- 10 Ekim 2021
- 72
- 46
- 8
- 35
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Hepiniz haklısiniz.kusura bakmayın. Ben bu yumuşak yüzlülükle iflah olmam. Herkes de bana istediğini yaptırır. Kendimi bir şey zannediyorum. Ama ben bomboş bir insanım. Böyle geldim böyle gidecem bu hayattan. Derstleşecek kimsem yok o yüzden buraya yazdım.salı günü açılan aynı konuya 17 sayfa yorum yapıldı ,
yeterli gelmedi sanırım hanımefendi ,
bebegınız sağlıkla doğsun
Doğru söylüyorsunuz. Cevap dahi vermedim. Haklısınız. Hepiniz bana yardımcı olmak istediniz. Ben kafayı yemek üzereyim. Kusura bakmayın. Bana cevap yazmayın valla ben iflah olmam. Benim bu sorun bitmeyecek.
İkisini de koyma.Merhaba. Benim 3 yaşında bir kızım var adı Asel Hira. 2. Kızım olacak hayırlısıyla son 1 ay kaldı. Eşim annesinin ismini koymak istiyor. Kayınvalidem de istiyor. Eşim de dediki hem benim annemin ismi hem senin annenin ismi olsun dedi. Kayınvalidemin ismi Gülcan , annemin ismi Hatice. Bu durumda Hatice Gülcan olacak. Ben eşimin annesinin ismini koymayı yıllardır istediğini bildiğim için Gülcan koymayı düşünüyordum zaten. Ama eşim Gülcan Hatice diyince çok ağır olur dedim ve sinirlendim. Annem de eşimin bu teklifine çok sevindi. Annem Bana dediki ben olsam eşimin annemin ismini koymasından dolayı gurur duyardım dedi niye böyle yapıyorsun dedi.bir gün sonra annem benim ismimi koyma kayınvalidenin ismini koy sadece dedi. Çok kötü oldum annemi kırdım galiba. Oysaki ben Hatice ismini de severim ama ikisi çok ağır dedim. Şimdi ikisinin ismini de koysam benim taraf Hatice diyecek, diğer taraf Gülcan diyecek. Büyük ihtimal ben Hatice diyeceğim eşim Gülcan diyecek. Çocuğumun aklı karışır mı isim konusunda zorlanır mı ? 2 gündür düşünmekten geceleri yatamıyorum. Bana yardımcı olun lütfen.
Merhaba. Benim 3 yaşında bir kızım var adı Asel Hira. 2. Kızım olacak hayırlısıyla son 1 ay kaldı. Eşim annesinin ismini koymak istiyor. Kayınvalidem de istiyor. Eşim de dediki hem benim annemin ismi hem senin annenin ismi olsun dedi. Kayınvalidemin ismi Gülcan , annemin ismi Hatice. Bu durumda Hatice Gülcan olacak. Ben eşimin annesinin ismini koymayı yıllardır istediğini bildiğim için Gülcan koymayı düşünüyordum zaten. Ama eşim Gülcan Hatice diyince çok ağır olur dedim ve sinirlendim. Annem de eşimin bu teklifine çok sevindi. Annem Bana dediki ben olsam eşimin annemin ismini koymasından dolayı gurur duyardım dedi niye böyle yapıyorsun dedi.bir gün sonra annem benim ismimi koyma kayınvalidenin ismini koy sadece dedi. Çok kötü oldum annemi kırdım galiba. Oysaki ben Hatice ismini de severim ama ikisi çok ağır dedim. Şimdi ikisinin ismini de koysam benim taraf Hatice diyecek, diğer taraf Gülcan diyecek. Büyük ihtimal ben Hatice diyeceğim eşim Gülcan diyecek. Çocuğumun aklı karışır mı isim konusunda zorlanır mı ? 2 gündür düşünmekten geceleri yatamıyorum. Bana yardımcı olun lütfen.
Vallahi bu soruna anca böyle güzel bir çözüm bulunur. Gülce harikaBiz buna cevap yazmıştık, forum olarak Gülce de anlaşmıştıkbizden tam olarak ne istiyorsunuz?
Konu sahibi beğenmemiş demek kiVallahi bu soruna anca böyle güzel bir çözüm bulunur. Gülce harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?