• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğime dis partisi (herkesin karsi gelmesi)

Size soranda suç zaten ne anlar burdaki kadınlar partiden doğum gününden
Vallahi doğru diyorsun. Hiç anlamam öyle abartılı şeylerden. Onun yerine hep çocuklarıma birikim yaptık çok şükür. Diğerleride benim gibi gelecek odaklıysa bizim kafamız almaz böyle şeyleri

Dilan Polat olma yolundasınız galiba sizin istekleri gerçekleştirmek için adamın sabahlaması şart , evde bi pasta keser süsler yaparız desen okey. Ota boka cafe istiyorsunuz valla şaşkınım . Ben de hep insanlar bu kadar masrafa değer mi aile arasında yaparım diyen kafayım belki de o yüzden tuhaf geliyor bunlar
Hayır yaş günü için kır bahçesi istiyor 😃

Merhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
İyi ki kocan değilim :KK53: kocan olsaydım haklı olsam da haksız görülürdüm.

Kız sen yoksa Nevra Bilem ile aynı sofrada mı yemek yedin😅

Merhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?

Hayır onun için küçük düğün tarzı bir yer düşünmustum. Bebeğimin ilk yaşı günü içinde düşüncem kır düğünü tarzı bir yer çünki Ben düğünümü hep kır düğünü istedim ama olmadı
Nur eşin ne iş yapıyor ? Aylık geliriniz ne kadar ?

7-8 yıl önce, davet ettiğimin herkesin maddi gücü gayet yerindeyken, dışarıda yaptığım diş bugdayı ve doğum günü partilerinde ananane ve babane hariç hiç kimse altın takmadı. Benim zaten öyle bir beklentim yoktu. Ama o ekonomide, o altın fiyatında bile altın takılmadıysa, şu gün hiç takılmaz.

Evde yapabilirsiniz diş buğdayını. Amaç sevdiklerinde güzel vakit geçirmekse devasa masraf yapmaya gerek yok.
Diş partisi dedikleri buğday kaynatıp yemek değil mi 😂

Tek derdim bu olsaydı 😅😅

Aaaa benim oğlanın akrabasını buldum 😬
1741885741049.webp

Sarmalar, dolmalar, mercimek köfteleri, kısırlar, börekler yummyyy :)) maksat keyifli vakit geçirmek, toplaşmak, eğlenmek, anı biriktirmek

Buğday da yqpılıyor ama diğerlerinin yanında o pek rağbet görmüyor
Kız ben kandirildim mi 😂 ben dış bugdayina gittigimde birer tabak nohutlu buğday verdiler çocuğun başından da bir kaç tane döktüler herkes bir zıbın bir çorap gibi şeyler verdi kalktık evimize geldik😂

Kız ben kandirildim mi 😂 ben dış bugdayina gittigimde birer tabak nohutlu buğday verdiler çocuğun başından da bir kaç tane döktüler herkes bir zıbın bir çorap gibi şeyler verdi kalktık evimize geldik😂
Git nerede benim mercimek köftem, pırasalı böreğim diye hesap sor. Bir çay demlesinler :))

Kızaamm fakir ev konsepti o, kadın sosyete usülü yapcak, diş kostümlü entertainment grup karşılıycak milleti, kemanlar arkada canlı vıyvıy

Hayır onun için küçük düğün tarzı bir yer düşünmustum. Bebeğimin ilk yaşı günü içinde düşüncem kır düğünü tarzı bir yer çünki Ben düğünümü hep kır düğünü istedim ama olmadı

Neyse ki aklı selim bir eşiniz varda izin vermiyormuş yoksa siz her özel günü partiye çevrir, bütün yıl boyunca parti kutlarsınız.

Back
X