• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi aldirmaliyim

Allah aşkına çocuklarım için katlanıyorum deme lütfen!!!
Adam çocuklarını dövüyor be dövüyor.
Benim eşim az sesini yükseltsin parçalayasım geliyor!!!
Yapma çocuklarına buna yapmaya hakkın yok. Kendine de yok işkence görüyorsun çocuklarının önünde üstelik :(
O yavruları düşünemiyorum bile :(

Yine bir evlatlarindan once kendini dusunen anne! Madem diyorsun hem analik hem babalik yapabilirim yap! Suan cocuklarin cok seviyor ya o babalarini az buyusunler bak bakalim hangisinde kaliyor o sevgi... Biraz buyusunler bak nasil geliyorlar uzerine. He sakin olaki cocuklarina da ben sizin icin katlandim demeyin! Yemiyoruzz.. Hic inandirici gelmiyo. Dusunduggmuz su oluyo; kendine guveni olmadigi icin bizi bu adamdan kurtarmadi.. Bizim hayatimizida mahvetti. Hep kendini dusundu. Sonra babasina benzeyen sevmedigi bir adamla 20 sinde evlenir. Kopek gibi pisman olur onunda sizden farki klmaz. Kendi iradeniz yok diye bizim hayatlarimizin icine etmeyin artik! O cocuklar o insan musveddesi olmadan cok daha saglikli cok daha mutlu yasarlar!!!!

böyle bir insanın düzeleceğini nasıl düşündünüz?
hadi ilkinde düşünüzde çocukların devamını nasıl getirebildiniz?
adam istemediğini belirtmiş, size niye kötü davrandığını da belirtmiş yani bakımlı olmanı istemiş...
burada kimsenin 3 aylık olmuş bebeği aldır diyeceğini düşünmüyor olan olmuş...
ben hala eşinizden ayrılmama fikrinizi sorgulamanızı isterim... türlü dayak şekilleri yemişsiniz çocuklarınız da mı yesin? bunun için katlanın yakındır diyebilirim...
çocuklarınız böyle bir ortamda nasıl sağlıklı düşünen bir birey olarak yetiştirebileceksiniz? ihtimal veriyor musunuz?
çocuk yokmuş ne dmek karnınız şişmeyecek mi? anlamayacak mı?
çoluk çocuk ergen gibi hareket etmeyin... yaptığınız çocuklar böyle bir ortamda büyüyümez büyür de sağlıklı büyüyemez... boşanın

Bir banami inandırıcı gelmedi bu konu? Çocukların şiddet görüp babalarını çok sevmelerine takıldım ben.
Ne guzel ki babadan sevgi gormussunuz demektir. Belli bi yasa kadar cocuklar dayakta yese kufurde yese ne yazik ki tapiyo babasina. Akli ermeye baslayinca nefret ediyo. Daha cok kucuk onlarda..

Seneler önce iskence yapardi kemerle döverdi simdi onlari birakti konuyu bagzen aciyorum bana böyle yaptin söyle dövdün falan hemen konuyu kapattiriyo ztn o zamanlar büyü yapilmis bize o cözüldükten sonra düzeldik fakat 3. cocugum olduktan sonra yaklasik 4 aydir yine kötülesti ufacik seylerde parliyo vuruyo tokat atiyo
arkadaşım sen iyi misin, ağzından çıkanları kulağın duyuyo mu ?
korku filmi anlatıyosun, kemerler, demirler, ve o evde yaşayan küçük çocuklar
hala aldırayım mı diye düşüneceğine, boşanırsam nerde nasıl yaşarım, nasıl geçinirim bence bunlara kafa yor

Allah yardimci olsun fakat insan kocası için değil önce evlatları için yaşar bebeğini aldırma bence senin boşanman ve devletten yardım alman. Yeterli ,hele ki boşanirsan seni tehdit etmiyorsa bir dk durma bebeğindenmi vazgececen bu adama yetebilmek için yazık böyle düşünme bebekten değil 2vlatlarini oo adamdan kurtar kendinide.intihar asla düşünme evlatlarıni o vicdanını eline mi bırakacakn, tekrar çok Üzgünüm allah yar ve yardımcın olsun doğru yolu seçmen dilegiyle

Herdediginizde haklisiniz bana hayatimi bastan verin inanin böyle cizmem,
Bu hayati bende istemezdim fakat egosu yüksek birisi degilim sadece merhamet sevgi istedim baba evinde cok cektim babamdan kurtulmak icin bu adamla evlendim hemde severek yani 4 sene tanismisligimuz var evlendikten sonrada ztn kötü olduk 4 senem büyü yapanlar sayesinde zehir oldu,
Büyük ihtimal bosanicam fakat 4. cocuumdan vazgecersem buna cesaret edebilirim cünkü iki körpe cocukla ona muhtacim tek basima ben bir hicim

arkadaşım hatalar peşini bırakmamış ve hep devamı gelerek 3 masum çocukta dünyaya getirmişsin şimdide diğeri yolda madem böyle bir adam tedbirli olsaydınız yani neden nasıl kanaat getirip bu şekilde şiddet gösteren adamı melek olarak görüp 3 çocuk yaptınız.Kontrolsuz bir eşiniz var saygısı yok şimdi bu dünyaya katil olarak devam edip yavrunuzun canınada kıyacaksınız,bukadar hakaret ve şiddet gösteren bir adamla tekrar birşey yaşayıp hayat mı geçireceksiniz ya sonrası ? tekrar hamile kalma olasılığınız var onudamı aldıracaksınız yazık çok yazık !!!!

1 2 3 düzelmemiş 4.bebek nedir :KK57:

Sen nasıl bi kafadasin hadi seni geçtim o yavrulara günah değilmi

Amazon da mı yaşıyorsun nedir?
Saldim çayıra mevlam gayıra

Kusura bakma ama sana hiç acimadim hic mi korunmayı bilmedin 4. ye kadar :KK12:
ben çocuklarına üzüldüm :KK43:

Bence en onemli sorunun sen kendinde degilsin adam surekli siddet uyguluyo sen tutmus uremeye devam ediyorsun iple dovmeye bir cocuk demirle isgenceye bir cocuk..sonra birden vahiy incek adam melek mi olcak birak allah askina kendine gel beni en cok dehsete dusuren bu kadar siddeti dert etmiyosun bir cocuk daha olursa esini ihmal etmekten bahsediyosun o kadar siddet kafayi yedirmis olsa gerek...
Kendine aci cocuklarini dusun adamdan kurtul mantikli dusun biraz kimse degismez o adam senin her uzulmende uzulecek psikoloji filan kalmayacak daha ne cocuk dogurmasi saka gibi

Gebeligin 3 aylık sanırım,
yasal olarak istesende aldıramazsın artık. Bu kadar hata yapmıssın, birde üstüne hamile degilim diyerek tekrarlamışsın.
bunun üstüne birde yalan söyledigin için belkide dayak yiyeceksin. Bilmiyorum ama çocuklarına içim yandı.
Baba ayrı sıkıntı anne ayrı. Üff tüm modum düştü sabah sabah.

Çocuğu aldır demem vebaline giremem ama yazık çok yazık.
Korunurken hamile nasıl kalınır bilmiyorum hiç başıma gelmedi belki de inanmadığımdan.
Kendini düşünmekten vazgeç.
O çocukları dünyaya getiriyorsan onları düşün önce.
Dayak yiyorlar anneleri gözlerinin önünde dövülüyor psikolojileri nasıldır kim bilir :(

Evliligin felaket bir durumda
Siddet dayak aldstma ne ararsan var
Ve den bunlara ragman 3 cocuk yapiyosun , ve o cocuklari bäyle bir ortama mahkun ediyosun , yetmemis gibi 4. Hamile kaliyosun
Sonrada ben cocuklarim icin katlanirim diyosun
Cocuklari düsünmüs olsan öyle bir babanin yaninda büyütmezdin
Bu cocuklar o Babayi örnek alip ilerde ne psikolojide olacaklar
Tahmin bile edemiyorum...

tek sebep büyü mü .. yapmayın.. ya.. siz kendiniz kabul etmişsiniz..
3 çocuk... dayak yiyen anne.. piskopat baba.. tekrar bi hamilelik.. ayy
yine biri büyü yapmıştır siz bi baktırın.. aaa olmadı sizde bi büyü yaptırında adam düzelsin.

Herdediginizde haklisiniz bana hayatimi bastan verin inanin böyle cizmem,
Bu hayati bende istemezdim fakat egosu yüksek birisi degilim sadece merhamet sevgi istedim baba evinde cok cektim babamdan kurtulmak icin bu adamla evlendim hemde severek yani 4 sene tanismisligimuz var evlendikten sonrada ztn kötü olduk 4 senem büyü yapanlar sayesinde zehir oldu,
Büyük ihtimal bosanicam fakat 4. cocuumdan vazgecersem buna cesaret edebilirim cünkü iki körpe cocukla ona muhtacim tek basima ben bir hicim
Tek başına bir hiç olduğunu düşünürsen bu işin içinden çıkamazsın. Bir çok insan anne olmak için ne emekler ve paralar harcıyor madem istemiyordun etkin bir korunma yöntemi seçseydin. Ama artık aldırmak istesen bile yasal bir süresi ve belli prosedürleri var ki eşinin de onayıyla almaları gerek.Eşin tek başına hamile kaldığını sansa da devlet bunun iki kişilik bir olay olduğunun farkında. Kendine dört çocuğunla bir kurtuluş yolu ara bence. Şiddetin azı çoğu ve bahanesi olmaz(büyü gibi).

Cocuklarim icin katlaniyorum her ben ne kadar mutsuz olsamda onlar babalarini cok seviyolar,

Hıh Yine aynı bahane
Gözlerinin önünde annesini döven babayı hiçbir çocuk sevmez
Adam size işkence yapmış siz hala çatır çatır sevişmeye üremeye devam etmişsiniz
Siz bu gidişle dördü beşi zorlarsınız
Lütfen bundan sonra aile hekiminizden korunma konusunda yardım alın

Back