- 10 Ekim 2021
- 72
- 46
- 8
- 35
- Konu Sahibi Asosmerve27
Konu sahibi beğenmemiş demek kiilla ultra demode bir isim topluluğu koyacak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi beğenmemiş demek kiilla ultra demode bir isim topluluğu koyacak.
Yarım elma'daki yonca ve gonca kardeşler gibiIlk kizin ismi irlandali gibi ikincisi anadolunun en ücra kösesinden cikmis gibiolacak, Ben ikinci kiziniz olsam sizi dava ederdim
Diğer konunuzu da biliyorum. Canım bebek sizin bebeğiniz. Onun gönlü olsun bunun yüzü gülsün diye neden uğraşıyorsunuz. Hayır büyükanne büyükbaba başarılı bir sanatçı olur siyasetçi olur toplumda gerçekten değer verilen birisi olur o biraz mecburiyet olur. Bence ilk bebekle ismini benzer koysanız daha adil bir tavır sergilemiş olursunuz. Asel Hira ile denk Aslı Erva ismi gibi bir isim düşünün derim.Merhaba. Benim 3 yaşında bir kızım var adı Asel Hira. 2. Kızım olacak hayırlısıyla son 1 ay kaldı. Eşim annesinin ismini koymak istiyor. Kayınvalidem de istiyor. Eşim de dediki hem benim annemin ismi hem senin annenin ismi olsun dedi. Kayınvalidemin ismi Gülcan , annemin ismi Hatice. Bu durumda Hatice Gülcan olacak. Ben eşimin annesinin ismini koymayı yıllardır istediğini bildiğim için Gülcan koymayı düşünüyordum zaten. Ama eşim Gülcan Hatice diyince çok ağır olur dedim ve sinirlendim. Annem de eşimin bu teklifine çok sevindi. Annem Bana dediki ben olsam eşimin annemin ismini koymasından dolayı gurur duyardım dedi niye böyle yapıyorsun dedi.bir gün sonra annem benim ismimi koyma kayınvalidenin ismini koy sadece dedi. Çok kötü oldum annemi kırdım galiba. Oysaki ben Hatice ismini de severim ama ikisi çok ağır dedim. Şimdi ikisinin ismini de koysam benim taraf Hatice diyecek, diğer taraf Gülcan diyecek. Büyük ihtimal ben Hatice diyeceğim eşim Gülcan diyecek. Çocuğumun aklı karışır mı isim konusunda zorlanır mı ? 2 gündür düşünmekten geceleri yatamıyorum. Bana yardımcı olun lütfen.
Hepiniz haklısiniz.kusura bakmayın. Ben bu yumuşak yüzlülükle iflah olmam. Herkes de bana istediğini yaptırır. Kendimi bir şey zannediyorum. Ama ben bomboş bir insanım. Böyle geldim böyle gidecem bu hayattan. Derstleşecek kimsem yok o yüzden buraya yazdım.
İyiyim cok tesekkür ederim doğumum gerçekleşmedi 28 mart inşallahdoğumun gerçekleştimi ,
iyimisin
Yok yok olmadi zaten kayınvalidem annemin ismini koymama razı gelmedi sadece benim ismim olsun iki isim olmaz dedi. Sonra ben de acaba ne tepki verecek diye Miray Gülcan koyalım dedim eşime annene sor ne diyecek dedim. Miray ismini de kem küm etti sadece benim ismim olsun yok miray sonda olsun dedi. Sonra iyi tamam istiyorsanız koyun dedi.Yarım elma'daki yonca ve gonca kardeşler gibiEki Görüntüle 3019579
Kaç yaşında kayın validen? Desene "anne tüp bebek paranın bir kısmını karşılayacağiz sen doğur,adını da ne istersen koy" diyeYok yok olmadi zaten kayınvalidem annemin ismini koymama razı gelmedi sadece benim ismim olsun iki isim olmaz dedi. Sonra ben de acaba ne tepki verecek diye Miray Gülcan koyalım dedim eşime annene sor ne diyecek dedim. Miray ismini de kem küm etti sadece benim ismim olsun yok miray sonda olsun dedi. Sonra iyi tamam istiyorsanız koyun dedi.
Diretirim de çok baskı var ya şimdi esime karşı diretirim eşim de ikna olur bi şekilde ama benim annem babam da diretiyor kayınvalidemin ismini koyma konusunda. Annemin ismini koymama kayınvalidem razı gelmedi zaten iki isim olmaz dedi. Ben de Miray Gülcan olsun dedim. Ama buna razı geldi. Benim kendi ailem de çok baskı gösteriyor kayınvalidenin ismini koy diyeKızım oldugunu öğrendigimizde eşim komik şaka olsun diye ikimizin annelerinin ismini koyalım çocuk hayata 1-0 yenik başlasın diyip kahkaha atmıştı. Konunuzu okuyunca aklıma bu geldi kusura bakmayın![]()
Yıl olmuş 2022 hala kayınvalide ismi koymak var mı ya? Neden kabul ettiniz ki? Annesi sizsiniz sonuçta.
Ayrıca forumda konusulmus galiba . Gülce güzel mesela bak. Ama Gülcan , Hatice falan bunlar artık çok eski ya. Daha güzel öztürkçe isimler var yani diretin biraz…
48 yaşında. Arayıp söylemek istediğim çok şey var da yüz göz olmak istemiyorumKaç yaşında kayın validen? Desene "anne tüp bebek paranın bir kısmını karşılayacağiz sen doğur,adını da ne istersen koy" diye![]()
Ailenizin tavrı da tuhaf, neden yani kayınvalidenizin ismini koyacakmışsınız? Kayınvalideniz zaten başlı başına ayrı mevzu da. Bir bebeğin ismini annesi olarak ondan bundan icazet alarak koymak size dokunmuyor mu? Eşinizle tartışırsınız ikiniz ortak karar alırsınız anlarım ama kayınvalide ya da kendi aileniz ne alaka ya. Onlar isim haklarını kullanmışlar çocuklarında. Sıra sizde.Diretirim de çok baskı var ya şimdi esime karşı diretirim eşim de ikna olur bi şekilde ama benim annem babam da diretiyor kayınvalidemin ismini koyma konusunda. Annemin ismini koymama kayınvalidem razı gelmedi zaten iki isim olmaz dedi. Ben de Miray Gülcan olsun dedim. Ama buna razı geldi. Benim kendi ailem de çok baskı gösteriyor kayınvalidenin ismini koy diye
Ailenizin tavrı da tuhaf, neden yani kayınvalidenizin ismini koyacakmışsınız? Kayınvalideniz zaten başlı başına ayrı mevzu da. Bir bebeğin ismini annesi olarak ondan bundan icazet alarak koymak size dokunmuyor mu? Eşinizle tartışırsınız ikiniz ortak karar alırsınız anlarım ama kayınvalide ya da kendi aileniz ne alaka ya. Onlar isim haklarını kullanmışlar çocuklarında. Sıra sizde.
Ayrıca bu işin bi de doğduktan sonra kısmı var. Umarım çocuğunuza rahatça Miray diyebilirsiniz. Bu sefer de yok neden Gülcan demiyorsun derler. Kayınvalideniz alınır gücenir siz Miray dedikçe. Saçma sapan gereksiz gerginlikler. Oysa ki kimsenin ismini koymaya mecbur değilim tek cümle.
Ben olsam sizin yerinizde kendi anne babamıda umursamazdım. Sonuçta o çocuğu ben doğurucam..Diretirim de çok baskı var ya şimdi esime karşı diretirim eşim de ikna olur bi şekilde ama benim annem babam da diretiyor kayınvalidemin ismini koyma konusunda. Annemin ismini koymama kayınvalidem razı gelmedi zaten iki isim olmaz dedi. Ben de Miray Gülcan olsun dedim. Ama buna razı geldi. Benim kendi ailem de çok baskı gösteriyor kayınvalidenin ismini koy diye
48 yaşında. Arayıp söylemek istediğim çok şey var da yüz göz olmak istemiyorum
Off kadındaki egoya bak. Kaynana ayrı tuhaf ailen ayrı tuhafYok yok olmadi zaten kayınvalidem annemin ismini koymama razı gelmedi sadece benim ismim olsun iki isim olmaz dedi. Sonra ben de acaba ne tepki verecek diye Miray Gülcan koyalım dedim eşime annene sor ne diyecek dedim. Miray ismini de kem küm etti sadece benim ismim olsun yok miray sonda olsun dedi. Sonra iyi tamam istiyorsanız koyun dedi.
bu konuya ben çok sinir oluyorum arkds cocuk benım mıllet nıe karısıo. benımde nasıp olursa ıkızlerım olaçak. koymayacam ıkısınınkınıde. eşimın abısı annesının ısmıne benzer ısım bı de benım babamın ısmı dıo ısımlerını arada takılıolar benle. birgun kaynanam dedı kı; kızım sen onu bunu boşver annenın ısmını koy dedi 2kızsınız baska kardesınız yok dedı. benım annem kanser hastası ya o yuzden dedı yada 2kardesız arkamız yok dıe. saolsun demesı yeterYok yok olmadi zaten kayınvalidem annemin ismini koymama razı gelmedi sadece benim ismim olsun iki isim olmaz dedi. Sonra ben de acaba ne tepki verecek diye Miray Gülcan koyalım dedim eşime annene sor ne diyecek dedim. Miray ismini de kem küm etti sadece benim ismim olsun yok miray sonda olsun dedi. Sonra iyi tamam istiyorsanız koyun dedi.