Bebeğime dis partisi (herkesin karsi gelmesi)

Haklısın ben arkandayım , kedinin doğumgünş partisi olayı yüzünden ben de hiç affedemedim eşini, bozdurtmamıştı bilezikler

Bu şey değil mi çeyizim için aldım diyen ablalar
Yap aplam içinde kalmasın haklısın

Aşırı zengin bir aileniz, çevreniz olsaydı belki altın takarlardı anlarımda (öyle olsa zaten eşiniz gereksiz masraf demezdi zaten)
Çevremizde her dişi çıkan aile/akraba bebeğine altın takacak olsaydık hey yavrum hey.
Gerçekten çok gereksiz kusura bakmayın ama. Bebeğin ilk dişi, ilk yürüyüşü, ilk lazımlığa kaka yapışı vs hepsine etkinlik yapalım...

Çok arzu ediyorsanız evinizde kutlama hazırlayın, doğum günü olsa anlayacağım...

Herkesin düşüncesi farklı mutlaka ama bana doğum gününü bile dışarıda kutlamak saçma geliyor belli bir yaşa kadar. Zaten çok anlamıyorlar daha bebek.
Sünnet düğünüymüş, cinsiyet partisiymiş vs gerçekten hem zaman isteyen şeyler, üstüne yorgunluğu, gereksiz maddi kaybı.

İlla hatıra istiyorsanız bunu evde çekirdek aileniz ile de yapabilirsiniz...

Ay ne saçma diş partisi diye anlattığınız herhangi birinin sözü falan yani. Kafeydi kokteyldi eş dosttu..beni biri buna çağırsa gitmem. Bir psikoloğa gidin. Dişte buysa çocuğun doğumgünlerinde ne yapacaksınız uçak falan mı kaldıracaksınız. Kendine dogumgünü de eknbir saçma. Kedi ne anlasın. Bebek de anlamaz. Kendiniz için istiyorsunuz. Eltim de böyle. Kızına her sene doğumgünü yapar. Bu senekinde artık kendini aşmış sadece kendi resimlerini paylaştı abartılı bir şekilde ben kendi doğumgünü sandım. Çocuk yan odada ağlamış istediği konsept vs olmamış. Kadın kendine göre yapmış herşeyi yine.

Çocuk sizin haayallerinizi gerçekleştirme aracı değil. Acilen terapi alın yoksa çocuğun hayatı kayacak

Ben böyle konularda hep şey diye düşünüyorum.Dünya üzerinde milyonlarca aç çocuk var ve gönlüm razı gelmiyor böyle şeyler yapmaya(yapmam da zaten).
Yapacağım o masrafla, bir çocuğa yardımcı olurum evladımla,hem bir çocuğu mutlu etmiş olurum hem de evladıma insanlara yardım etmeyi öğretmiş olurum.

Allah başka dert vermesin size de.Sağlıkla büyütün çocuğunuzu.

Küçücük bebeğe düğün yapmak nedir yahu?

Bence fazla sosyal medyada takiliyorsunuz. Hevesleri anlarim, ama maddi imkanlariniz belli ki kisitli. Kendi paraniz olsa istediginiz gibi yapardiniz ama belli ki yok ve esiniz de böyle harcamalari istemiyor. Kutlamayi evde de yapsbilirsiniz. Ama bence kutlamaktan cok görüntüler önemli

Nurrrrr sen ne yaptınnn kısımmm burdakiler seni yir yirrr linç ederler kızım hadi biz seni biliyoruz da ya bilmeyenler Honkiponkitorino ortalıkta yok yine kesin uyumaya gitti saldı zehri millete

Beklentileriniz ilginc ve fazla. Bende esiniz gibi dusunuyorum gereksiz vakit ve nakit kaybi. Ayrica altin ne alaka niye altin taksinlar yahu disi cikinca. Ama cok istiyorsaniz gosterise kaçmadan evde dis bugdayi yapin aile arasinda maksat birarada olmak degil mi

7 yaşındaydı. Annesinin evinden de kocasını kovmuştu mal diyip. Kedi eziyetinden aklımda kaldı, hayvancağıza ayrı çocuğa ayrı üzülmüştüm.

Konuyu okudum az önce. Ailesiyle tatile gidebilmek için 7 yaşındaki çocuğu muavine emanet edecek, 100-150 lira da para verecekmiş kendisi
Manyak herhalde.

Tamam dogru hatirliyormusum ben uyeyi. Troll degilse kendisi belliki sorun cikartmayi seven bireylerden (en cok boyle toparlayabildim yazmak istedigimi).

Tamam dogru hatirliyormusum ben uyeyi. Troll degilse kendisi belliki sorun cikartmayi seven bireylerden (en cok boyle toparlayabildim yazmak istedigimi).

Ya belki de nörolojik bir sıkıntısı vardır. Gerçekten normal değil. 7 yaşındaki yeğeni otobüse binecek prenses araba ile gidecek, 1. Yaş gününde düğün yapacak, kediye doğum günü yapacak, 6 ay dis töreninde altınlar takılacak. Sanki İngiliz kraliyet ailesinin son veliahtı.

Oğlu varsa nasıl bir sünnet yapar hayal edemedim?

Diş partisinde altın mı? Çevreniz çok mu zengin? Sürekli hediye beklentisi içerisindesiniz.
Sizinki özel günleri kutlama isteği değil gösteriş merakı. Benim de kedim var 1 yaşına girdiğinde yaş mamadan pasta yaptım öyle kutladık afiyetle yedi çocuğum sjjsjs

Zamanind ane goturduysen sana hediye o gelir . Sen kimin diş bugdayinda altın taktın ?
Ekonomiden haberin var mı , bir ceyrek insanlarin maasinin kacta kaci yapiyor ?
Ciddi olarak ta soruyorum kav kisinin dis bugdayina gidip altın taktın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…