Bebeğime dis partisi (herkesin karsi gelmesi)

Size soranda suç zaten ne anlar burdaki kadınlar partiden doğum gününden
Vallahi doğru diyorsun. Hiç anlamam öyle abartılı şeylerden. Onun yerine hep çocuklarıma birikim yaptık çok şükür. Diğerleride benim gibi gelecek odaklıysa bizim kafamız almaz böyle şeyleri

Hayır yaş günü için kır bahçesi istiyor

İyi ki kocan değilim kocan olsaydım haklı olsam da haksız görülürdüm.

Kız sen yoksa Nevra Bilem ile aynı sofrada mı yemek yedin

Nur eşin ne iş yapıyor ? Aylık geliriniz ne kadar ?

Diş partisi dedikleri buğday kaynatıp yemek değil mi

Tek derdim bu olsaydı

Kız ben kandirildim mi ben dış bugdayina gittigimde birer tabak nohutlu buğday verdiler çocuğun başından da bir kaç tane döktüler herkes bir zıbın bir çorap gibi şeyler verdi kalktık evimize geldik

Kız ben kandirildim mi ben dış bugdayina gittigimde birer tabak nohutlu buğday verdiler çocuğun başından da bir kaç tane döktüler herkes bir zıbın bir çorap gibi şeyler verdi kalktık evimize geldik
Git nerede benim mercimek köftem, pırasalı böreğim diye hesap sor. Bir çay demlesinler :))

Kızaamm fakir ev konsepti o, kadın sosyete usülü yapcak, diş kostümlü entertainment grup karşılıycak milleti, kemanlar arkada canlı vıyvıy

Neyse ki aklı selim bir eşiniz varda izin vermiyormuş yoksa siz her özel günü partiye çevrir, bütün yıl boyunca parti kutlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…