böyle bir adet ne duydum nede gördüm, daha nelerle karşılaşıcaz acaba??
aman dikkat et canım bebeğine, yarın da başka birşey sokmaya çalışırlar çocuğun ağzına....
Madem sesi güzel olacakmış emzirince bakire kızımız piyasada sesim iyi diye dolanan ve sanatçı kimligiyle gezen müsvetteleri EMZİRSİN ! belki kulaklarımızın pasının silinmesine vesile olur ::)
Benim kayınvalidem de "sırf emzirmek için doğurabilirim"demişti,e tabi aldırdı rahimi yumurtalıkları falan 50 yaşında da..
Eşime dedim ki babana söyle de annen emzirmek istiyomuş bi zahmet yardımcı olsun"diye..
Ya bu millet ne kadar merakliymiş başkasinin bebegini emzirmeye.
Ammada çok piskolojisi bozuk insan varmış be.
Ben olsam, bende bırakmazdim bebegimi onlarla yalnìz.
bu ne saçmalık hurafe
nasıl bir genç kız yetiştirme
bebeğinizi tabi ki sakının böyle cahil insanlardan
görüşürsünüz elbet sonuçta eşinizin ailesi ama bu deneyim size bunlara güvenilmeyeceğini göstermiş
gözünüzü çocuğunuzdan ayırmayın ve yalnız bırakmayın
Bazı arkadaşların da dediği gibi ne kadar çok arttı şu kaynananın falan bebeği emzirme merakı... Üstüne bir de görümce eklenmiş oldu. Bence derin konu, Freud zamanında buna da bir el atmış olsaydı bence, bana kalırsa tam Freud'luk konu :) Ne varsa bu insanların bilinçaltında artık...
Her gün öyle şeyler duyuyor, öyle şeyler görüyoruz ki, buda bana hiç anormal gelmedi açıkçası..
Allah size kolaylık versin.. 16 yaşındaki kızda diyemiyor mu ''anne saçmalama'' fln diye ya!
Offf.. Kıyamet alameti galiba bu hergün hergün okuduğum saçmalıklar :s