun?bu defa da yalan soyledin diye dovecek yaa!!allahim daral geldi bana :KK34:yaa nerden tutsak elimizde kaliyor bu konu,sikayet et kocani bu kadar durdugun kabahat, sakin cocuklarim icin deme!asil en buyuk kotulugu sen yapiyorsun cocuklarina kurtul bu caniden bi an once!:stop:

Arkadasim adama hamile degilim diye yalan soylemissin,peki sen aldirinca anlamiyacakmi saniyosun?bu defa da yalan soyledin diye dovecek yaa!!allahim daral geldi bana :KK34:yaa nerden tutsak elimizde kaliyor bu konu,sikayet et kocani bu kadar durdugun kabahat, sakin cocuklarim icin deme!asil en buyuk kotulugu sen yapiyorsun cocuklarina kurtul bu caniden bi an once!:stop:

Tıbbi ve hukuksal olarak mümkünse ALDIRIN (Günahı boynuma artık napayım)
Mddi manevi olarak ne verebilirsiniz ki koca bir HİÇ
Sizin gibilerin çocukları bizim çocukların da ülkenin de geleceğine zarar

Böyle bir adama neden üç çocuk yeriyorsun be güzel kardeşim.Hadi 1.çocukda düzelecek dedin olmadı 2 ve 3. çocuk neden.Neden mutsuz hayatlarınıza o küçük yavrularıda sokuyorsunuz anlamıyorum.Onlara yazık değilmi.Kendi can güvenliğin yok evlatlarını nasıl korumayı düşünüyorsun.Allahım yardımcın olsun başka ne denilebilirki

Senin cocuk bile yapmaman lazimdi bence o adamdan(sen 3 tane yapmissin bile) bastan belliymis ne oldugu psikolojisi bozuk bireyler kazandiriyorsun topluma ailenle konus sana ve cocuklarina sahip ciksinlar

Çocukların, bu adama katlandığın için, onlara bu travmaları yaşattığın için, güçsüz bir anne olduğun için senden nefret edecek.

keşke seni sorgulamaktan ve yargılamaktan başka şeyler verebilseydik, arkadaşa olanlar olmuş rica ediyorum herkesten zaten kadıncağız bir çare arayışı içerisinde .. yapmayın !yol gösterin...diye yazmış , hata hata üstüne yapılmış doğru ama çare burda değil be güzel kardeşim... en doğru kararı kendin ve vicdanınla yap, ..Beni yaratan elbet yolumu gösterir... - deyin...şuara /78. meali Rabbim sizi ve evlatlarınızı korusun .... elimizden gelen Ancak dua

Sizi kırmak istemiyorum düşüncesizsiniz demek istiyorum.
O çocuğu aldırsanız çok günah, böyle bir aileye doğması çok yazık ne diyebilirim...
Allahım her şeyin hayırlısını versin...

Sagolun arkdaslar beni yine anlamaya calistiniz cogunuz ona ragmen 3 cocuk bosa gitsin falan yazmissiniz,
Ben yapabilseydim onuda yapardim fakat aram bozuldu babamla arkamdaki dag beni evinden kovdu, ben nasil birseye dayanarak bu ecimide terkedebilirimki, 3 cocuk var evet siginma evine gitsem cocuklarimi elimden alicaklar diye korkuyorum,
Mecburum bu adama katlanmaya yani en azindan cocuklarimdan biri deseki anne neden benim babam böyle,
Su an onlardan bu hakki almak istemiyorum, en azindan bir evladim büyük olsada o bari bana destek ciksa, yapariz dese onami kaldin dese, yok kimsem yok benim yapa yalnizim,
Su anki mantigim bu cocugu aldirip ve ilerki zamanda yani olurdaböyle devam ederse onu terkedecegim, dogru zamani bulunca tabi

Fake demissiniz, aranizda inanmiyanlar var malesef, kendi hayatimla ilgili kitap bile yazmak isterim cok tutulir degilmi?
Ama bu hikayenin bu kötü romanin kötü bitmesinden korktugim icin buraya yazdim size soruyorum yardim istiyorum siz ne yapardiniz aldirirmiydiniz diyorum, bagzi seyleri gecmiste bitirmek isterdim fakat gecmise isinlanamiyorum böyle bir lüxümde yok malesef dertlerimle sizide daralttim kusura bakmayin beni anlayip bana tavsiyede bulununlara tedekkür ederim kararim cocugu aldirmamdan yana ve bu hayata bir daha düsmiycem kesinnn

Bebegimi gördügümde ultrasonda cok sevindim yavrum dedim annem dedim, hemen kalbimin kösesine koydum onu ben cok istiyorum bu bebegi fakat babasi olacak serefsiz yüzünden ondan vazgeciyorum Oda diger cocuklarim gibi yasasin istemiyorum, belki öbür dünyada benden hesap sorucak neden dicek ama bu simdidki yasantilarimi anlarsa görürse belki affedicek beni

Tanıdığım bir abla var bir kızı olan kocası yüzünden 2. bebeğini aldırdı ve ne oldu biliyor musunuz o kızı 16 yaşında trafik kazasında öldü kocasından da boşandı şimdi tek başına kaldı.. Çok acı ama gerçek maalesef.. Ailenizle barışmaya çalışın bence ailenize dönün bir işe girin sizin kurtuluşunuz böyle ancak..

Back