- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.302
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖLECEM!Cocuklarima önceden vurdugu oluyodu, biz iyidik mutluyduk degismisti fakat ne olduysa 3. cocugumu dogurduktan sonra oldu yine huzursuzluk kavgalar cocuklarimi daha dövmüyor, siz beni anlamadiniz ben bukadar seyler cektim gecmiste hepsine sabrettim 3 senedir esime düzeldik iyidik mutluyduk fakat yeni dogum yaptim 3 ay önce sonra bana cok farkli davranmaya basladi bana karsi cocuklarimi dövmüyor artik biliyorum size komik gelebilir ben yazinca nelere sabrettigimi nasil bir hayatimin oldugunu simdi bende gördüm
Yine hamile oldugumu ögrendigimde bunalima girdim sizden destek alabilmek icin soruyorum, beni yadirgamaniz sadece hatalarimin acisini yükseltiyo su anki durumuma bir faydasini göremiyorum
Hayir cocuklarima siddet uygulamiyo önceden vururdu ama artik yok vurmuyo, yani mutlu olma pesindeyken tam mutlugu buldum dedim cocuklarimla huzurlu olucaz dedim simdi yeniden basladi
Yine hamile oldugumu ögrendigimde bunalima girdim sizden destek alabilmek icin soruyorum, beni yadirgamaniz sadece hatalarimin acisini yükseltiyo su anki durumuma bir faydasini göremiyorum
hayır doğurmam.kürtaja karşı biriyim ama bu şekilde olanına değil.Sizler 3 cocugunuz olsa ve esinizle hersey cok kötü gidiyo bosanicaginiza inaniyorsunuz, onunla bir geleceginizin olmadigini düsünürken 4. cocugu bosanicaginizi bile bile dogururmusunuz?
kalbin sıkıştı benim.
ortada bir kadın ve 3 çocuk var.bunlar bu hayvandan şiddet görmüş.kadının net elinin altında belli ki okuma yazması da var azıcık aklı da var gibi ve korunma nedir bilmiyor.şimdi bu adamdan 4.çocuğa hamile ve ne yapmalıyım diye soruyor.
benim de aklım durdu.çocuklar için çok üzüldüm şu anda.Nutkum tutuldu Kadesa, dudaklarımı yiyorum resmen, fake olmasını dilediğim konulardan ...