Bebeğime dis partisi (herkesin karsi gelmesi)

Ben de diş buğdayı yapmıştım,seni anlıyorum.. içinde kalmasın evde yap ama yine yap

Ben de diş buğdayı yapmıştım,seni anlıyorum.. içinde kalmasın evde yap ama yine yap
Konu sahibi köylü gibi evde haşlanmış yarma buğdaya şeker döküp 9 kisi leğene kaşık sallamak istemiyo ki , kır düğünü konseptli 900 kişilik kokteyl vermek istiyor , bu yüzden kırgın herkese.... Cimri kocası ne gerek var, evde yapalım demiş zaten, varoş varoş konuşup canını sıkmış kadının.

Eşiniz haklı, bu devirde kimse de altın takmaz ayrıca. Ben gitsem böyle bir partiye mesela takmam

Bazı kadınlar hayatı zorlaştırır gerçekten..dişi çıktıysa napalm yani,dişi çıkmayan bebek mi var,cinsiyet partisi nedir Allah aşkına ,2 tane şey patlatıp yapmacık hareketlerle ay çok mutluyuz pozu vereceksiniz diye eşi germenin anlamı nedir?biraz hayatı doğal akışına bıraksanız herkes daha mutlu olacak..

Dilan Polat olma yolundasınız galiba sizin istekleri gerçekleştirmek için adamın sabahlaması şart , evde bi pasta keser süsler yaparız desen okey. Ota boka cafe istiyorsunuz valla şaşkınım . Ben de hep insanlar bu kadar masrafa değer mi aile arasında yaparım diyen kafayım belki de o yüzden tuhaf geliyor bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…